grzesio93 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 No właśnie przeglądając fejsbuszka natknąłem się na kolejną wariacje producenta, najpierw był A+ a teraz modify, tym razem wygląda to na coś w stylu G-hop omawianego na forum. Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Wygląda podobnie jak dystanser firefly ,bo gumka sama w sobie to pewnie nie dupy nie urywa,choć kto wie,co to za cudo. Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 A to nie jest po prostu jak ghop? Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 (edited) Tak to jest raczej to, lecz trzeba uciac element podkrecajacy kulke w gumce hu Edited October 8, 2012 by Pietia888 Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 A może go tam nie ma? Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Z rysunku wyżej na to wygląda. Garb w tej gumce chyba przeciwdziałałby co do zamiarów. (Jeśli nie mam racji, niech ktoś mądrzejszy mnie poprawi). Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 I znowu żadnej rewolucji ani rewelacji nie będzie :D. Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Już z 10 raz widze coś takiego , i super super tylko nikt tego nie kupuje . Systema i G&G za bardzo się z nami uszczelniły . :) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Nie. Systema i G&G po prostu najlepiej kręcą ;] Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 No i mam to to cudo. Dex miał rację - szału nie ma :D Uszczelniać się uszcelnia ładnie. ale..... Gumka w środku nie ma żadnego "cycka" - jest płaska.... Po wsadzeniu "ichniego" dystansera ukazuje się....taka sama identyczna jak w kazdej innej gumce ,górka - półokrągła... Moge zrobić fote, ale myślę ,że nie ma czego. Po wsadzeniu dystanserka typ H, pokazuję się 2 góreczki, ale bardzo "ostre" i nie wiedzieć czemu nie idealnie równe. Gumka jest cienka i jeśli mialo by się pokazać, coś takiego jak w gumkach A+ musiał by być łagodny dystanser w kształcie klepsydry / tali osy :) Jutro w dzień z tego postrzelam, ale rewolucji nie przewiduję i zapewne, wrócę do mojego MadBulla. Over. Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Tak jak podejrzewałem, kręcić - kręci , strzela się jak z każdej innej gumki. Kolega zwrócił uwage, że im chodziło o zmniejszenie siły docisku, do uzyskania takiej samej siły mocy podkręcania.... No ta...różnica jest: 5fps, na korzyść Modify....także szał...mozliwe ,że błąd pomiaru :) Podsumowując: Dobra, gumka, która ładnie się uszczelnia, ładnie kręci, z ciekawymi rozwiązaniami. Pomijając kwestie finansowe, tak samo dobra, jak każda inna sprawdzona Systema ,czy G&G. Over and out. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts