Guest (ID:6452) Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 To jest najtypowszy kurek na świecie :D. Moja paluchi się mieszczą. Znaczy nie wszystkie na raz oczywiście. Quote Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted October 19, 2011 Author Report Share Posted October 19, 2011 Ja wiem, że masz racje ale mnie kurek to się zawsze z takim "dzyndzlem" kojarzy :tongue: Mój kolega zwykł mawiać, że "jak się popieści to się wszystko zmieści" zatem i ja swojego przed chwilą tam upchnąłem ale nie jest to tak komfortowe jak by oczekiwać po powiedzonku! :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Tu tez jest kurek ;] http://img.photobucket.com/albums/v130/sabotloader/IMG_0529.jpg Quote Link to post Share on other sites
Moris Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Gdyby ktoś z posiadaczy AW338/WellG96 był chętny: http://wmasg.pl/pl/consignment/show/158759 Quote Link to post Share on other sites
jano92 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Możecie mi wytłumaczyć dlaczego nie mogę sprzedać nowiutkiej Tanaki za 1499zł? :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Wolny rynek. Wystaw za 300zł to pójdzie w godzinę... Wolny rynek. Wystaw za 300zł to pójdzie w godzinę... Quote Link to post Share on other sites
jano92 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Wysyłaliście kiedyś snajpę za granicę? Mam klienta z Włoch ale nie wiem co będzie jak przeskanują paczkę gdzieś w urzędzie celnym. Czy ja poniosę jakieś dodatkowe koszty oprócz kosztów wysyłki? Quote Link to post Share on other sites
Tomaszek123 Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 (edited) Panowie jak myślicie dałoby się to cudeńko do Tanaki dopasować? Edited November 27, 2011 by Tomaszek123 Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Możecie mi wytłumaczyć dlaczego nie mogę sprzedać nowiutkiej Tanaki za 1499zł? :zastanawia: Może dlatego, iż umieściłeś ją w niewłaściwym dziale na allegro? Quote Link to post Share on other sites
jano92 Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Może dlatego, iż umieściłeś ją w niewłaściwym dziale na allegro? Umiescilem ja w 2 dzialach. Juz od miesiaca znizam cene o kolejne 100zl czyzby spoleczenstwo wybiednialo?. Wiecej juz nie obnize bo to nowka. Quote Link to post Share on other sites
Sushi.50 Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Czemu piszesz w tytule TANAKA L96 ASG KARABIN SNAJPERSKI + zapas gazu, a w opisie piszesz że gaz na cały rok sprzedajesz osobno? Quote Link to post Share on other sites
jano92 Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Bo mi się nie zmieściło "osobno" w tytule.? 0.o Jak jesteś taki zainteresowany to ci ten gaz za free dorzucę. Quote Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=suBuySU-JHU&feature=player_embedded :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: Kurcze raz tak miałem! :teeth: BTW Jano, a dlaczego sprzedajesz tą Tanakę?? Bo wiesz ja kiedyś taką miałem i tyle razy była reklamowana jako nówka na niecelność i niedziałający HU, że mi w końcu kasę za nią oddali. Moim zdaniem to fatalny model jest... Miałem kiedyś temat o niej ale mi jakiś Admin do kosza wywalił. Mogę fragmenty tu przekleić jak by co! Quote Link to post Share on other sites
jano92 Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Sprzedaje wszystkie repliki bo zbieram na jedna dobra. W zasadzie juz wszystkie sprzedalem oprocz tanaki, na propanie strzela bardzo ladnie celnosci nie przetestowalem bo mam paczke wadliwych guarderow .40 ale jak ja mialem na postrzelance to nawet ladnie sie spisywala oprocz tego ze jest strasznie ciezka jak dla mnie. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 http://allegro.pl/karabin-snajperski-nowy-6-mm-swd-svd-mosin-nagant-i1955331850.html Przeczytajcie opis aukcji... Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Jak ją kupię i strzelę sobie w rękę a kulka nie wbije mi się do połowy to żądam zwroty pieniędzy i odszkodowania :P Quote Link to post Share on other sites
Czajson(wiking126p) Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Szybkie pytanko : Jak wyjąć zamek w Tanace(m700) ? Oczywiście mogę to zrobić metodą prób i błędów, jednak wolałbym nie uszkodzić części. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 od dołu, przed językiem spustowym masz mały kwadratowy blaszek. Wciśnij go i wtedy wyciągnij zamek. Quote Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted December 24, 2011 Author Report Share Posted December 24, 2011 Wszystkiego najlepszego na te Święta życzę wszystkim którzy mnie lubią i nie lubią, znają i nie znają, ustrzelili mnie lub ja ich... :laugh: Bawcie się dobrze i niech Wam karp ością w gardle nie stanie! Abyście pod choinką znaleźli wymarzone prezenty a repliki Was nigdy nie zawodziły! :tongue: Tego Wam wszystkim z mojego "jadowitego" serca życzę! :wink: Viper :happy: Quote Link to post Share on other sites
pszem Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Chyba znalazłem rozwiązanie dla tych, którzy jako pierwszą replikę chcą "snajperkę"(i do tego tanią): :hahaha: Pozdrawiam, Pszem. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Panowie snajperzy, tak z ciekawości pytam, ilu pobratyńców zestrzeliliście? Mówię tu o snajperach, nie strzelcach wyborowych. Chyba jak snajper zestrzeli snajpera jest większa sadysfakcja niż zestrzelenie zwykłego piechociarza. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Rany, spotkać snajpera na strzelance to jeden cud a drugi to go jeszcze potem "w boju" dziabnąć... może z pięciu? Nie licząc od cholery ludzi z SWD A&K, mb001, stockowymi warriorami itepe. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 No właśnie jeszcze większa frajda. Raz, że prawdziwi snajperzy to rzadkość a dwa, że ma się takie same szanse jak oponent. Nieźle, pięciu to super wynik. Nikt Dextera nie pobije? :D Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Tylko czy snajperem można nazwać gościa który nie wygląda jak snajper i ma coś co przypomina snajperke . Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Rany, spotkać snajpera na strzelance to jeden cud a drugi to go jeszcze potem "w boju" dziabnąć... może z pięciu? Nie licząc od cholery ludzi z SWD A&K, mb001, stockowymi warriorami itepe. Musashi, czytamy, czytamy... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts