sZary123 Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Czołem! Moje pytanie to: czy do tej kamizelki http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/kamizelki-taktyczne/plate-carrier-harness-olive-a-c-m.html zmieszczą się te magi http://gunfire.pl/product-pol-1152195248-Magazynek-Hi-Cap-do-AK74.html ??? Proszę o szybką odpowiedź. PZDR szary :) Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 W opisie jest zamieszczona info.że ładownice dedykowane do M4/M16.W ofercie sklepu sa ładownice do AK. Quote Link to post Share on other sites
sZary123 Posted March 25, 2012 Author Report Share Posted March 25, 2012 No to co nie wejdą magi od aks do tej kamizelki? :lol: Quote Link to post Share on other sites
Simmi Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Wejdą, ale będą sporo wystawały, przez co ani nie domkniesz klapy, ani nie będziesz spokojny o to, że nie zgubisz magów. Quote Link to post Share on other sites
sZary123 Posted March 26, 2012 Author Report Share Posted March 26, 2012 Czyli co? Odpruć i przyszyć bliżej? (Da się to tak załatwić? ;) Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Czyli co? Odpruć i przyszyć bliżej? (Da się to tak załatwić? ;) Kupić ładownice przeznaczone do AK? Quote Link to post Share on other sites
rafal433 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Nie, zamiast chińskiego syfu zainwestować w pasoszelki i ładownice z miwo military pas szelki ładownice w ilości jakiej potrzebujesz Do tego dobierz sobie zestaw kieszeni jakich potrzebujesz i będziesz miał szpej na lata, a nie taki który rozpada się od leżenia w szafie. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Przede wszystkim znaleźć kogoś, kto ma tę kamizelkę i poprosić, żeby sprawdził ładownicę z magazynkami od AK74. Bo tak naprawdę to jest rozstrzygający test. A przy chińszczyźnie nigdy nie wiadomo do końca. Wziąłbyś, chłopie, coś sensowniejszej jakości... Quote Link to post Share on other sites
SterylizatorPL Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Do kieszeni podwójnych na M4 wejdzie mag od AK, ale cholernie ciężko się wkłada i wyjmuje. Nie warto się męczyć. Napisz do sklepu może zamienią te ładownice za jakąś dopłatą, czy bez na te od AK. Poza tym popieram przedmówców. Zamów sobie szpej z MIWO Praszka, czy Lubliniec. Na pewno lepiej na tym wyjdziesz (oszczędny płaci dwa razy). http://www.miwo-military.net/ - Praszka http://www.miwo-military.pl/ - Lubliniec IMHO jeśli zależy Ci na mniejszym koszcie polecam Praszkę. Szyje również bdb, a jest taniej. Quote Link to post Share on other sites
sZary123 Posted March 26, 2012 Author Report Share Posted March 26, 2012 Zostanę raczej przy moim zdaniu :) Quote Link to post Share on other sites
Miszczo Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 To po co pytasz ? Koledzy dają Ci dobre rady, ale ok - kup ACM i się przekonamy. Oszczędny dwa razy płaci :) Quote Link to post Share on other sites
SterylizatorPL Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Szczególnie wątpię w wytrzymałość, jak zamierzasz tam upychać magi od AK. Quote Link to post Share on other sites
sZary123 Posted March 27, 2012 Author Report Share Posted March 27, 2012 dobra jakoś spróbuję Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Ja proponowałem chesta, który ma ładownice pod magi do AK74. Ale widać zbyt mały współczynnik lansu, większy ma chiński papier ryżowy. Quote Link to post Share on other sites
sZary123 Posted March 27, 2012 Author Report Share Posted March 27, 2012 No i git, ja mogę kupić "chińczyka" od krakmanów za 70 zł a ty mi proponujesz za 120 zł :wtf: Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Tyle, że jest jedna zasadnicza różnica. Mój to chest z cordury od PS Tactical Gear. Materiały i jakość szycia jakieś 4-5 nieb wyżej. Ale co ja tam będe zielonego nawracał, niech kupi sobie dziadostwo za 70zł a potem wybuli więcej na coś porządnęgo. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Zostawcie ten temat, niech się uczy na Swoich błędach. Widocznie ma za dużo kasy. Quote Link to post Share on other sites
luis Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Widocznie ma za dużo kasy. I niewiele oleju w główce, no cóż wolny kraj, wolna wola, tylko po co uczyć się na błędach cudzych, czy słuchać bardziej doświadczonych maniaków. Dobrze Kolego kup ACM, jak Ci się szpej rozwali, to może pojmiesz, że nie warto topić kasy w szajs-szmaciany sprzęt, a nam pozostanie gorycz zwycięstwa i ironiczne stwierdzenie w rodzaju " a nie pisałem Tobie, żebyś...". Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 No i git, ja mogę kupić "chińczyka" od krakmanów za 70 zł a ty mi proponujesz za 120 zł :wtf: Sądząc po powyższym to broń kupiłeś za pare złotych w kiosku. Po co wydawać chociażby te 60zł na pompke skoro w kiosku czy na allegro są za 20zł, nie? Quote Link to post Share on other sites
sZary123 Posted March 27, 2012 Author Report Share Posted March 27, 2012 (edited) Dobra już wystarczy mnie "szmacić", a co powiecie na to: http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/kamizelki-taktyczne/kamizelka-typu-plate-carrier-side-cummerbund-system-olive-a-c-m.html ? Edited March 27, 2012 by sZary123 Quote Link to post Share on other sites
SterylizatorPL Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Na pewno produkt ACM będzie dużo lepszej jakości od innego produktu ACM. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Dobra już wystarczy mnie "szmacić", a co powiecie na to: http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/kamizelki-taktyczne/kamizelka-typu-plate-carrier-side-cummerbund-system-olive-a-c-m.html ? To, że coś jest droższe o 50 zł nie oznacza, że nie jest shitem... Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 A psioczył, że chcę za mojego chesta 120zł, mimo że od PSTG a kasę na ryżowe dziadostwo ma. Niech kupi to co chce a potem przyjdzie z płaczem, że się porwało :D Quote Link to post Share on other sites
sZary123 Posted March 27, 2012 Author Report Share Posted March 27, 2012 Nie będę z nim skakać po drzewach, powinno wytrzymać trochę... Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Foka miał kiedyś w sygnaturce fajny tekst o mówieniu do ściany - w tym przypadku należałoby chyba się do niego zastosować... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts