Witek92 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 To co sie dzieje na rynku akcesoriów i replik ASG przechodzi ludzkie pojęcie żeby przykładowo płacić 65 za tzw ,,Specjalny metalowy adapter przedłużający dyszę pojemnika z gazem" http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=8502 znany również jako kawałek metalowej rurki który w castoramie kosztował by kilkanaście, góra kilkadziesiąt gr?! i naprawdę nie mam tu pretensji do sklepu specshop, bo na cenę wpływają producenci i inni pośrednicy, ale to jest po prostu szczyt. Nie można również zapomnieć o replikach wielu ,,renomowanych" firm, których nie chce mi się wymieniać za które płacimy poważne pieniądze a one i tak się psóją i słabo strzelają na fabrycznych częściach. Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Przykro mi. Panie słownik idzie w pokłony, jeżeli jesteś w stanie wyrzeźbić sam coś takiego, kupić w castoramie za kilkadziesiąt groszy, to po co ten temat ? Link to post Share on other sites
zaki123 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 :bialaflaga: jeśli rozczulalibyśmy się w ten sposób to sporo (wg mnie około 70%) części i akcesorii właśnie tak się przedstawia i co z tym zrobić? np weś pod lupę cylindry, lipo asg, wszelkiego typu gumki, śilniki, SPRĘŻYNY :excl: itd. Ale od czego masz mózg? jeśli nie chcesz wydawać fortuny na takie duperelki to tak jak napisałeś ić do Castoramy i tam poszukaj lub weś idź do garaży, weś kawałem mosiądzu czy co tam masz podręką i tokarkę i se zrób Link to post Share on other sites
lisudml1991 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Zapewne, dlatego co się da trzeba kupować poza ASG np. baterie modelarskie a nie do replik. A tak w ogóle to nie pisze się przypadkiem rUrki? Link to post Share on other sites
you-dash Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Nie wiem po co zakładałeś ten temat. Jak Ci się nie podoba to nie kupuj a nie marudzisz na forum. Zamiast narzekać i zakładać durne tematy radzę wziąć słowik i pouczyć się zasad interpunkcji i ortografii bo zrobiłeś kila błędów. Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 sądząc po twoim nicku masz 19 lat, a błędy stawiasz takie. Nie ma co narzekać, bywają większe ceny za jeszcze większe duperele. Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Rekord świata bije magazynek plastikowy magazynek TM za 230 zł. No ale cóż, takie jest życie, a potem się umiera. Takie cuda na kiju trzeba omijać i wybierać tańsze opcje :wink: Psuje, nie psóje - proste przeglądarki typu mozilla proponują automatyczne słowniki, które poprawiają ci błędy. Ale co tam, przecież lepiej je robić. Link to post Share on other sites
Viamortis Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Nie pasi? Prosta sprawa - otworzyć zakład, zrobić taniej, sprzedawać po kilkadziesiąt groszy. Nikt nie broni... Po co więc takie biadolenie? :bialaflaga: Link to post Share on other sites
mullen_ Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Korekta ceny na 9zł. Dobry wywiad mają. Link to post Share on other sites
Pietracha Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Otwórzcie link jeszcze raz. Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Pracownik spec-shopu chyba śledzi temat :) Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Haha, szybko spuścili z ceny, szkoda tylko, że dalej jest ona 'z dupy wzięta", jak to się mówi. Przy okazji przypomniało mi się, jak napisałem gdzieś na forum, że blacksword ma chore ceny i podałem przykład jakiegoś a&k za tysiąc zł, po czym jego właściciel odpisał mi, że z dupy tę liczbę wziąłem, bo jest o wiele niższa. Włażę, rzeczywiście - zmieniona. Link to post Share on other sites
seger Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 to moze piszmy tak o wszystkich produktach wszedzie :D ceny spadną :D ? Link to post Share on other sites
Viamortis Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Korekta ceny na 9zł. Dobry wywiad mają. Reagują na oczekiwania klientów :wink: Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 TeZ właśnie wchodze na link patrze 9zł....myśle o co ten płacz a tam pod spodem tekst 2011-03-30 18:10 > Korekta ceny. Tak na serio to może wszędzie zaczniemy pisać że drogo, ktoś ze Speca tu czyta temat. Witam. :happy: Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Dobra, teraz wszyscy narzekamy, że Systema PTW jest droga na asgshop to może spuszczą do tysiąca :biggrin: Link to post Share on other sites
burbi13 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 No to jak zaniżają ceny to cukier też podrożał :PP Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 5859.00 PLN za kawał aluminium i stali?! Czy ich poje...ało?! http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4008 czekamy na odpowiedź. ;) Link to post Share on other sites
AnR Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Zapomniałeś o dwóch kabelkach co tam siedzą.... Skandal moim zdaniem też. Link to post Share on other sites
Jey85 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Takie samo mogę złozyć na częściach z Castoramy... A i widzieliście cene midów u krakmana? jakieś kosmiczne. Link to post Share on other sites
Viamortis Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 5859.00 PLN za kawał aluminium i stali?! Czy ich poje...ało?! http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4008 czekamy na odpowiedź. ;) Nie pasi? Prosta sprawa - otworzyć zakład, zrobić taniej, sprzedawać po kilkadziesiąt gro... złotych? :huh: Zaraz, to już chyba było... :icon_razz2: Link to post Share on other sites
Okruch Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Czekam, aż Yarosłav wybierze się na zakupy do Capri ;) Link to post Share on other sites
szmerglu Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Chyba wam się działy pomyliły... Z takimi tekstami to do HP Link to post Share on other sites
Recommended Posts