Turek2 Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Link to post Share on other sites
HORMON Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 A to i ja dorzucę swoje... Jak widać: shemag chestrig by MIWO zdwoma kieszeniami cargo: duża i średnią dwie ładownice na magi do eMki 2x2 magi{ładwonice szybkie"CQB" panel 6x40mm medical pouch kieszeń na granat dymny M15A2 szyna montażowa dwu poziomowa KA montaż pod kolimatorek kolimator zamknięty 30 by firma xxx Link to post Share on other sites
brok Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Na fotkach: -MCCUU marpat woodland -BDU tricolor -BDU woodland -BDU sixcolor -Pantera wz.93 -Kurtka M-65 woodland -kamizelka OLV -Kamizelka pattern 83 (kopia) -Body armour (wlasnej roboty) -boonie hat marpat woodland -Buty pustynne na podeszwie panama -Buty USMC (nie wiem jak sie dokladnie nazywaja wiem ze byly uzywane przez USMC i gwardie narodowa) -kask niby protec -gogle noname -uvex x-one -bagnet od kalacha -celownik otyczny tasco 3-9x40 -latarka katowa -torba udowa i troche liny -uprzaz lhootse + osemka + karabinek -M15A4 carbine -KJW H&K USP tactical -W kabuze udowej glock 17 -radyjka PMR firrmy AEG -i jeszcze pare innych gratow ktorych akurat na tych fotkach nie ma Skromnie ale zawsze cos :) Link to post Share on other sites
Dalej Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Yunior_5 : to co Seba pokazał to celownik holograficzny EoTech. Bardzo chwalony przez naszych chłopaków w Iraku, ciężki do zdobycia (nie wiedziałem że już go wypuścili na rynek cywilny), i diabelnie, diabelnie drogi. Mój to AUG. Link to post Share on other sites
hard Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Link to post Share on other sites
Procent Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 IBA ubrane w RACK'a z MOLLE'owym Patrol Packiem na plecach. Mój s-system. Nie wiem dlaczego, ale na zdjeciu wyszło jakoby latarka nie leżała równolegle do osi lufy. A w kaburze USP Tactical. Link to post Share on other sites
Stolar Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Mój maluch :mrgreen: Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
Królik Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Tu macie listę, żołnierzu i sprawdźcie, czy wszystko otrzymaliście: Tak jest, sierżancie! Plecak jest: Hydration system? Jest! Kamizelka, ładownice, waist pack, pokrowce na manierki? Są! Sir, nie ma bandoliera! Poszukajcie w plecaku. Odmaszerować! Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Eeeee Kjojik, zle ta fotke zrobiles! Trzeba bylo wszystko zrzucic na kupe co by lepsze wrazenie robilo :twisted: EDIT: Przyszlo calkiem niedawno, Close Combat Uniform czyli preACU. Link to post Share on other sites
izi Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Te.. Królik, a nie było męskich? :twisted: I żeby nie było OT i Królik nie mógł się cieszyć z usuniętego posta: Tadaaam! Zdjęcie mojego M15 :) Link to post Share on other sites
Egon CAV Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Link to post Share on other sites
Fizia Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Witam , A to moja e-M-ka Pozdrawiam , Fizia Link to post Share on other sites
Foka Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Zdjęcia na których się wzorowałem: I moja produkcja: "ProTec" z supermarketu, oklejony Velcro: - Z tyłu fosforyzujące pola identyfikacyjne - Z przodu pola identyfikacyjne w podczerwieni - Po bokach flagi - Na górze stroboskop ACR MS2000M - Taśma z grupą krwi - Do tego (nie ma na zdjęciu) gogle Bolle X800 (rzep z tyłu służy do zabezpieczenia paska gogli) Oczywiście wszystko na rzepach - w pełni konfigurowalne. Więcej zdjęć: http://sprzet.strona.pl/ProTec2/ Link to post Share on other sites
Robson Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Foka, ładne :) Mój sprzęt po nowym roku: - komplet BDU woodland - buty "desanty" - czapka patrolówka woodland - rekawiczki nomex'owe - kamizelka (jakaś kopia TAC czy coś takiego) - nakolanniki HATCH woodland - 2x okulary uvex x-one - XM177E2 (spring, CG) - Colt M1991A1 (spring, KWC, już tylko jako replika...) Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 -Kamizelka panelowa KP12 -3x ładownice do G36 -Ładownica na 3 magazynki pistoletowe -2x Kieszeń uniwersalna mała (na pasie alice) -Uniwersalne cargo - małe -manierka US (przejściowo) -ładonica holenderska (przejściowo) -w wewnętrznaj kaburze Glock 18C Link to post Share on other sites
Recommended Posts