darek755pl Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 (edited) Witam ponownie. Otworzyłem ten oto temat sporo czasu przed zlotem. Puki co mogę powiedzieć tylko że zeszły zlot odbył się w dniach 13-15 Maja 2011 i miejmy nadzieję że następny odbędzie się w podobnych granicach czasowych . Jedni będą mówili że to bzdura zakładać temat jakieś 10 miesięcy przed zlotem, inni będą mówili co innego ale mniejsza o to. Tego roku udało nam się zorganizować jakiś obóz ASG" były aż 2 wieżyczki obserwacyjne które cieszyły się wielką popularnością, był głęboki okop na jakieś 10m jak nie więcej,był szlaban a po bokach 2 mniejsze okopy obłożone workami z piaskiem,ziemianka z dachem(nie wiem jak to inaczej nazwać (: ), były 2 drewniane (nie pamiętam jak to się dokładnie nazywa) X-y, atrapa drutu kolczastego zrobione z siatki, była ziemianka,oraz solidna konstrukcja na dach sztabu, mała pseudo strzelnica , było stanowisko NSR i 1 Rosomak :maniak_OK: w dodatku cała baza ASG ogrodzona była 2m siatką :). Oraz była ŻZ (żandarmeria zlotowa). Były powody do narzekania i też do radości każdy widział to inaczej ale i tak wszyscy się świetnie bawili. Tak czy inaczej chciał bym żeby na następny zlot w Boryszynie zaplanować coś podobnego w stylu Bazy ASG. Zobaczymy jak ma wyglądać plan zlotu i kiedy ma się odbyć i czy dostaniemy teren do wykorzystania. Wychodzę z założenia że dostaniemy do dyspozycji ten sam teren co tego roku i troszkę więcej materiału . Macie jakieś propozycje ? Pogadajmy o tym , podyskutujmy powymieniajmy się doświadczeniami i zróbmy coś fajnego :maniak_usmiech: Jako team A.T.B.W. na pewno zajmiemy się budową wieżyczki . :maniak_OK::maniak_jezyk2: Edited July 22, 2011 by darek755pl Link to post Share on other sites
MariushK Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Jakby deski dotarly w terminie i byłoby więcej materiałów to wyszedłby ładny bunkro-sztab :D . Jak będzie trzeba przybędziemy budować . Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Mariush - deski dla nas były... jednak jakiś geniusz naopowiadał, że deski są tylko dla tych co jeżdżą ciągnikiem i stawiają płoty. Jak już Błażej (lub ktoś inny) powiedział, że wystąpiło nieporozumienie to było za późno, bo zlot się zaczął. Dla G.G.R.S zbyt odległy termin, więc na razie nic nie powiemy. Link to post Share on other sites
mikunda Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Sama gmina i organizatorzy jeszcze nie robią planów na temat Boryszyna 2012 a Wy już knujecie :P. Może poczekajcie chociaż aż będzie wiadomo kto jest organizatorem i jaki termin wybiorą ;) Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Jak już tak planujecie obóz, to nie zapomnijcie o odpowiednim miejscu na strzelnicę, co by znowu nie była w przejściu. Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 A to koniec świata przed czy po Boryszynie? Bo nie wiem czy planować... Link to post Share on other sites
Shihan Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Po Boryszynie, koniec ma być w grudniu :D Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 To pewnie będę jak mnie nigdzie nie wywieje... A tak na serio: trochę za wcześnie na ten temat ; ) Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 No ja będę to wiadomo... :D hmm... koleś się nas pytał gdzie chcemy zbudować to z Sebą walnęliśmy ,że tam no i reszta się zgodziła... w końcu górka się przydała :cool: A temat to za wcześnie dużo, bo co tu planować...pokopać, pobudować ot co. Jakby była taka sama organizacja to pewno Błażej by się odezwał :) Link to post Share on other sites
SZOP_SeBa Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 (edited) Powiedz mi Czaro co my chcieliśmy budować? xD bo ni cholery nie pamiętam ;P no chyba, że chodzi o innego Sebe xP Edited August 16, 2011 by SZOP_SeBa Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Ten co nas na początku wołał gdzie byśmy chcieli to zbudować, ten obóz... :D Z tego co wiem to Wołoszański będzie prowadził next Boryn. Link to post Share on other sites
mikunda Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Skąd ta informacja? Kurczę myślałem, że po klapie jego udziału w 2010r nie poproszą go już. Link to post Share on other sites
Regdorn Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Zachęcam do ogłaszania imprez w kalendarzu (http://wmasg.pl/pl/events) imprez lub ew. do uwag na temat tego systemu. Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Miki, od Błażeja :P Reg: nie znamy daty jeszcze. Link to post Share on other sites
Artek Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 (edited) Ktoś coś słyszał o terminie zlotu, bo już się gęsto w tamtym okresie robi? Edited January 4, 2012 by Artek Link to post Share on other sites
CQBRAY Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 No narazie cisza, krążą pogłoski, że nie będzie Boryszyna. Oby to były kłamstwa. Link to post Share on other sites
Mati_kawa Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Darek widze,że nie możesz się już doczekać;] Masz rację...będzie coś wiadomo to piszcie;) Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 No narazie cisza, krążą pogłoski, że nie będzie Boryszyna. Oby to były kłamstwa. Wątpię by gmina Lubrza zrezygnowała z takiej imprezy. Czym miała by się promować i pieniążki zgarniać ? Link to post Share on other sites
Artek Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 co rok czekają z ogłoszeniem terminu do ostatniej chwili, a ludzie przecież musza wpasować taka imprezę w plan budżetowy i urlopowy. Martwię się, ze jak co roku Organizator zaskoczy nas jakimiś mało przemyślanymi nowościami, które mają usprawnić napełnienie mu kiesy, dając niewiele od siebie. Link to post Share on other sites
CQBRAY Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Wątpię by gmina Lubrza zrezygnowała z takiej imprezy. Czym miała by się promować i pieniążki zgarniać ? Noc nenufarów też miała być ostatnia w ubiegłym roku. Z resztą, czas pokaże. Link to post Share on other sites
blaisek Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Witam. Inscenizację będzie robił Wołoszański. Termin imprezy podam Wam za chwilę a czy będzie obóz dowiem się na dniach czy Władza chce nas tam widzieć i w jakim celu. Jak piszecie na forum moje imię to nie każdy wie że to ja hehehe. Ostatnio jestem trochę zajęty zmianami w moim życiu osobistym dlatego też olałem sprawę Boryszyna ale już się poprawiam i wracamy do działań. Pozdrawiam!! :ph34r: Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 (edited) Jak nie będą Nas chcieli, to też przyjedziemy. SKOTem, Goździkiem, MTLB, PTG, Uralem, Honkerem, Uazem... :P Edited January 10, 2012 by Jacek GROT Link to post Share on other sites
blaisek Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Mam informację, że na 99% tegoroczny Boryszyn odbędzie się 18-19 maja. Trwają oczywiście różne negocjacje utajnione ale raczej w tej dacie się zobaczymy. Czy coś będziemy robić? Jeszcze nie wiem. Pozdrawiam! Będę się odzywał jak coś będę wiedział więcej. Link to post Share on other sites
Artek Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Jak co roku można się spodziewać, że stare wiarusy stawią się w zacnym składzie ;) Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Jeśli termin nie będzie kolidował Nam z inną "ważniejszą" imprezą, to się pojawimy. Lecz po wyniesieniu pewnych doświadczeń z poprzedniej edycji, z pewnością troszkę zmienimy w swojej organizacji i obozie. Oczywiście na lepsze. Link to post Share on other sites
Recommended Posts