Looper Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 Cześć Jakie midy do ea recon ux4 metal? Tych kasztelanów co Rogaś wyżej polecał nie widzę w żadnym sklepie. Te guardery będą okej? https://gunfire.com/pl/products/zestaw-10-magazynkow-mid-cap-140-kulek-do-m4-m16-czarny-1152216186.html Quote Link to post Share on other sites
wojtas0305 Posted December 6, 2019 Report Share Posted December 6, 2019 Ja mam specny metalowe. Trzeba je objechać taśma izolacyjną żeby nie latały. Bez taśmy trzeba je trzymać ręką żeby podawały. Quote Link to post Share on other sites
wojtas0305 Posted April 5, 2020 Report Share Posted April 5, 2020 Ułamał mi się ten plastikowy element rączki przeładowania, który otwiera klapkę do regulacji hop UP... Kupiłem rączkę specny arms i niestety nie otwiera ona klapki - ten element plastikowy odciąga blaszkę maskującą, ale już klapki nie otworzy. Ktoś to przerabiał? Co trzeba kupić żeby otwierało blaszkę i klapkę przy hop up? Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted April 10, 2020 Report Share Posted April 10, 2020 http://www.rusznikarnia-asg.pl/czesci-replik-elektrycznych/772-rusznikarnia-asg---dzwignia-przeladowania-0000000767.html Takie coś powinno rozwiązać Twój problem Quote Link to post Share on other sites
NoWay Posted April 7, 2021 Report Share Posted April 7, 2021 Nie wiem, czy rozwiązałeś już swój problem, ale miałem podobno i ostatnio u znajomego wydrukowałem sobie taki element: https://www.thingiverse.com/thing:2775198 I działa, otwiera klapkę bez problemu. Jedyny minus jest taki, że nie ma tej wypustki, żeby nie uciekała na boki, ale lekkie podklejenie czy owinięcie izolką rozwiązuje problem i moja replika po dobrych dwóch latach odzyskała klapkę, która była ściągnięta, bo nie dało się jej otworzyć. ;) Quote Link to post Share on other sites
Vilkas Posted June 5, 2021 Report Share Posted June 5, 2021 Cześć! Mam kilka pytań odnośnie modelu Lone Star Border Patrol - tej długiej wersji z teleskopową kolbą i chwytem przednim z tworzywa. Czy te emki mają może system szybkiej wymiany sprężyny poprzez odkręcenie prowadnicy kolby i wyjęcie sprężyny? Coś mi się obiło o uszy, że któreś modele Evolution Airsoft tak mają. Czy w 2021 roku warto jeszcze brać te emkę pod uwagę? Przyznam, że posiadam obecnie emkę G&G GC16 Wildhog 12' i możliwość jej sprzedaży i jestem ciekaw, czy opłaca się wymieniać na Lone Stara. Jeśli ma ten system szybkiej wymiany sprężyny, to byłoby to dla mnie bardzo pomocne. Czy te emki mają baterię w kolbie czy w chwycie przednim? Pozdrawiam serdecznie! Quote Link to post Share on other sites
NoWay Posted June 7, 2021 Report Share Posted June 7, 2021 Wydaje mi się, że to będzie to samo co wersja swat SBR, którą posiadam i tak: 1. Nie ma szybkiej wymiany 2. Batkę miałem w kolbie - chyba, że jednak jest różnica między tymi wersjami 3. Na dzień dzisiejszy raczej poszedłbym w coś innego - chociażby EA we współpracy z dytac Quote Link to post Share on other sites
Vilkas Posted June 7, 2021 Report Share Posted June 7, 2021 Super, dziękuję za odpowiedź. A co powiecie o modelu Recon ETS (Breacher 13 M)? Ma system szybkiej wymiany sprężyny, jest lekki a i wygląd dobry. Warto wymieniać mojego G&G na ten model? I jaka batka by tam weszła? Quote Link to post Share on other sites
NoWay Posted November 17, 2023 Report Share Posted November 17, 2023 Miał ktoś problem w border patrol swat sbr i pewnie bliźniaczych modelach, że przestał mu działać bolt catch? Wydaje mi się, że to kwestia ząbka o który się łapie blaszka - ktoś to gdzieś widział do kupienia? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts