Padaka Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 hehe - dooobre :) Quote Link to post Share on other sites
Ryba1993 Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Też uwielbiam mniemanie pseudo serwisantów że tylko oni potrafią składać repliki,a wszyscy inni to cytuję "imbecyle". Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 (edited) W porządku, dlaczego to działa u mnie na M170 od paru lat a u Ciebie nie? BTW. Pseudo bo nie pracuje w serwisie znanego sklepu? To właśnie jest utarte w naszym społeczeństwie, stojący za lada jest profesjonalistą i może kłamać, ktoś kto z czystej pasji zna się na tym lepiej, jest tylko amatorem i bardzo często kłamie bo się nie zna. :bialaflaga: Ego może rzeczywiście mam za wysokie, ale wiem jedno: Składając komuś replikę, robię to bardzo dokładnie, testuję jeszcze dokładniej, bo to co robię świadczy o mnie. Więc dalej nie mam pojęcia, jak mogłeś wyryć krater w takim tłoku? Jak to jest możliwe? Zachodzę w głowę, przecież zębatka nie sięga pod szczękę tłoka. Chce to wiedzieć. Edited March 13, 2011 by Marcinek83 Quote Link to post Share on other sites
Baxior007 Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Marcin - ten tlok za 30zl czy 60zl dziala na m130? Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 (edited) Ten niebieski tłok X High Tech'a to DZIADOSTWO<jupi><hura> ugi bugi bunga bunga!!! WTF?? Edited March 13, 2011 by rumak Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Ten za 30zł bryka ślicznie mi z M130 przy li-pol 11,1v 25C Jednak okaże się za parę tysięcy kulek bo te 500 pokazały że jednak daje radę. Quote Link to post Share on other sites
MyN3 Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Posiadam tłok XHT z pełnymi stalowymi zębami i jest rewelacyjny ;) Znajomi również go kupili i nie narzekają ;) Quote Link to post Share on other sites
MyN3 Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Właśnie doszedł do mnie silnik XHT Turbo i jest świetny :D Na łeb bije i tak świetne silniki CM, JG i Hornbill`a które ponoć są takie jak systema Magnum na prawdę mocny ROF wzrasta niesamowicie i jak poczytałem na zagranicznych forach daje radę nawet z M170 :blink: Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Jest to poziom Elementa ?? Na jakiej sprężynie, zębatkach i batce go masz? Masz możliwość podać RPS ?? Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
MyN3 Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Dostałem go dzisiaj więc włożyłem do mojej zapasowej repliki MP5 JG ale czuć różnicę.. Na pewno ma mocniejsze magnesy bo co prawda w/w silniki przyciągają różne metalowe rzeczy to ten je dodatkowo strasznie mocno trzyma na pewno jest porównywalny mocą do SHS`a czerwonego przynajmniej tak mi się wydaje Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Dostałem go dzisiaj więc włożyłem do mojej zapasowej repliki MP5 JG ale czuć różnicę.. Na pewno ma mocniejsze magnesy bo co prawda w/w silniki przyciągają różne metalowe rzeczy to ten je dodatkowo strasznie mocno trzyma na pewno jest porównywalny mocą do SHS`a czerwonego przynajmniej tak mi się wydaje Tak, ja też mam silnik X High Tech'a ale to nie znaczy, że piszę w nie tym temacie co trzeba. A ten jest o tłokach. Quote Link to post Share on other sites
Roni92 Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 chciałbym przestrzec ewentualnych kupujących przed tym tłokiem(akurat z jednym zębem metalowym), że ma szerokie boczne prowadnice, i np. do gb cymy v.3 trzeba je piłować. Ogólnie porównywałem go z moim tłokiem shs i elementa i jest szerszy od tych dwóch. Quote Link to post Share on other sites
MyN3 Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 (edited) Tylko że tłoki SHS są węższe od innych... A tłoki XHT z pełnymi stalowymi zębami montowałem w GB: -Elementa -Boyi -SRC -CA (wzmocnionym który jest węższy) -A&K I w każdym było ok ;) Edited June 9, 2011 by MyN3 Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Niestety SHS, XHT i Azimuth to nie to samo. To jest tłok SHS (zdjęcie kolegi) funkiel nówka - padł na testach w domu Ja natomiast posiadam tłok HXT i UFC - oba niebieskie i są świetne. Wytrzymuje mi jeden SP130 a XHT 140 - którego dodatkowo zwęziłem i jak narazie zero śladów zużycia - przebieg 2 paczki. Jednak XHT musiałem też zwężać był o 0.2mm za szeroki :/ do szkieletu VFC. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts