parkie Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Na tym polega Warffighter. Każdy z każdym, a nie USA vs. RU... Ktoś w końcu odbiegł od tego schematu i poszedł inną drogą. Quote Link to post Share on other sites
Irnyy Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 To się trochę wtrącę,sądzę że nowy medal się świetnie sprzeda na całym świecie ponieważ: po pierwsze,jednostki specjalne w WF pochodzą z całego globu,a miłośników jednostek czy tam innych dupereli mamy nie mało,nie wliczając weteranów,który chcieliby sobie jak to ich jednostki zostały odwzorowane.Po drugie sama grafika przyciąga,nie wiem jak was ale mnie na pewno po tych wielu wspaniałych godzinach przegranych w trzeciego BF'a.Po trzecie twórcy zadbali o reklamę tej gry w 100%. Sam lubię tego typu FPS'y,trochę taktyki i się człowiek cieszy. Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 http://battlelog.pl/slabiutkie-pierwsze-recenzje-warfightera/ Quote Link to post Share on other sites
Devito Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Noo jak na razie oceny zbiera takie sobie: http://gramynamaxa.pl/news/3863-pierwsze-oceny-medal-of-honor-warfighter Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Ja bym się nie sugerował. Popatrzyłem sobie dziś na IGN szukając recki Warfightera-tam każda strzelanka która nie jest CoD/BFem dostaje w tyłek. Podobnie na innych dużych serwisach. Ja się zdecydowałem na zakup kilka dni po premierze. Poczekam aż LvLCap wrzuci więcej filmików z MoH, bo póki co dał tylko jeden (choć jest na tak). I tak nie będę miał teraz czasu na granie :(. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Dzisiaj o godzinie 16 w Pń w empiku na ulicy Ratajczaka kopii PC już nie było. ;-) Nie chcialem kupić ale tak z ciekawości się spytałem. Ja sobie poczekam chyba do końca roku z kupnem bo czekam na Black Ops 2 i Far Cry 3 bo nastawiam się głównie na SP ostatnio :-) Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Tez tak macie, ze w misji gdy trzeba ostrzeliwac wioske z helikoptera (misja zaczyna sie gdy kilka helikopterow przelatuje nad gorami) to gdy przelaczascie sie na lunete zamontowana na karabinie i oddajecie strzal to za kazdym razem wlacza/wylacza sie wam przyblizenie mimo, ze nie naciskacie nic innego oprocz strzelania? Moze po instalacji patcha ten problem znika? Grac sie nie da i ledwo ta misje przeszedlem. Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Ale wstyd, Polska na 12 miejscu w rankingu. Na 12. Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 (edited) Trochę skaszanili tą gierkę... Wyszło przeciętnie, a liczyłem na wiecej. Muzyka jest fajna... Yyy... Może patche coś poprawią... Oby... ...bo chyba MoH 2010 był lepszy... Edited October 25, 2012 by matheews Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 (edited) Jezu ta grał nie jest warta tej kasy zdecydowanie lepszy BF3. Jedynym plusem to GROM i ścieżka dźwiękowa w grze. NIE POLECAM !!! Jeśli ktoś ma mało kasy to niech odpuści sobie MOH ! Edited October 25, 2012 by otix96 Quote Link to post Share on other sites
mlody_94 Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Jak dla mnie gra nie jest zła, grafika ujdzie, feeling strzelania to kwestia gustu, a na pewno jest to dobre połączenie coda i bfa, i optymalizacja dużo lepsza niż w bf3. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Osobiście jestem załamany grafiką. To ma być ten Frostbite 2? Niezły dowcip. W singlu gra wygląda super,a w multi jak jakiś nowszy CS. Jeśli się da to chyba zwrócę to coś i będę jednak grał w BF3 CQ. Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Osobiście jestem załamany grafiką. To ma być ten Frostbite 2? Niezły dowcip. W singlu gra wygląda super,a w multi jak jakiś nowszy CS. Jeśli się da to chyba zwrócę to coś i będę jednak grał w BF3 CQ. Ja myślałem o tym samym. Poważnie. Tyle, że mam kupioną wersję elektroniczną przedpremierowo i nie wiem czy się da... Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Jak dla mnie to totalna kaszana. Strzelanie podlega tak totalnej randomizacji, że często pistolecik jest silniejszy niż seria z karabinu z dwóch metrów. Penetracja pocisku to jakaś kpina, przeciwnik schowa się za krzaki i już mu nic nie można zrobić. Odblokowanie elementów wyposażenia ciągnie się niemiłosiernie, po paru godzinach grania chyba jeden dodatkowy celownik się pokazał, a reszta to kamóflarz. Mapy to całkowite CQB, jeszcze gorzej chyba niż w MW3. Jakieś miejsca w środku mapy gdzie nie można włazić. Przez chwile, nie wiem jakim cudem biegałem z MP7, które na żadnym przeciwniku nie zrobiło najmniejszego wrażenia. Chyba dodany do broni tłumik całkowicie redukuje damage. Strzelanie z biodra ma wmontowany jakiś kosmiczny recoil. To takich kilka wrażeń na początek.Taki więc podsumowując, MoH z 2010 roku miał nawet fajny klimat i od czasu do czasu sobie w niego pykam, natomiast Warfighter nie przynosi żadnej przyjemności z grania. No i ci Niemcy gadający prze mikrofon, których nie można wszystkich na raz wyłączyć. Jak ktoś myśli o kupnie do multi, to całkowicie odradzam. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Grałem w betę i mi się bardzo podobało. To wasz pierwszy kontakt z tą grą (w sensie, czy graliście wcześniej w demo)? :) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Jak mogliśmy grać w betę jak była na xboxa tylko ;) Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Mam tylko nadzieję, że nie zrobią z MoHa drugiego BF3 gdzie jak płacisz kase to gra się łatwiej. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Jak mogliśmy grać w betę jak była na xboxa tylko :icon_wink: Ano właśnie :D Mnie się beta podobała i zamówiłem pełną w ciemno. Swoją drogą jeszcze nie dotarła :/ Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Ja tam na razie sobie grałem parę godzin dzisiaj znowu i już jakoś da się przeżyć grafikę. Tylko żeby cokolwiek odblokować do broni to jest porażka. Muszę grać Gromowcem z tłumikiem badziewnym,ta mapka w "dżungli" to niezła porażka. Ściany tekstur,w dodatku jeden resp jest taki,że nie można wyjść nigdzie,tylko poruszać się jedną ścieżką (i wyjść za zasieki na tej drodze). Spodziewałem się jakiegoś systemu zniszczeń (w końcu Frostbite 2),a tutaj nic. Przeciwnicy chowają się za deskami,krzakami i są nie do zabicia. No i granaty wydają mi się trochę za mocne. Jak dla mnie to wygląda to jak jakiś nowszy CS (i tak samo mi się w to gra). Gdzie zamawiałeś swoją grę Arafat? Ja zamówiłem na gram.pl i dostałem 23ego już. Może jak ściągnę nowe sterowniki do grafy to będzie to lepiej wyglądać (chociaż pewnie nie ma takiej opcji :D). Ogólnie to czuję się nieźle oszukany,gdyby MP wyglądał jak SP to byłoby bardzo dobrze,a tak jest mizernie. Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 OFF umiesz ustawić logo WMASG na plutonie? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Gdzie zamawiałeś swoją grę Arafat? Ja zamówiłem na gram.pl i dostałem 23ego już. Może jak ściągnę nowe sterowniki do grafy to będzie to lepiej wyglądać (chociaż pewnie nie ma takiej opcji :icon_biggrin:). Ogólnie to czuję się nieźle oszukany,gdyby MP wyglądał jak SP to byłoby bardzo dobrze,a tak jest mizernie. W sumie to nawet nie wiem, brat to załatwia :) Jak wróci to mogę dopytać. W każdym razie chodziło mu o wersję limitowaną, może stąd te opóźnienia :/ Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 OFF umiesz ustawić logo WMASG na plutonie? Nie da się (przynajmniej na razie). W sumie to nawet nie wiem, brat to załatwia :icon_smile: Jak wróci to mogę dopytać. W każdym razie chodziło mu o wersję limitowaną, może stąd te opóźnienia :/ No ja też właśnie mam limitowaną. Zamówiłeś na Xboxa,czy na PC? Może na Xboxie tym razem lepsza grafika jest,a na PC gorsza (rewanż za BF3? :icon_biggrin: ) ;) Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 To niby jak ustawiłem na plutonie od BF3 :D Spróbuj przez wtyczkę Better Battlelog, tam będziesz miał opcję dać samemu obrazek. Tak to działało w BF3, ale tutaj powinno być tak samo :) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Na X'a zamówiłem :) Takie gry na komputerze mnie strasznie irytują (zresztą i tak komputer by mi tej gry nie dźwignął) :> Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 To spróbuj może Ty,ja nie widzę takiej opcji tam :icon_wink: Arafat: No chyba,że tak :) To jak Ci dojdzie to daj znać jak tam Twoje odczucia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts