DariuszM Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 red wolf przy każdym modelu prawie podaje 280... Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Pewnie po to, żeby mogli u nich kupować ludzie z krajów gdzie są ograniczenia w V0 :) Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 i przy ca249 chyba sie nie mylą dużo, bo samo CA podaje 85-95m/s Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Wy tu się macajcie po siurkach :D a Hagrin niech lepiej powie ile trzeba wybecelować na to cacko. cos kolo 4000zl w przedsprzedazy ponoc ta seria dostepna od sierpnia w norlanej sprzedazy ma byc drozsza o ok. 30% - czyli pewnie cena bedzie podobna do TOPa Quote Link to post Share on other sites
KaT Posted June 23, 2005 Author Report Share Posted June 23, 2005 No to doczekalismy sie pierwszej na swiecie(chyba :D) recenzji: http://www.airsoftextreme.com/ca249review.htm Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 dzis otrzymalem smutna wiadomosc premiera CA 249 Classic Army przesunieta zostala o 2 tyg. :( Czyli pierwsze egzemplarze beda moze w PL w polowie lipca Quote Link to post Share on other sites
Ritter Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Sprzedaż ruszyła: http://www.militaryphotos.net/forums/viewt...t=54126&start=0 To co tam u Ciebie Hargin, kiedy pierwsze wrażenia? - Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 dobre pytanie - dostawca po raz kolejny przesunal termin dostawy - tym razem na 7 sierpnia Quote Link to post Share on other sites
KaT Posted July 21, 2005 Author Report Share Posted July 21, 2005 Mini recenzja: http://www.arniesairsoft.co.uk/forums/inde...showtopic=24379 Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 maly update watku: waga CA249 z bateria (w przykladzie byla 9,6 3000), pelnym magie pudelkowym oscyluje w okolicach 8 kg 8O Quote Link to post Share on other sites
Ritter Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Dobry pas nośny hajli rekłuajerd... 8) Jak rozumiem - jeszcze go nie masz? :? - Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Hargin dajesz, to lepsze niż sanatorium i zawsze kalorie z browaru sie spala na miejscu :D jak już będziesz miał to czekamy na recke bo jak znam życie to od nas Mati sobie sprawić będzie chciał (ale za duża z niego picza zeby wziasć w ciemno, na pierwszaka ;) ) Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 jak juz pisalem ma byc na poczatku sierpnia :? juz mi sie watroba przewraca jak czytam rozne review-y. Nic trzeba czekac :) a pas nosny juz mam - zwszylem szelki Y Alice - tak, ze tworza calkiem wygodny pasio nosny (ponoc czesto stosowane rozwiazanie). Ciezar jako taki jest znosny, jednak istotny jest jeszcze mnoznik - ile czasu to cholerstwo bedzie trzeba taszczyc i po jakim terenie :) Niekiedy bywalo, ze i M4 zaczynalo ciazyc :D Quote Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Witam Harginie jakieś wieści ?? Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Moj potwor wlasnie dotarl dzisiaj rano do domu :twisted: :twisted: :twisted: Jak sie naciesze to napisze cos wiecej 8) Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 czekamy czekamy :> tylko sie pospiesz bo ja juz powoli slinotoku dostaje :lol: Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Dobra to po godzinie uciech i zabaw :) sprawa ma sie tak: Karabin jest cały metalowy oprócz: - kolby (stopka kolby jest metalowa) - dolnej i górnej części łoża - chwytu pistoletowego Waga: duża :) Na zwykłej wadze wyszło trochę ponad 6 kg (bez baterii i magazynka). Dwójnóg ma nastawne 3 wysokości. Szybkostrzelność wydaje mi się, że większa niż np w m15a4 z ca. Zasięg podobny jak w wersji Rifle mki. Karabin ma bardzo realistyczny wygląd. Jedyne oznaczenie i to w bardzo niewidocznym miejsu "Classic Army, Made in HK". Nie wiem co tu jeszcze pisać ... Ogólnie karabin robi wrażenie i jest zajebisty :). Jak macie jakies pytania to zadawajcie. EDIT: Jedna rzecz jest swietna, mianowicie wymiana sprezyny, ktora trwa jakies 45 sekund. Wymujemy pin z kolby, zwalniamy zatrzask i wychodzi nam sprezyna wraz z prowadnica. Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 dawaj zdjecia :) przychodzi pogratulowac PIERWSZEMU W POLSCE posiadaczowi CA249 :) ja swojego mam miec jutro, ale w jakiekolwiek zapewnienia sprzedawcow juz nie wierze, wiec pozostaje mi tylko nadzieja :) Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Fotki zrobione na szybko. Jakosc fotek daje wiele do zyczenia. Za jakis czas (poniedzialek lub wtorek) beda lepsze. Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 w zestawie jest mag od M16? i czy będą nastepcy (PARA), ja właściwie nie lubie wersji ze stałą kolbą, ale już sam na fakt, że to jest m249 zapiera dech w piersiach... Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Tak, jest hi-cap. Wersja para juz jest albo niedlugo ma byc w produkcji. Na stronie dystrybutorow CA, mozna zobaczyc juz reklamowe plakaty. Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 płaciłeś jakieś cła/podatki? jak długi czas wysyłki lotnicza czy kurierem? poprzestajesz na hicapie czy będzie kiedyś box magazine? :) Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Nie no box to podstawa, ale fundusz sie skonczyl :) Lacznie cla i podatku zaplacilem 25,2 % od podanej wartosci przesylki. Od zlozenia zamowienia 13 dni. Z czego 9 dni w Polsce na cle :) Quote Link to post Share on other sites
SouthMan Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Na machinegunie już dodali do oferty SAWa :) http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...f66494a8726cb9c Wycenili go na 3499 PLN, a ma być dostępny niby za 2 dni :wink: Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Mam pytanie jakie ma osiągi ten gun? Widać różnicę, że jest mocniejszy od stocka?? Ile ma orientacyjnie Fps'ów?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts