Vender Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Od multi jest Battlefield choć singla też mają ciekawego i na pewno nie pominę tego tytułu. Kampania w Medalu była IMO całkiem fajna i mnie się przyjemnie w nią grało pomijając to że była ultra-krótka acz kolwiek sprawy techniczne mnie irytowały choć np. wychylanie się było ciekawym pomysłem :) MW3 kampanie będzie na pewno miało ciekawą jednak długość raczej się nie zmieni, 1,2 i BO była krótka więc tutaj na cuda nie liczę Quote Link to post Share on other sites
Gryzoń Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Nie podniecałbym się zbytnio Modern Warfare 3. Jeśli dobrze pamiętam, większość ekipy Infinity Ward odeszła z firmy po jakimś mega kwasie z EA Games. Może się okazać, że niestety w dniu premiery dostaniemy coś jak CoD: Black Ops - czyli gierkę znośną, nawet ponadprzeciętną ale jednak bez klimatu MW1 i MW2 Quote Link to post Share on other sites
Then Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Między CoDami Infinity Ward a Treyarch czuć pewną klimatyczną różnicę (jak dla mnie z korzyścią dla Infinity). Może Ci odpowiedzialni za przyjemność z gry nie odeszli :D Quote Link to post Share on other sites
Gryzoń Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Nie mówię, że Treyarch robi złe gry. Zrobili Black Osa i jeśli dobrze pamiętam tą część CoD, gdzie walczyliśmy z Japońcami. World at War? Ale moim zdaniem IW bije ich o głowę pod względem tworzenia klimatu w CoD. MW1 i MW2 biją dla mnie na głowę wszystkie inne strzelanki. I niestety z tego co kojarzę odeszła większość ekipy zajmującej się tworzeniem MW1 i MW2. Quote Link to post Share on other sites
Then Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Nie ma co biedzić, będzie to się oceni :) Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 A co to za problem wezmą MW2 zmienią tekstury i mapy dodadzą trochę nowych oskryptowanych akcji i tyle. Takie coś to nawet "syfi interactive" zrobi. Quote Link to post Share on other sites
Gryzoń Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 No nie wiem. W Black Opsie wyraźnie widać, że nie robiła go ta sama ekipa co MW. Brak mu tego czegoś co różni grę dobrą od wybitnej. Quote Link to post Share on other sites
fooze Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Infinity Ward odeszła z firmy po jakimś mega kwasie z EA Games. a co ma electronic arts do IW.? ja wam mówie specjalny tryb tpp i minigierki z napieprzaniem różnych klawiszy w sekwencjach dla konsolowców, tego możemy sie spodziewać od twórców Dead Space,..... acha i jeszcze widowiskowe kombosy nożem, co by sie Reven też mogło wykazać i oczywiście akimbo na każdą broń. Coś mi się zdaje, że nie kupie tego tytułu chyba że multi będzie wybitny i spełni moje postulaty czyli. - wyjebanie wszystkich wsparć, debilnych helikopterów koszących pół mapy itp. - zrównoważone perki, zamiast sterty nożowników - dużej moderacji gry i dedykowanych serwerów. dzięki którym admini serwów będą mogli ustawiać autokicki za używanie przesadzonych broni :p i broń boże żeby jeszcze pojazdy dowalili do tego.! ;-) za marzenia nie karzą :D Quote Link to post Share on other sites
Pawelski Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 A ja tam w multi nie grywam, bo nie lubię, za to singla w MW i MW2 przechodziłem parokrotnie i za każdym razem z satysfakcją. Wolę kilka maksymalnie dopracowanych, zróżnicowanych, a przede wszystkim intensywnych misji niż kilkanaście/kilkadziesiąt podobnych do siebie średniaków. Pierwszy COD był dłuższy niż którekolwiek MW, ale mniej intensywny. Quote Link to post Share on other sites
Gryzoń Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 a co ma electronic arts do IW.? Jest właścicielem marki CoD? A IW było podstudiem EA - czyli IW robiło gry ale kasę na nie wykładało EA? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Yyy, coś się komuś pomieszało. IW i Treyarch są pod skrzydłami Activision, nie EA. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 A co to za problem wezmą MW2 zmienią tekstury i mapy dodadzą trochę nowych oskryptowanych akcji i tyle. Takie coś to nawet "syfi interactive" zrobi. Dokładnie, z resztą za parę lat, sifi interaktif pewnie kupi silnik COD'a i zrobi 100 nowych małych psełdocodzików :D. Quote Link to post Share on other sites
kuba23 Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Yyy, coś się komuś pomieszało. IW i Treyarch są pod skrzydłami Activision, nie EA. Tak tak, ale kiedyś spora część ekipy IW robiła pierwsze MoH'y. Quote Link to post Share on other sites
GOSmatti991 Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 (edited) specjalnie pod nowego CoDa i BF3 kupiłem nowego kompa :icon_biggrin: CO do gry to się nie wypowiadam, wszystko okaże się po premierze :icon_idea: Edited July 1, 2011 by GOSmatti991 Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 (edited) W większości ci sami ludzie, ale w studiach o różnych nazwach i u różnych wydawców tworzyli: MoH:AA - studio 2015, Electronic Arts MoH:AA Spearhead - j.w. CoD 1 - Infinity Ward, Activision Cod 2 - j.w CoD 4 MW - j.w CoD MW 2 - j.w ??? - Respawn Entertainment - Electronic Arts Pozostałe MoHy to "dzieła" innych studiów, a CoDy: CoD: United Offensive - Grey Matter, CoD: Finest Hour (tylko na konsole) - jakieś szerzej nieznane studio CoD 2: Big Red One i CoD 3 (oba tylko na konsole) - Treyarch CoD: World at War - Treyarch + Infinity Ward (z dominującą rolą Treyarcha) CoD: Black Ops - Treyarch CoD: MW3 - resztki IW + Treyarch Wszystko jasne? Edited July 1, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
fooze Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 MW3 robi sledgehammer z tego co idzie na teaserach wyczytać i oficjalnej ;-) Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Wiedziałem, że coś opuściłem, ale nie chciało mi się szukać co :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Kedrab Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Ktoś pisał że wiekszosc IW odeszła do EA. Kłamstwo. Odeszły 2-4 osoby . Te najwiekszę "szychy", czyli director i lead-desingerzy wiec spokojna wasza. Jeśli ma wyjsc MW3 to bedzie tak samo (nie)dobre jak poprzednie częsci. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 (edited) :sciana: :sciana: :sciana: W trakcie spotkania z inwestorami Bobby Kotick podzielił się najświeższymi informacjami o stanie Infinity Ward. Wbrew pojawiającym się plotkom, studio nie zostanie zamknięte nawet pomimo straty ponad 35 z około 100 pracowników Edited July 2, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Rogi Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 (edited) Jest właścicielem marki CoD? A IW było podstudiem EA - czyli IW robiło gry ale kasę na nie wykładało EA? Czyli że EA to to samo co Activision :zastanawia: ? :hahaha: Racja, MW3 robi Infinity Ward i Sladgehammer. Edited July 2, 2011 by Rogi Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Activision opublikowało listę uzbrojenia jaką znajdziemy w nadchodzącym Modern Warfare 3. Pomimo że lista ta nie jest jeszcze kompletna, to oficjalnie mamy potwierdzenie 29 rodzajów broni. W nowym Call Of Duty znajdzie się zrówno to co uwielbiane, jak i znienawidzone przez graczy... Pistolety maszynowe: - AK-74U - MP5 - P90 - SKORPION - UMP45 - VECTOR Karabiny: - ACR - AK-47 - FAMAS - G36C - M4A1 - SCAR-L Lekkie karabiny maszynowe: - RPD Karabiny snajperskie: - BARRETT .50CAL - M14 EBR - RSASS Pistolety: - FMG - G18 Shotguny: - AA-12 - KSG - MODEL 1887 - SPAS-12 - STRIKER Broń podręczna: - FIVE-SEVEN - MP412 Granatniki i wyrzutnie: - M320 - RPG-7 - AT4 - XM25 Źródło: http://www.modernwar.pl/ I takie pytanie na koniec: wg Was w jakiej wersji jest M4A1 z opublikowanego filmiku z gameplayem MW3 pokazujący walki na Manhattanie ? Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 To jest na pewno pełna lista ? Coś mało RKM-ów i podręcznych. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 (edited) Blee, pełno błędów. Kolejny powód, żeby nie zagrać. //Kurczę, ale ze mnie hejter :happy: Edited July 10, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Połowa z was mówi, że warto nie grać, a i tak zagracie ^^ Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Ha! Ja się nie dam! Nie grałem w MW2, ani w BO! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts