Nath Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Mam nietypową prośbę-czy może mi ktoś zważyć Border Patrol SBR i Border Patrol SWAT SBR z batką i midem? Żona chce emkę, ale musi być lekka, a nigdzie nie znalazłem takiego info. Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 (edited) http://www.airsoft1linea.es/index.php/evolution-airsoft-m-40?language=en&page=1&sort=2a Tutaj jest podana waga różnych modeli. Edited June 9, 2013 by Fedajkin Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Ma ktoś może LR300 z Evolutiona? Tak w ogóle, może mi ktoś powiedzieć jakie sklepy sprzedają repliki z tej firmy oprócz Gunfire? Zakupić LR300 chcę za miesiąc, a zostały tylko cztery na stanie w Gunfire, więc troszeczkę mnie to martwi. Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Blacksword.pl ? Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Dobra, ogarnąłem. Słuchajcie, czy nowa emka za 775 zł to dobra oferta? Mówię o najzwyklejszej M4A1. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Jeśli nie było grzebane w środku i jest sprawna to jasne. Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 @Nath Cena tej emki, to cena sklepowa. ;) W takim razie może mi ktoś potwierdzić, że prowadnica jest plastikowa? Na Blackswordzie piszą, że jest metalowa, zaś AnouaaR na swoim blogu pisał, że jest plastikowa. Może jest jakaś nowa seria z metalowymi? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Jak to jest cena sklepowa to bierz i się nie pytaj. Emka cymy tyle kosztuje a EA do pięt nie dorasta :D. I jeszcze powiedz czego ta prowadnica-sprężyny? Kolby? ;D. Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 (edited) Sprężyny rzecz jasna. W ogóle taki chwyt przedni będzie pasował http://azteko.pl/erg...ack-p-4984.html ? Edited July 4, 2013 by Mark97 Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 (edited) Będzie pasował. Mam taki sam. Dużo wygodniejszy. U mnie prowadnica była plastikowa, ale mój sprzęt jest z początkowych serii. Być może w blackswordzie zmieniają. Edited July 4, 2013 by Pan_Flint Quote Link to post Share on other sites
Kaszyn Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 W M4 SBR prowadnica jest plastikowa .Karabin wart uwagi zdecydowanie , w jakim sklepie masz taką cene ?podaj link proszę Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Na Gunfire. Quote Link to post Share on other sites
Kaszyn Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Na gunfire.pl cena tych replik to 861 pln . Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 (edited) 10% różnicy czyli pewnie zniżka dla drużyn. Edited July 7, 2013 by Nath Quote Link to post Share on other sites
Kaszyn Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Trzeba o tym napisać bo może ktoś zostać wprowadzony w błąd regularna cena tej repliki to 861 pln Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Serie hardcore o ile się nie mylę mają blow back, lepsze wykonanie (jak chociażby prowadnica sprężyny już stalowa, o którą wiele osób już pytało), powiedziałbym jest to taka oferta limitowana. Quote Link to post Share on other sites
Strahan Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Niby tak ale tam w opisach broni w tym temacie przewinęły się wersje combat i harcore i zastanawiam się czy możne o to chodzi. Serie combat i hardcore to dwie różne linie produktów ES - jeśli chodzi o lone star'a to występuje tylko w wersji hardcore i tylko bez blowback'a, blowback to domena modeli LR-300 (też z Hardcore Series). Do combat series należą zupełnie inne repki M4A3 czy kałachów...zresztą żeby wszystko sobie przybliżyć polecam stronę producenta - http://www.evolution-airsoft.com Quote Link to post Share on other sites
trajler Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Dziękuję ślicznie! Quote Link to post Share on other sites
kurek1000 Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Witam w zestawie z repliką jest batka? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Nie, ale lipo Redoxa (7,4) to jakieś 70PLN plus do tego odpowiednia ładowarka do lipo (klon imaxa albo sam imax, ca następne 70-80PN). Quote Link to post Share on other sites
RedViper Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 (edited) Wszyscy mają swoje przyciski bolt catch na miejscu? Mi niespodziewanie zniknął po 3-4 miesiącach zabawy, wraz z metalową poprzeczną częścią łączącą go z osłoną cylindra (?), a sama osłona zostaje w tylnej pozycji po naciągnięciu, trzeba grzebać patykiem, żeby wróciła. Czy ktoś może mi powiedzieć czy taki przycisk będzie pasował? Już nie potrzebuję tej drugiej części, spróbuję podziałać sam, chodzi mi tylko o to, żeby dziura po przycisku zwalniacza zamka tak nie szpeciła repliki. edit. A może ma ktoś na sprzedaż te części? :icon_smile: Edited July 23, 2013 by RedViper Quote Link to post Share on other sites
wooziee Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Czemu ta sama replika co na blackswordzie kosztuje 1000zl to na gunfire kosztuje 860zl ---> mowie o m4 z EA? Ludzie z blacksworda dodają orisowany front jako częściowa rekompensata za podniesienie ceny. Quote Link to post Share on other sites
Ambactus Caelestis Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 (edited) Siemanko. Zastanawiam się nad kupnem następującej repliki: http://gunfire.pl/pr...der-Patrol.html I tutaj moje pytanie. Czy dość duża różnica cen sklepów GF i BlackSword to przypadek, czy ludzie z BS wkładają do tych replik coś od siebie? Drugie pytanie: Czy te "gładkie" okładziny będę mógł zastąpić ogólnie dostępnymi RIS? Pytam w kontekście pierścienia, bo słyszałem, że te Evolution Airsoft jest większy. Edited August 9, 2013 by Ambactus Caelestis Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Ta jest, będziesz mógł zastąpić ogólnie dostępnymi risami. Być może z niewielkimi kłopotami, bo zauważyłem że delta ring od EA jest troszkę inny od innych, konkretnie nakręca się bliżej korpusu, a przez to jest więcej miejsca na szyny. A jak jest za dużo, to szyny staja się za krótkie i nie siedzą tak jak powinny. Bo nie dotykają okucia z przodu, tej blaszki okrąglastej. Ale wymiana deltaringu na jakiegoś chińczyka za 20 zł, albo dodanie podkładek rozwiązuje kłopot i wszystko ok. Quote Link to post Share on other sites
Ambactus Caelestis Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Dzięki za treściową i szybką odpowiedź. Czy używanie baterii LiPo 11.1V w tej replice przy zmienionej sprężynie (M120) oraz prowadnicy to dobry pomysł? Nie zamierzam strzelać jak ze świni tylko, krótkimi seriami. Czy pozostałe stockowe części wewnętrzne wytrzymają takie napięcie. Ktoś wcześniej już tutaj pisał o używaniu baterii, ale nie powiedział jak to wyszło na dłuższą metę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts