Nanteris Posted September 21, 2011 Author Report Share Posted September 21, 2011 (edited) Zapewne niektórych z tych z was którzy preferują stronę niemiecką irytują tragiczne/komiczne polskie głosy postaci :bialaflaga: . Otóż udało mi się podmienić pliki głosowe, dzięki czemu bez konieczności zmiany języka gry możemy się cieszyć "szprechaniem" naszego bohatera oraz jego kolegów. Na megaupload zamieściłem pliki które należy skopiować i podmienić w następującej lokalizacji: \Steam\steamapps\common\redorchestra2\ROGame\CookedPC\Sounds\POL Wklejamy i nadpisujemy na istniejące :) . http://www.megaupload.com/?d=IG9KNQFN Mam nadzieję , że komuś się to przyda ! Edited September 21, 2011 by Nanteris Quote Link to post Share on other sites
PhantomSiN Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Nie wystarczyło zmienić języka gry na STEAM? Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 dzięki czemu bez konieczności zmiany języka gry możemy się cieszyć "szprechaniem" naszego bohatera oraz jego kolegów. A czytać ze zrozumieniem potrafisz? Quote Link to post Share on other sites
Wachta Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Dzięki Nanteris, mi się przydało. Quote Link to post Share on other sites
Redrad Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Pytanie: czy gra warta jest zakupu, czy odpuścić temat? Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Niektórzy mówią że nie, bo zbugowana i nudna. Ale moim zdaniem cod black ops to przy tej grze kupa. Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Gra fajna cos jak RO1 tylko ze lepsze. Cały czas wychodzą patche. a tanio można nabyc keja z allegro na stema. Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted September 23, 2011 Author Report Share Posted September 23, 2011 Jedna rzecz mnie mocno irytuje , rzucanie miną magnetyczną... Autorzy gry chyba nie zapoznali się z zasadą działania ładunku kumulacyjnego, a mogli zrobić po prostu wiązkę granatów M24 :blink: . Quote Link to post Share on other sites
Wachta Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Pytanie: czy gra warta jest zakupu, czy odpuścić temat? Jeżeli kochasz okres 2 wojny światowej, to polubisz tą grę mimo bugów, chociaż są strasznie irytujące, wręcz wku******ce. Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Dość tanio mozna kupic cdkeya na allegro, ja tak zrobilem, wydalem 60zl Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Ja wydalem na gre z przesylka 90. Quote Link to post Share on other sites
chrislacorunna Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Szykują się nie przespane noce :D Quote Link to post Share on other sites
Puchacz79 Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Witam, mam pytanko, czy ktoś grał na wymaganiach minimalnych, to znaczy na Gf260 i Phenom II 550, czy jest sens kupować, ewentualnie lepiej wymienić grafikę czy karte? Quote Link to post Share on other sites
Guest extremateria Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Jako fan pierwszej części RO, jestem bardzo zniesmaczony kolejną grą. Pomijając bugi, gra zrobiła się "łatwiejsza". Przynajmniej ja to tak odbieram. Kampania single jest tragicznie kiepska, gorsza. Nie jest to najważniejsza rzecz, lecz to jak została zrobiona nie napawa optymizmem. W multiplayerze RO świetne były walki czołgów. Nie majstersztyk, ale nic lepszego nie widziałem. W RO2 element ten został zrąbany, przypomina coś a'a World of Tanks (grałem, ale już skończyłem, gdyż gra jest denna - łatwa, nie realistyczna, taki arcade pierdu-pierdu). Sterowanie myszka i w ogóle to już nie jest to. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Każdy niezdecydowany może sobie przez weekend za darmo przetestować grę na platformie Steam, a jeśli się zdecyduje to Digital Deluxe Edition można kupić za 11,24 Ojro. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Dzięki że mi to powiedziałeś! Już zasysam. Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 Właśnie wszedł nowy patch który BARDZO upodobnił rozgrywkę do RO1 :) . Wczoraj po długiej przerwie odpaliłem RO2 i jestem zachwycony zmianami :biggrin: . Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Właśnie wszedł nowy patch który BARDZO upodobnił rozgrywkę do RO1 :) . Wczoraj po długiej przerwie odpaliłem RO2 i jestem zachwycony zmianami :biggrin: . Choć na początku wydawało mi się, że RO2 dosyć znacznie różni się od RO1, tak teraz z biegiem czasu patrząc na to z góry, to jest trochę podobieństw. RO2 jest też, przynajmniej dla mnie - weterana America's Army 3, bardzo podobna właśnie do tej gry - przez zastosowanie tego samego silnika graficznego. Co więcej - nawet niektóre napisy w trakcie gry znajdują się w tym samym miejscu i napisane są tą sama czcionką! :) Quote Link to post Share on other sites
Sharikq Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 https://www.humblebundle.com/weekly RO2 za 1$ i nie tylko! Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Witam,mam problem. Otóż jak gram jako dowódca czołgu to od razu jestem w maszynie,kiedy wybieram czołgistę w kółko mam odliczanie do respa i nic się nie dzieje,jako inny żołnierz też nie mogę wejść do pojazdu. Quote Link to post Share on other sites
Sharikq Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 (edited) Bo wybierając klasę, musisz też zaznaczyć, gdzie chcesz się zrespić. To nie battlefield, gdzie byle jaki żołnierz może sterować wszystkim. Edited April 5, 2013 by Sharikq Quote Link to post Share on other sites
BASYLON332 Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Kupiłem grę i jestem mega zadowolony :D. Jest nie mal idealna ma tylko kilka czasami irytujących bugów i grafika mogła by być trochę lepsza. Gra warta polecenia dla każdego kto szuka czegoś w klimatach 2 wojny. Zna ktoś jakieś mody do tej gry lub addony zmieniające zimowe tekstury niemieckich żołnierzy ?? Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Ale moim zdaniem cod black ops to przy tej grze kupa. Przecie cod ma kampanie najwyżej ocenioną pod względem grywalności/innowacyjności , co prawda multi coda to niewypał ale w cod bo i mw chodzi o szybkość reakcji... są to gry nierealistyczne na tyle by porównywać je nawet z bf... Cod od mw2/bo to nowy styl rozgrywki druzynowej. Quote Link to post Share on other sites
Sharikq Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Zna ktoś jakieś mody do tej gry lub addony zmieniające zimowe tekstury niemieckich żołnierzy ?? W chwili obecnej nie ma żadnych modów, ale niedługo ma wyjść Rising Storm. Płatny dodatek do tej gry. Będzie można powalczyć na pacyfiku japońcami i amerykanami. Poza tym mają wkrótce powstać mody o walkach w Wietnamie, Finlandii podczas wojny zimowej i o Węgrach. Ponoć ma być mod o Iwś. Daję linka do polskiej oficjalnej sceny RO2: http://www.red.orchestra.pl Quote Link to post Share on other sites
BASYLON332 Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 O rising storm słyszałem i czekam z niecierpliwością. Zastanawia mnie tylko jak mają zamiar z balansować rozgrywkę miedzy Amerykanami a Japończykami Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts