TAS Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Witam, chciałbym się pochwalić filmikami które do tej pory nakręciliśmy. Jest raczej luźne nawiązanie do airsoftu z poczuciem humoru. Liczymy na wasze komentarze oraz uwagi. Chcemy robić coraz ciekawsze produkcje co już można zauważyć śledząc nasz cykl :) najnowsza 7 cześć Quote Link to post Share on other sites
Sailus Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Jak dostałeś to schodź ! hahahahahahahah Quote Link to post Share on other sites
Ookami Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 A gogle gdzie?! :P Quote Link to post Share on other sites
TAS Posted March 6, 2011 Author Report Share Posted March 6, 2011 zanim reszta się zacznie czepiać o gogle, to od razu powiem że to efekt zamierzony, żeby główny bohater nie miał gogli od razu się rzuci w oczy, chcemy zrobić cykl filmików więc żeby każdy nie był z innej parafii pojawi się nawiązanie do tego:) Quote Link to post Share on other sites
TAS Posted April 6, 2011 Author Report Share Posted April 6, 2011 Kolejna cześć, tym razem 8 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 pierwszy filmik mi się podobał ("Jak dostałeś to schodź!"), w drugim najzabawniejsze było chyba to, jak Chłopak z AK strzela z kolbą na wysokości szyi :D W którymś wątku już pisałem, że to mnie zawsze rozwala. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 W końcu coś zabawnego. :> Quote Link to post Share on other sites
lipek12 Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 :hahaha: do puszki :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
jaymz87 Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Oglądam wasze filmiki od początku i powiem że jesteście pozytywnie zakręceni, TAK TRZYMAĆ ! Quote Link to post Share on other sites
TAS Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 proszę nie czepiajcie się o taktykę itp., mnie śmieszy udawanie profesjonalistów, mistrzów taktyki bo to komicznie wygląda też każdy ma inne zdanie jak co powinno wyglądać i jak się robić, większość rzeczy ludzie wprowadzają nauczeni doświadczeniem co do kolby koło szyi skraca to broń i łatwiej się manewruje, nawet z ostrą bronią gdzie jest odrzut, na semi kolba się spokojnie przesunie po ramieniu, a każde kilka centymetrów mniej czy wchodzeniu do pomieszczenia ma znaczenie, takie jest moje zdanie :) Quote Link to post Share on other sites
badger Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Dlaczego jak chcę obejrzeć 2. część to wyskakuje komunikat "Ten film wideo zawiera treść od partnera SME, który zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich. Przepraszamy za usterki." :icon_confused: Quote Link to post Share on other sites
Jinrei Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Widziałem już wcześniejsze wasze filmy i powiem tylko tyle - hehehe szacun panowie:D Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Bardzo fajne :). Niezłe pomysły hehehe, a puszka wymiata. @Lesio: ejesdżi ma taki odrzut, że kolba musi być w dołku strzeleckim. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Bardzo fajne :). Niezłe pomysły hehehe, a puszka wymiata. @Lesio: ejesdżi ma taki odrzut, że kolba musi być w dołku strzeleckim. idąc tym tropem można zanegować 90% ersoftowych zachowań, odzwierciedleń itp ;) ale nie o tym temat jest. Będzie doładowanie filmików? ;) Quote Link to post Share on other sites
TAS Posted April 12, 2011 Author Report Share Posted April 12, 2011 zmobilizuje reżysera montażystę żeby zaglądał do tego tematu i napisał kilka słów od siebie Quote Link to post Share on other sites
AbyssalSpecter Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Hey, jestem reżyserem montażystą i zostałem zmobilizowany do napisania kilka słów od siebie. Oto one: - Dziękujemy za sympatyczne komentarze, cieszymy się że seria się podoba. To dla nas największa motywacja :) - Dziękuję za uwagi dotyczące technik i zachowań asg. Pozwolą mi one dążyć do perfekcji by zaspokoić tych kilku psychodelicznych fanatyków airsoftu którzy są w stanie zauważyć najmniejsze niedopatrzenie. - Doładowanie filmików nastąpi gdy nam się zachce zebrać w kupę i coś nakręcić. Statystycznie powinno nam się to udawać raz w miesiącu. Quote Link to post Share on other sites
adrian19921 Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 świetne, dawno się tak nie uśmiałem, tak trzymać :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Troczek Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Hahaha :D Pierwszy jak i Drugi mega :D Czekam z niecierpliwością na kolejną część! Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 8 ssie :D po 7 mam pewien niedosyt, takich filmików akcji moglibyście kiedyś taki serial krótki nakręcić :D i tego co "Pana" co w części 6. robił za "narratora" (ok. 4:52 ten z długimi włosami) Quote Link to post Share on other sites
TAS Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 odcinek 9. Quote Link to post Share on other sites
kkm Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 "Hah kolejny pasztet z mordą jak tatarskie siodło" "Poznali sie przez znajomego. Jakiego znajomego? No przeze mnie" Hah świetny filmik i ta gra w szachy xd Quote Link to post Share on other sites
pumbishon Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Najlepszy z całej serii :) Quote Link to post Share on other sites
TAS Posted August 2, 2011 Author Report Share Posted August 2, 2011 nie trzyma klimatu ale jest zabawny :) Quote Link to post Share on other sites
Cichy112 Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 O jak miło. ;) Tylko na to czekałem :D Quote Link to post Share on other sites
Hock36 Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 9 i 10 !!! Najlepsze !!! ; ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts