Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Gumka "BATON RYUSOKU" [Modify]

Recommended Posts

• 4 months later...

No i mam to to cudo. Dex miał rację - szału nie ma :D

Uszczelniać się uszcelnia ładnie. ale.....

Gumka w środku nie ma żadnego "cycka" - jest płaska.... Po wsadzeniu "ichniego" dystansera ukazuje się....taka sama identyczna jak w kazdej innej gumce ,górka - półokrągła... Moge zrobić fote, ale myślę ,że nie ma czego.

Po wsadzeniu dystanserka typ H, pokazuję się 2 góreczki, ale bardzo "ostre" i nie wiedzieć czemu nie idealnie równe.

Gumka jest cienka i jeśli mialo by się pokazać, coś takiego jak w gumkach A+ musiał by być łagodny dystanser w kształcie klepsydry / tali osy :)

Jutro w dzień z tego postrzelam, ale rewolucji nie przewiduję i zapewne, wrócę do mojego MadBulla.

Over.

Tak jak podejrzewałem, kręcić - kręci , strzela się jak z każdej innej gumki. Kolega zwrócił uwage, że im chodziło o zmniejszenie siły docisku, do uzyskania takiej samej siły mocy podkręcania....

No ta...różnica jest: 5fps, na korzyść Modify....także szał...mozliwe ,że błąd pomiaru :)

Podsumowując:

Dobra, gumka, która ładnie się uszczelnia, ładnie kręci, z ciekawymi rozwiązaniami. Pomijając kwestie finansowe, tak samo dobra, jak każda inna sprawdzona Systema ,czy G&G.

Over and out.