Cruzer69 Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Jedyna rzecz, która w MW3 mi się podoba, to dźwięk strzału. W końcu nie jest pyknięcie tylko porządne łupnięcie. Quote Link to post Share on other sites
cyp Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 (edited) CoD - mój pierwszy FPS, grałem w 3 klasie. Cud miód, jedna z lepszych gier CoD:UO - nie grałem i żałuję, że teraz nie mam kasy na kupno CoD 3 - grywam dosyć często u kolegi na Xpudle - multi na split screenie jest wypaśne CoD 4 - zdecydowanie najlepszy FPS osadzony w teraźniejszości. Genialna fabuła, na tamte czasy wyj****a grafika, byłem pod ogromnym wrażeniem. Chyba do tej części powracam najczęściej, singla przeszedłem kilkadziesiąt razy. CoD: WaW - nie grałem CoD: MW2 - trzyma poziom, bardzo mi się podobał, ale nie robił już takiej furrory jak MW. Na grafikę nie zwracam uwagi, koślawe tekstury zauważam dopiero przy drugim przejściu gry. Cudna. CoD: BO - grałem chwilę na piracie (nie bijcie, była dla sprawdzenia czy pójdzie, już usunięta :P), ale przegrzewająca się karta graficzna i resety (padł wiatrak od karty) zepsuły całą zabawę CoD: MW3 - podobnie jak MW2. Też cudna, wszystko wspaniałe, fabuła świetna i ogólnie git. Edited May 18, 2012 by cyp Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 ile razy można biegać z m4/16 g36 czy innym thompsonem mi akurat to pasuje że bo 2 będzie w przyszłości a nie znowu "cold war" vietnam" czy inne gówno którym producenci obsrywają na od lat wolę już special mech unit forces niż 2 wś i 40 edycja ląndowania w Normandii:F.Albo ten kawałek w vietnamie (muza + lecący specjal save world forces na misję-fuk jea..)..same story in other shithole :P Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Nie ma to jak lecieć HUEY-V i słuchać fortunate son :maniak_OK:. Co do tego woodsa to według mnie jest to bezsensowne,kto grał w BO wie o czym mówię bo tylko terminator by przeżył taki wybuch. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted May 19, 2012 Author Report Share Posted May 19, 2012 (edited) A tam, po wypadnięciu przez okno Krawczenko wylądował na jakiejś platformie/balkonie/skrzynkach a Woods poszybowałem dalej w dół w ciągu tych 2 sekund od wypadnięcie przez okno mógł być już dużo niżej :p Zresztą granaty w BO miały słabą "petardę" Edited May 19, 2012 by MoreLike Quote Link to post Share on other sites
napod Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 A ja bym chciał zobaczyć CoDa z pierwszej wojny światowej! A może i na miecze. :D Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Z tym woodsem to ja już nie będę dalej komentował. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted May 20, 2012 Author Report Share Posted May 20, 2012 Ale to że Price po 60 latach nadal wojuje i ewidentnie zginął w jedynce na statku, da się przełknąć :D Quote Link to post Share on other sites
Tymoszczuk Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Jak dla mnie to wszystko za bardzo kosmiczne. Za daleko poszli w przyszłość... Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Rzekłbym: COD skończył się na United Offensive, czyli ostatniej bardzo dobrej części. Niech będzie że jeszcze MW, ale mnie ono dupy nie urywało i poza scenerią wszystkie te triki już widziałem. Kolejne części już niewiele mają gry w grze, bo więcej tam oglądania skryptów, filmików i loadingów. Strzelanie tyż takie nijakie. Jak dla mnie COD może być nawet i w kosmosie, z mojej strony zainteresowanie tą grą zanikło do zera już parę lat temu. Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Ja gram w Cod'a MW przez cały czas. I powiem że przez cały czas się nim jaram. Jedyne co przeszkadza mi w multi to granaty które mogą lecieć w hen wysoko. I jeszcze perk który pozwala mieć 3 granaty. To było z lekka przegięcie. Czasami też spotykałem się kiedy pociski,zrzut(? nie wiem jak to ująć) zabijały mnie w budynku . Grałem trochę w Coda mw2 i powiem że pierwszy raz grałem z akimbo. I dlatego trochę w tą serię pograłem. MW3 nie będę wydawał kolejnych 100 zł w sumie tylko za nowe mapy. No i BO. Widziałem fabułę. Jak dla mnie kampania świetna. Sama fabuła mnie zmiażdżyła i multi. Jak to ktoś powiedział narkotyk. Jak miałbym kupić BO2 to tylko dla single player. Nie podobają mi się nowoczesne czasy a ile można robić gier o IIWŚ. Gram i grać będę w MW. Każdy ma inne zdanie o COD. Quote Link to post Share on other sites
Tymoszczuk Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Kamil dokładnie !!! Seria kończy się na dodatku do Call of Duty II United Offensive. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Call of Duty II United Offensive. :zastanawia:. Quote Link to post Share on other sites
cyp Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Koledze się chyba pomyliło, że to dodatek do CoD, a nie CoD2. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Mi się BO nie podobało strasznie. Byłoby dobre, bo nie wygląda źle, fabuła jest jakaś nawet, akcja w miarę wartka ale: Specnaz atakuje nas Skorpionami, Rakami, AK74 z kolimatorami. Na ścianie w tajnej skrytce obok G2000 wisi SWD z celownikiem termowizyjnym. Walimy z L85, L86, miliona sztuk AK74 w tym z miotaczem ognia pod rurą, walimy z czegoś co wygląda jak m4 z kolimatorem, rąbiemy i podpalamy za pomocą SPASa 12. A to wszystko w latach sześćdziesiatych. Już nawet nie wspomnę o MINIGANIE W WORKUCIE! A nie, właśnie wspomniałem... A to wszystko okraszone zupełnie nijakim tratatatatatatatatatatatatatatatatata, zmiana broni, tikatikatikatikatikatikatikatikatikatikatikatikatikatika, bierzemy kałacha, pykpykpykpykpykpykpykpykpykpykpykpykpykpykpykpykpyk. Dajemy głośniej bo moze coś głośniki siadają i co? NIC! Dźwięki strzałów dalej nie robią wrażenia. Tym razem autorzy musza się bronić już tylko przed nędznymi dźwiękami, bo osadzenie w przyszłości pozwala im nieco poszaleć z bronią. Byle nie przesadzili i trzymali się z grubsza zasad fizyki. Na filmiku widać duuuużeeeego robota kroczącego, który nie ma racji bytu i przy próbie podniesienia nogi powinien się radośnie obalić na bok. Zresztą jak większość mechów w większości gier. Przy tak szeroko rozstawionych girach ma obowiązek nie być w stanie iść. Jedyna możliwość to szerokie pazury wykraczające na drugą stronę środka ciężkości, wtedy stopa takiego czegoś musiałaby się podnieść na tyle by jej pazur przeszedł nad pazurem drugiej. To bez kilku innych rozwiazań wyklucza stanie obiema stopami obok siebie... No ale dobra, nie będę tu analizował jak powinien być mech zbudowany by mieć sens ;-) . Quote Link to post Share on other sites
komandoczołg Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Przetłumaczony nowy trailer fabularny http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2012/28/kolejny-zwiastun-black-ops-ii-zdradza-fabularne-szczegoly i orginalny bez napisów który można oglądnąć w HD Quote Link to post Share on other sites
Rower Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Heh ten ze "stopklatki' podobny odrobinę do Reznowa ;-) Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Kolejny raz powtórzę,żyjący Woods w 2 części to nonsens,tak samo jak by nakręcili 2 część scarface z Al Pacino w roli głównej przywracając go do życia. Quote Link to post Share on other sites
Cycu95 Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Macie tutaj dowód, w którym widać że Woods przeżył wybuch. http://www.youtube.com/watch?v=dq8408ySwaA Jeżeli ktoś myśli że to fake proszę zrobić to samo co na filmiku w swoim Black Ops'ie Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=HrOpWYsp3L8&feature=p%C2%ADlcp Ręce, nogi i wszystko inne opada. Edited August 7, 2012 by PlanB Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Przekombinowane to wszystko. Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Mało powiedziane. Gdzie widać na filmiku jest moment, gdy strzał ze snajperski zabija 4 kolesi. Strzał jest na wysokości bioder. Do tej pory w MW jest problem, gdy strzelam na normalu kolesiowi gdzieś na wysokości obojczyków i mam hitmarker'a. A żeby jeszcze zabić 4 jednym strzałem ? jakieś bajery ( patrz 0:40). Brak słów. Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 I dalej te same sterylne,niezniszczalne mapy Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted August 8, 2012 Author Report Share Posted August 8, 2012 A mi się podoba, bo to filmik machinima więc nawet jakby to był gniot jakich mało to by dobrze wyglądało :P Lepiej poczekać na jakąś oficjalną prezentacje :-) Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 A mi się podoba, bo to filmik machinima więc nawet jakby to był gniot jakich mało to by dobrze wyglądało :icon_razz: Lepiej poczekać na jakąś oficjalną prezentacje :-) Logo tego kretyńskiego tworu internetu na M nie ma znaczenia. Monterka powstała w studiu twórców. Swoją drogą (prócz tego, co napisali poprzednicy pod czym się podpisuję) tyle lat minęło, a do dzisiaj nie mają zielonego pojęcia jak zrobić porządny dźwięk czegokolwiek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts