Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Broń do 270 zł

Recommended Posts

Ostatnio wraz z grupką kumpli wpadliśmy na pomysł, aby zacząć przygodę z ASG.

Kupiliśmy shotguny za 50 zł (z str tanie militaria.pl)

okulary ochronne i ruszyliśmy w las.

Po 5 bitwach wrażenia niesamowite dlaczego nie wpadliśmy na to wcześniej

ale do rzeczy .

Jestem początkującym uczestnikiem forum i mam prośbę .

Doradźcie mi jakąś broń tak do maximum 270 zł.

Na stronie Militaria.pl narazie nie ma na stanie broni w tej cenie.

Może znacie jakieś fajne i pewne stronki z bronią ASG.

lub jakieś zaufane sklepy w obrębie Olsztyna.

Z góry dziękuje za pomoc

Ostatnio wraz z grupką kumpli wpadliśmy na pomysł, aby zacząć przygodę z ASG.

Kupiliśmy shotguny za 50 zł (z str tanie militaria.pl)

okulary ochronne i ruszyliśmy w las.

Po 5 bitwach wrażenia niesamowite dlaczego nie wpadliśmy na to wcześniej

ale do rzeczy .

Jestem początkującym uczestnikiem forum i mam prośbę .

Doradźcie mi jakąś broń tak do maximum 270 zł.

Na stronie Militaria.pl narazie nie ma na stanie broni w tej cenie.

Może znacie jakieś fajne i pewne stronki z bronią ASG.

lub jakieś zaufane sklepy w obrębie Olsztyna.

Z góry dziękuje za pomoc

Jak dla Ciebie wrażenia ze strzelania z repliki sprężynowej , są niesamowite , to na elektryku będą o wiele większe

- N A J T A Ń S Z Y dobry elektryk , z zaufanego sklepu https://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_028-172.html

Edited by Perski102

Osobiście bym sobie kupił fajną sprężynkę. Czytaj dobrą strzelbę ( bo nie wiem jaką kolega ma teraz ) - np. od AGMu która ma zasięg porównywalny, jak nie większy niż większość stockowych chińczyków. Zainwestować w jakiś mundur i kamizelkę a w międzyczasie zbierać na AEGa. Aaaa, i niech nawet przez myśl nie przejdzie kupowanie "snajperki" za 250zł.

Gdybym ja miał na wydatek 270zł to w ogóle nie pakowałbym się w elektryka. Zaczął bym od broni bocznej i kupił jakąś gazówkę, a dopiero pózniej gdy nazbierałbym coś ok. 800-900zł porozglądałbym się za używką repliki M16/M4 G&P.

Wydatek 315zł na np. Cm 0.28 jest dla mnie bezsensowny. (Przepraszam tutaj wszystkich użytkowników 0.28)

Wiadomo, że jest coś takiego jak zrażenie się do ASG i wydane ok. 800zł pójdą w piach tylko dlatego, że nam już się nie chce chodzić na strzelanki, ale to jest ryzyko które moim zdaniem jest warte podjęcia. Nie rozumiem jak można zrazić się do ASG !! :)

Pozdrawiam, R.

A jaki sens ma pchanie się w gaziaka z taką kasą? Nie dość że tez będzie miał kasą na kupianego gaziaka stti to jeszcze będzie musiał na gaz wydawać. A tak poczeka dozbiera i coś sensownego kupi.

A jak chcesz coś doradzić to przemyśl to, bo potem wychodzą takie pierdoły jak piszesz.

Ja polecę 0.37, bo kosztuje 300zł, a w niektórych modelach zandziesz GB z nowszej CYMY, czyli ten z 0.45, 0.40 i 0.48. Ogólnie to jest tak, że różne tam części siedzą, ale zazwyczaj lepsze niż w tej 0.28 jeśli już są inne.

Czy masz jakieś źródła potwierdzające twoją tezę ?

Ja polecę 0.37, bo kosztuje 300zł, a w niektórych modelach zandziesz GB z nowszej CYMY, czyli ten z 0.45, 0.40 i 0.48. Ogólnie to jest tak, że różne tam części siedzą, ale zazwyczaj lepsze niż w tej 0.28 jeśli już są inne.

No no, tak jest... Czasem też zamiast instrukcji wrzucają banknot stu dolarowy, więc i tak się opłaca.

A jaki sens ma pchanie się w gaziaka z taką kasą? Nie dość że tez będzie miał kasą na kupianego gaziaka stti to jeszcze będzie musiał na gaz wydawać. A tak poczeka dozbiera i coś sensownego kupi.

A jak chcesz coś doradzić to przemyśl to, bo potem wychodzą takie pierdoły jak piszesz.

Boże, typie... Taki ma przedział cenowy no to doradziłem mu replikę boczną.. dopiero pózniej mógłby zacząć zbierać na replikę podstawową.

Pierdoły to piszesz ty wypominając wszystkim nowym użytkownikom duperele w postach jakie napisali.

Dobrze, To wytłumacz sens startowania w asg z pistoletem. Ja akurat staram się żeby zielony startował z czymś pozwalającym mu na w miarę równorzędną zabawę. Jakie będzie miał szanse z gaziakiem przeciw elektrykom.

Zresztą jak jesteś taki doradca to czy choć pomyślałeś nad jakąś alternatywą zamiast tej 028 o której chłopak pisze. Bo pistolet nią nie jest.