Hock36 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Witam. Chciałbym przemalować moje gogle ESS NVG (kolor Tan) na kolor czarny. I tu moje pytania.. Czym je pomalować ? Czy po malowaniu farba nie będzie schodziła na "opasce" jak założę na głowę ? Czy ktoś już malował gogle ? Pozdrawiam ! Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Głupi pomysł ;) Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Lata temu malowałem Uvexy i mi lakier trochę gumę rozpuścił. Lakierem była chyba czarna "śnieżka" :) Nie wiem ile czasu zajęło stwardnienie i przestały się lepić. Co najmniej kilka tygodni. Quote Link to post Share on other sites
Hock36 Posted March 26, 2012 Author Report Share Posted March 26, 2012 No to rzeczywiście głupi pomysł .. Quote Link to post Share on other sites
kasandra88 Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 No to rzeczywiście głupi pomysł .. e tam nie taki głupi ___________________________ malowanie kraków i remonty kraków Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Barwnik do tkanin,farba w sprayu? Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Farba w sprayu odpada. Kruszy się i odpada. Sprawdzone. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Marker? Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Kupić czarne gogle? Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 A może barwnik do pisanek... :D:D:D:D jezu co się dzieje ostatnio w tym dziale. W innych też tak jest? Quote Link to post Share on other sites
Żółwik Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Chcesz malować całe gogle ? Czy może tylko opaskę ? A może tą gumę co trzyma szybkę ? Tak czy siak to bardzo głupi pomysł... Najlepiej kupić barwnik i nim "zabarwić opaskę na czarno" - poszukaj był na forum identyczny temat z farbowaniem... Co do reszty nie ma sensu - farba nie będzie się trzymać gumy. Najlepszą opcją jest zakup drugich gogli - może znajdziesz jakieś używane, albo z demobilu coś się trafi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts