Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Snajperski Hydepark

Recommended Posts

Dlaczego niby oparte na mp001???

To jest produkt wella, a nie agma. Well opanował dokładne kopiowanie vsr trzaskając wszelakie mb-02, mb-03, mb-07. Więc dlaczego mieliby nagle cofać się w rozwoju?

Mb-03 i Mb-07 nie są dokładnym kopiami systemu vsr.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Może nie (a właściwie to na pewno nie) idealnymi, ale są. A mp001 ma zupełnie inną średnicę cylindra, więc po prostu nie rozumiem, dlaczego porównujecie je do nich. Szczególnie, że to produkty różnych firm.

Edited by wiciok

Ponawia mam pewien problem przerabiam własnie moje hk416 na karabin wyborowy chciałem uzyskać moc około 520fps więc włożyłem sprężynę m140 shs ale potem zauważyłem że mam ukruszoną głowice tłoka. Wymieniłem ją na głowice CA a przy okazji włożyłem uszczelnioną dyszę shs. W rezultacie otrzymałem 360fpsów i większy zasięg niż wcześniej a wcześniej było 480 fpsów. Czy ktoś może mi pomóc?

Nie wiem o co chodzi

Dex "szczepiasz" się :laugh:

Tu jest HP i nieco więcej luzu, skróty myślowe dopóty są zrozumiałe są dopuszczalne. (ale tylko tu :icon_wink: )

@Kubasekekek

A jak głowice tłoka wymieniałeś to sprawdziłeś czy o-ring jest szczelny w cylindrze??? (efekt strzykawki)

Spróbuj stopniowo sprawdzać szczelność na każdym z odcinków układu - Poszukaj tematu Kocur wszystko opisał dokładnie. Wy to macie trudności na tych sprężynach... u mnie jest SP85 i za PRC nie chce wyjść więcej niż 280fps :teeth: .

Co do wstawiania zespołu spustu od wiatrówki do springa... to mniej więcej tak jak wstawić skrzynię biegów od malucha do su22 - nie pasują kompletnie.

Nie chcę nic wstawiać, lecz tylko pytam się, czy ktoś miał już taki dość nietypowy można by rzec pomysł. Być może jestem kolejnym snującym gdybania człowiekiem, któremu się marzy nie wiadomo co, ale sam/ami pomyśl/cie gdyby dało się wstawić spust np dajmy na to z taniej/średniej klasy wiatrówki, który wytrzymuje sprężyny, których nie da się naciągnąć "od tak ręką"...

Nie chcę nic wstawiać, lecz tylko pytam się, czy ktoś miał już taki dość nietypowy można by rzec pomysł. Być może jestem kolejnym snującym gdybania człowiekiem, któremu się marzy nie wiadomo co, ale sam/ami pomyśl/cie gdyby dało się wstawić spust np dajmy na to z taniej/średniej klasy wiatrówki, który wytrzymuje sprężyny, których nie da się naciągnąć "od tak ręką"...

Ale ja się pytam: PO CO? Czy ktoś kiedykolwiek rozwalił na przykład takiego Zero Triggera?