artur52kh Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Niestety, broń mi się posypała, brak kasy totalny, zdećka zajob w szkole i de facto obowiązki w PCK.. Takie życie, cóż mam nadzieję że na następnym Stalkerze już napewno będę.. :) Miejsce Stalkera do wzięcia.! PW. Szkoda szkoda. No ale nic w październiku odbijemy. ;) Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Ja miałem w piątek odebrać nagrodę z Biennale w Bielsku. Pieprze, Jade na stalkera :D Link to post Share on other sites
CanisPL Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Olej rysunek, zostań stalkerem :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Skiper Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Znajdą się na tyle szybkie mutki co by mnie złapać? :D Link to post Share on other sites
soldat Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 (edited) UWAGA! PRZYPOMINAM! Przypominam wszystkim, którzy występują jako niezależni NPC, dowódcy frakcji czy małe grupy o odprawie, która odbędzie się w sobotę rano między 8:00 a 9:00 (przed rejestracją Wojska, Mutantów itd). Obecność obowiązkowa! Zgłosić mają się następujące osoby (będę pisał wedle funkcji by nie zdradzać pewnych osób): - Ja :icon_cool: - Naukowiec - Sasza Męczennik - Bracia - Reporterzy - Szalony Szczur - Agenci G.R.U - Patrol Wolności - dowódca Specnazu - dowódca Wojska - dowódca Najemników - dowódca SWZ - dowódca Monolitu - lider Dresów - lider... twu... zapomniałem, tzn samiec alpha Mutantów :D - ktoś z Azymutu - ktoś z Gułagu - Barman/Duty - oraz Ty Siwy Chyba o nikim nie zapomniałem. PS: Cholera, obrodziła nas tym razem wszelkimi NPC'ami czy frakcjami :happy: Edited April 13, 2011 by soldat Link to post Share on other sites
kacxd Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 nie ma bandytów, są dresy -.-' Link to post Share on other sites
SHARKQ Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Moja propozycja stylizacji. stylizacja Do zobaczenia w ZONIE Link to post Share on other sites
Memoris Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 jeden z powodów dla których warto być żołnierzem (...) świetne kombinezony ochronne Hmmmm.... bo wiesz... w sumie ekolodzy też jakoś na to nie narzekają: http://img810.imageshack.us/img810/5872/kruglow.jpg Prof. Krugłow pozdrawia wszystkich badaczy Zony :icon_biggrin: Chętni do eksploracji niebezpiecznych anomalii, oraz poszukiwacze najrzadszych artefaktów proszeni są o zameldowanie się w polowej placówce Instytutu Agroprom w najbliższą sobotę. Proszeni są również o zabranie ze sobą radiotelefonów - wiele komunikatów Instytutu będzie nadawane na częstotliwości 446,01875 MHz (kanał 2 PMR). Link to post Share on other sites
GYVER. Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Hmmmm.... bo wiesz... w sumie ekolodzy też jakoś na to nie narzekają: http://img810.imageshack.us/img810/5872/kruglow.jpg Prof. Krugłow pozdrawia wszystkich badaczy Zony :icon_biggrin: Chętni do eksploracji niebezpiecznych anomalii, oraz poszukiwacze najrzadszych artefaktów proszeni są o zameldowanie się w polowej placówce Instytutu Agroprom w najbliższą sobotę. Proszeni są również o zabranie ze sobą radiotelefonów - wiele komunikatów Instytutu będzie nadawane na częstotliwości 446,01875 MHz (kanał 2 PMR). Sie piszemy, czym rzadszy i trudniejszy do zdobycia tym bardziej jesteśmy zainteresowani Link to post Share on other sites
gwintek1990 Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 UWAGA! PRZYPOMINAM! Przypominam wszystkim, którzy występują jako niezależni NPC, dowódcy frakcji czy małe grupy o odprawie, która odbędzie się w sobotę rano między 8:00 a 9:00 (przed rejestracją Wojska, Mutantów itd). Obecność obowiązkowa! Zgłosić mają się następujące osoby (będę pisał wedle funkcji by nie zdradzać pewnych osób): - Ja :icon_cool: - Naukowiec - Sasza Męczennik - Bracia - Reporterzy - Szalony Szczur - Agenci G.R.U - Patrol Wolności - dowódca Specnazu - dowódca Wojska - dowódca Najemników - dowódca SWZ - dowódca Monolitu - lider Dresów - lider... twu... zapomniałem, tzn samiec alpha Mutantów :D - ktoś z Azymutu - ktoś z Gułagu - Barman/Duty - oraz Ty Siwy Chyba o nikim nie zapomniałem. PS: Cholera, obrodziła nas tym razem wszelkimi NPC'ami czy frakcjami :happy: czy reporterzy to członkowie jakiejs grupy czy chodzi tu o fotografów i reporterów w sensie prywatnym?? Link to post Share on other sites
soldat Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Jest to zamknięta grupa grająca reporterów terenowych redakcji czasopisma Popromiennik (lokalnej gazetki), związana z fabułą, grą itp. Link to post Share on other sites
Tweed Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 SHARKQ ja bym doradził powiesić na tej niebieskiej ścianie pare obrazów , jak niema to pare plakatów z playboya ;D Link to post Share on other sites
Yessabel Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Ta ściana jest pistacjowa! Generalnie spoko, będę wyglądać podobnie, choć radziłabym obwiązać szmatkami Dragunowa, bo tak bardzo rzuca się w oczy. :) Link to post Share on other sites
syriusz192 Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Zapewne to oczywiste, ale jednak nadmienie. Mała prośba do mutków: Jeśli ktoś was postrzeli np. w nogę to przyklęknijcie na nią wyjąc/zacznijcie kulec, czy co, cobyście nie byli takimi sztywnymi terminatorami biegnącymi na graczy. Link to post Share on other sites
SHARKQ Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Jutro zrobię maskowanie do karabinu, bo faktycznie wisi jak żarówa. Odnośnie ściany, to taki już jej urok. Aparat w telefonie trochę źle uchwycił kolory, niestety i bez tego ta ściana ładniejsza nie będzie. Nie miałem pod ręką ładniejszego pleneru :icon_biggrin: . Pozdrawiam, KS. Link to post Share on other sites
Guest Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Żarówka, telefon źle uchwycił..... Przyznaj się lepiej ile tego plutonu masz pod łóżkiem Link to post Share on other sites
theant Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Jak znam SHARKQ'a to będzie tego parę kilo :P Postaramy się tego jeszcze trochę zwinąć z Zony albo... Na pewno coś wymyślimy. Link to post Share on other sites
SHARKQ Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Technologia niewidzialności Ten płaszcz miał być niewidzialny, a wyszło jak wyszło... pluton się przeterminował. :hahaha: Jutro popracuje z uranem, a na imprezie pojawię się jako mutant. :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Filq Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Bron gotowa.. Link to post Share on other sites
nannala Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 naprawdę nie ma chętnych na transport z serca śląska do zony :P ? nie chce mi się samej jechać.. Link to post Share on other sites
Ruski Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Trzech wojaków wybiera się z Krakowa pociągiem o 13:35 z dworca głównego - gdyby ktoś nie miał towarzystwa na podróż. Link to post Share on other sites
poldeck Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 (edited) edit: Treść posta stała się nieaktualna. Edited April 13, 2011 by poldeck Link to post Share on other sites
MadRat Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Czy ktoś ma może do sprzedania/pożyczenia kaburę udową tego typu: http://www.taiwangun.com/wyposazenie_taktyczne_kabury_torby/uniwersalna_kabura_taktyczna_coyote_a_c_m-1023.html albo czy jakiś dobry człowiek z Krakowa mógłby mi takową kupić i przywieźć na STALKERa? Odwdzięczę się wybornym ruskim piwem! (oczywiście kasę też zwrócę :D ) pliiiiiiis? Link to post Share on other sites
Jade Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Pytanie: Czy lokalizacje są w jakiś sposób oznaczone?? np. tabliczką?? Link to post Share on other sites
Przypadek Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Yessabel nie denerwuj się. My jestesmy tylko facetami i rozróżniamy tylko 3 kolory :) Szybkie pytanie do orga. Czy bedzie mozliwosc rozpalenia sobie ogniska w piatek wieczorem tak zeby zagotowac np wode na herbate? Miejsce i drewno sam sobie przygotuje :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts