Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Wybór broni boczej

Recommended Posts

Witam

Muszę w końcu wybrać jakąś broń boczną,ale mam mętlik w głowie.Pomożecie wybrać?

Moje typy:

MK23 SOCOM STTI- Replika podoba mi się jak diabli,tylko czy wytrzyma długo bez awarii? No i brak Blow-backa trochę doskwiera...

Dan Wesson 6 cali- Tak,wiem że trzeba zmniejszać moc,no ale klimat jest :icon_biggrin: Tylko znowu:prawie zero info co do awaryjności...

Desert Eagle HFC- To już sprowadzane z innego kraju,i jak zwykle-zero info(no dobra,może nie takie zero,ale i tak szczątkowe). Tu by doszło pytanie:warto sprowadzać(jak jest w Polsce,to kosztuje ok.600 zł)?

Jak macie jakąś inną replikę do polecenia-walcie śmiało,z jednym wyjątkiem.

Żadnych Berett!

Aha,nie musi to być pistolet gazowy,jeśli macie coś ciekawego elektrycznego,to czemu nie.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Zależy ile chcesz przeznaczyć na replikę.Z elektryków miałem mp5k cymy.Jest ciężka i nie poręczna,dlatego ją sprzedałem.Od siebie polecam glocka marui,lub jego kopię(w moim przypadku r17 army).Po wyczyszczeniu z lipnego smaru,całkiem dobra replika.

Dan Wesson jak na razie żadnych problemów mi nie sprawiał. A z betonem już się przytulał. Wywróciłem się mając go w kaburze i ratując główną replikę przejechałem lufą po betonie przyciskając go miednicą. Lufa się trzyma, żadnego wpływu na działanie. Mam go od lutego i jest w miarę często używany. Parę razy się zapiaszczył, ale rozkładanie go trudne nie jest.

@OFF widzę, że 2 tylko, ale są :).

@PlanB

Zasady tego forum

1. Odpowiadać mogą wyłącznie osoby, które znają odpowiedzi na zadane pytania i chcą je podać - zabrania się odsyłania użytkowników do funkcji "Szukaj".

2. Nie można wykluczyć sytuacji, w której odpowiadający wprowadzi pytającego w błąd.

3. Wątki, w których nie padła odpowiedź w ciągu 7 dni, są automatycznie kasowane.

Coś jeszcze?

Każdy pisze że TM. A to że na całe kilkanaście sklepów są 2 repliki TM, to chce wiedzieć gdzie tyle ludzi widzi pełno replik TM. A sprowadzać samemu z zagranicy jest za drogie i nie opłacalne. A to że podłączyłem małe pytanie do całego wątku nie jest jakimś wielkim przestępstwem.

Edited by PlanB

@PlanB

Nówki od TM nie znajdziesz w sklepie za 400 zł, więc po co pytasz gdzie masz takową znajdziesz? Jak chcesz się dowiedzieć to zrób nowy temat i po sprawie :).

Do autora: poszukaj na alledrogo jakiejś TM'ki, naprawdę warto :).