warat Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Witam Muszę w końcu wybrać jakąś broń boczną,ale mam mętlik w głowie.Pomożecie wybrać? Moje typy: MK23 SOCOM STTI- Replika podoba mi się jak diabli,tylko czy wytrzyma długo bez awarii? No i brak Blow-backa trochę doskwiera... Dan Wesson 6 cali- Tak,wiem że trzeba zmniejszać moc,no ale klimat jest :icon_biggrin: Tylko znowu:prawie zero info co do awaryjności... Desert Eagle HFC- To już sprowadzane z innego kraju,i jak zwykle-zero info(no dobra,może nie takie zero,ale i tak szczątkowe). Tu by doszło pytanie:warto sprowadzać(jak jest w Polsce,to kosztuje ok.600 zł)? Jak macie jakąś inną replikę do polecenia-walcie śmiało,z jednym wyjątkiem. Żadnych Berett! Aha,nie musi to być pistolet gazowy,jeśli macie coś ciekawego elektrycznego,to czemu nie. Z góry dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Jak nie musi być pistolet, to może MP5K? http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=5124 http://redberet.istore.pl/pl/galaxy-mp5k.html Quote Link to post Share on other sites
warat Posted May 31, 2012 Author Report Share Posted May 31, 2012 Z tego co wiem,tej repliki już nie produkują. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Zależy ile chcesz przeznaczyć na replikę.Z elektryków miałem mp5k cymy.Jest ciężka i nie poręczna,dlatego ją sprzedałem.Od siebie polecam glocka marui,lub jego kopię(w moim przypadku r17 army).Po wyczyszczeniu z lipnego smaru,całkiem dobra replika. Quote Link to post Share on other sites
warat Posted May 31, 2012 Author Report Share Posted May 31, 2012 Do 400zł I czy warto sprowadzić coś z zagranicy? Quote Link to post Share on other sites
HaryWalker Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Dan Wesson jak na razie żadnych problemów mi nie sprawiał. A z betonem już się przytulał. Wywróciłem się mając go w kaburze i ratując główną replikę przejechałem lufą po betonie przyciskając go miednicą. Lufa się trzyma, żadnego wpływu na działanie. Mam go od lutego i jest w miarę często używany. Parę razy się zapiaszczył, ale rozkładanie go trudne nie jest. Quote Link to post Share on other sites
lon3star Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Dan Wesson nie posiada Hop Up, to jego największa wada, strzela trochu lipnie. Quote Link to post Share on other sites
HaryWalker Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 (edited) No boczną wystarczy, skuteczny zasięg na 0.23 to w moim przypadku ok. 30 metrów. Kulka leci jak po sznurku. Edited May 31, 2012 by HaryWalker Quote Link to post Share on other sites
matheoo41 Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Za 400 to może upolujesz AEPa od Tokyo Marui. Mam kopię od Cymy i polecam, TM na pewno będzie jeszcze lepszy. Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Mówicie TM. A jest gdzieś w polskich sklepach nówka od TM ? Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 http://www.specshop.pl/index.php?cPath=22_241_47&sort=2a&filter_id=10 Tu masz, jak nie wiesz to nie pisz. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 http://www.specshop.pl/index.php?cPath=22_241_47&sort=2a&filter_id=10 Tu masz, jak nie wiesz to nie pisz. Widzisz co pokazałeś? Dostępne są tylko dwa rewolwery. Czyli właściwie nie ma praktycznie nic konkretnego dostępnego w PL. Można na zamówienie z Capri sobie sprowadzić,ale ceny są wysokie. Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 http://www.specshop.pl/index.php?cPath=22_241_47&sort=2a&filter_id=10 Tu masz, jak nie wiesz to nie pisz. No bo nie wiem. Po prostu sie zapytałem :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 @OFF widzę, że 2 tylko, ale są :). @PlanB Zasady tego forum1. Odpowiadać mogą wyłącznie osoby, które znają odpowiedzi na zadane pytania i chcą je podać - zabrania się odsyłania użytkowników do funkcji "Szukaj". 2. Nie można wykluczyć sytuacji, w której odpowiadający wprowadzi pytającego w błąd. 3. Wątki, w których nie padła odpowiedź w ciągu 7 dni, są automatycznie kasowane. Coś jeszcze? Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 (edited) Każdy pisze że TM. A to że na całe kilkanaście sklepów są 2 repliki TM, to chce wiedzieć gdzie tyle ludzi widzi pełno replik TM. A sprowadzać samemu z zagranicy jest za drogie i nie opłacalne. A to że podłączyłem małe pytanie do całego wątku nie jest jakimś wielkim przestępstwem. Edited May 31, 2012 by PlanB Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Za 400 to może upolujesz AEPa od Tokyo Marui. Mam kopię od Cymy i polecam, TM na pewno będzie jeszcze lepszy. Też zdecydowanie polecam Glocka TM. Na allegro trafiają się po 300-350 zł. Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 @PlanB Nówki od TM nie znajdziesz w sklepie za 400 zł, więc po co pytasz gdzie masz takową znajdziesz? Jak chcesz się dowiedzieć to zrób nowy temat i po sprawie :). Do autora: poszukaj na alledrogo jakiejś TM'ki, naprawdę warto :). Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 W ogóle czemu niby kupować w Polsce gdzie a) nic nima b) jak już jest to w kosmicznych cenach? Za 400zł można już spokojniutko wyhaczyć świetna używkę, osobiście kupiłem dwie w stanie idealnym chyba po 350zł i 400zł (obie TM) czy tam 300zł i 350zł, jakoś tak. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts