roman b Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 WITAM Jestem zielony w sprawach asg właśnie rozpoczynam zabawę i na początku zdażyła się przykra wpadka. zamówiłem SWD DRAGUNOWA w wersji elektrycznej w firmie AIRSOFTXTREME.pl a otrzymałem wersje jednostrzałową sprężynową a kontakt z firmą się nie powiódł nie odpowiadają .Już nawet nie chodzi o różnicę w cenie ale nie lubie być oszukiwany . Pytanie moje brzmi czy można przerobić sprężynę na elektryka ? Link to post Share on other sites
wiciok Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Nie Link to post Share on other sites
Grabekk Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Nic w niej nie grzeb, spróbuj wymienić replikę .. Link to post Share on other sites
roman b Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 czto znaczy że musze odszukać gości i odstrzelić [da sie zrobić] BRAK KONTAKTU Z FIRMĄ chyba że ktoś chciałby odkupić pogę ponegocjować Link to post Share on other sites
Dziećka Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Niestety, ale zrobiłeś zakupy w złej firmie. Odsyłam do tego tematu: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/64458-airsoftxtremepl/ Link to post Share on other sites
minus25 Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 To znaczy żebyś popracował nad ortografią i czytaniem tematu "pozew zbiorowy przeciw airsoftextreme". Link to post Share on other sites
roman b Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 To znaczy żebyś popracował nad ortografią i czytaniem tematu "pozew zbiorowy przeciw airsoftextreme". ja się nieczepiam i nie interesuje mnie poprawna ortografia gdybym wcześniej znał takie forum nie popełnił bym błędu przy zakupie [to jedyne forum w kturym kiedykolwiek uczestniczyłem mimo wszystko pozdrawiam Link to post Share on other sites
KicpA Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 ja się nieczepiam i nie interesuje mnie poprawna ortografia Ale W regulaminie forum jest stosowna adnotacja co do poprawnej pisowni... Link to post Share on other sites
roman b Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 Ale W regulaminie forum jest stosowna adnotacja co do poprawnej pisowni... przykro mi jeśli ktoś czuje się dotknięty z powodu błędów ortograficznych ale nie każdy panuje nad ortografią . osobom kalekim w widocznym kalectwie terz się nie muwi o ich ułomnościach Link to post Share on other sites
Jey85 Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 (edited) Szlag mnie kurna bierze jak ktoś to tłumaczy się albo mówi, że ma w nosie ortografie, sam miałem kufa je** papier na dyslekcje i dyzortografie. Na szczęście nic mi nie pomógł w życiu i powoli uczyłem się pisowni każdego słowa na pamięć jak trzeba było. I wiesz, maturę bez błędu napisałem. Przyklej sobie do monitora kilka kartek z napisami: Który, mówi i tym podobnych Edited December 30, 2011 by Jey85 Link to post Share on other sites
Didi Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Dlatego ci, którzy kaleczą ojczysty język instalują specjalną przeglądarkę, która wszelakie błędy ortograficzna podkreśla na bardzo wnerwiający czerwony kolor. Link to post Share on other sites
roman b Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 Szlag mnie kurna bierze jak ktoś to tłumaczy się albo mówi, że ma w nosie ortografie, sam miałem kufa je** papier na dyslekcje i dyzortografie. Na szczęście nic mi nie pomógł w życiu i powoli uczyłem się pisowni każdego słowa na pamięć jak trzeba było. I wiesz, maturę bez błędu napisałem. Przyklej sobie do monitora kilka kartek z napisami: Który, mówi i tym podobnych Kolego z całym szacunkiem ja pochodze z czasów gdzie nikt nie słyszał o dysleksji ale nie to było tematem i myśle że pora zakończyć jałową dyskusję Pozdrawiam i życze w nowym roku więcej tolerancji Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Dlatego ci, którzy kaleczą ojczysty język instalują specjalną przeglądarkę, która wszelakie błędy ortograficzna podkreśla na bardzo wnerwiający czerwony kolor. By to zrobić, muszą mieć mózg, a nie kisiel w tym miejscu. Link to post Share on other sites
roman b Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 By to zrobić, muszą mieć mózg, a nie kisiel w tym miejscu. NIE BŁYSNOŁEŚ INTELIGENCJĄ ! Link to post Share on other sites
KicpA Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Pozdrawiam i życze w nowym roku więcej tolerancji Tolerancji? Drogówce też mówisz że mają tolerować to że ty jedziesz 110 w zabudowanym bo ty już tak masz? Zejdź na ziemię. To ty masz się dostosowywać to regulaminów panujących w danych społecznościach a nie one do ciebie. Wszyscy się czepiają bo na tym forum posługujemy się naszym językiem w sposób określony w regulaminie, tzn piszemy poprawnie i z polskimi znakami. Nie pasuje? Prawie jak mi przykro... Link to post Share on other sites
Perski102 Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 (edited) czto znaczy że musze odszukać gości i odstrzelić [da sie zrobić] BRAK KONTAKTU Z FIRMĄ chyba że ktoś chciałby odkupić pogę ponegocjować Sprężynowy ? Jakie wykonanie ? Ile chcesz za niego ? A tak poza tym zamawiałeś swd cymy ? Nie odsyłaj do nich tej repliki , bo zwrotu nie dostaniesz ( ciesz się że w ogóle to dostałeś ) . Edited December 30, 2011 by Perski102 Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 NIE BŁYSNOŁEŚ INTELIGENCJĄ ! I kto to mówi... Link to post Share on other sites
roman b Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 Sprężynowy ? Jakie wykonanie ? Ile chcesz za niego ? A tak poza tym zamawiałeś swd cymy ? Nie odsyłaj do nich tej repliki , bo zwrotu nie dostaniesz ( ciesz się że w ogóle to dostałeś ) . witam jest sprężynowy czarny jak nie uda mi się wymienić to odsprzedam za 450 zapłaciłem 535zł Link to post Share on other sites
musashi Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 http://gunfire.pl/product-pol-1152192891-DropZone-Replika-karabinu-wyborowego-A-K.html Pozdr Link to post Share on other sites
Perski102 Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 (edited) witam jest sprężynowy czarny jak nie uda mi się wymienić to odsprzedam za 450 zapłaciłem 535zł hło hło hło - troche chcesz za niego :icon_eek2: Czy to ten model ? http://www.taiwangun.com/karabiny-snajperskie/sniper-rifle-svd-style.html EDIT : UP szybszy ... Błagam , nie wymieniaj . Wolisz miec tą replikę , czy jej nie miec . Edited December 30, 2011 by Perski102 Link to post Share on other sites
roman b Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 hło hło hło - troche chcesz za niego :icon_eek2: Czy to ten model ? http://www.taiwangun.com/karabiny-snajperskie/sniper-rifle-svd-style.html EDIT : UP szybszy ... Błagam , nie wymieniaj . Wolisz miec tą replikę , czy jej nie miec . prawdopodobnie zostanę z tą wersją SWD na dłużej ale dokupię jeszcze jakiś automat Link to post Share on other sites
Padaka Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 (edited) @roman b - przyznaj się tak naprawdę, ile masz lat ? Czytając Twoje wypowiedzi dochodzę do wniosku że naście - i to raczej poniżej 5 na drugiej pozycji. Poprzednicy wskazali Tobie link do wątku o pozwie zbiorowym przeciwko sprzedawcy z którego "usług" i Ty skorzystałeś. Gdybyś miał choć trochę oleju w głowie (Lesio pozdrowienia :) ) to byś poczytał i zrozumiał że zostałeś kolejnym setnym wydymanym przez ten sklep. Jednocześnie sprawdził byś jak bardzo Cię wydymano - replikę którą Tobie podesłano - jak mniemamy SWD A&K wersja sprężynowa - jest na rynku dostępna w cenie poniżej 300PLN. Ty natomiast wbijasz na to forum i próbujesz perfidnie wydymać innych sprzedając to za ponad 150% rynkowej wartości. Ponadto ubliżasz i lekceważysz forumowiczów swoimi tekstami o dysgrafii, dysleksji i tak dalej (bajki to my opowiadamy, nie nam)... Podaruj sobie... Edited December 30, 2011 by Padaka Link to post Share on other sites
Jey85 Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 W podanej cenie przez romana zgadza się tylko to: http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-26-SWD-Dragunow-karabin-wyborowy-z-dwojnogiem-JG-.html Cięzko było się pomylić;p Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 witam jest sprężynowy czarny jak nie uda mi się wymienić to odsprzedam za 450 zapłaciłem 535zł Ja biere to, skoro czarny. Daje 550. @roman b - przyznaj się tak naprawdę, ile masz lat ? Czytając Twoje wypowiedzi dochodzę do wniosku że naście - i to raczej poniżej 5 na drugiej pozycji. A dziesięć to już -naście? Link to post Share on other sites
musashi Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 (edited) hehe :hahaha: Edited December 30, 2011 by musashi Link to post Share on other sites
Recommended Posts