pan kozaq Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 Zależy. Jak stock lub prawie stock to 7,4- dopóki nie będzie po tuningu, nie ma sensu pchać 11,1, chyba, że lubisz repliki z dużym ROF-em. Quote Link to post Share on other sites
Jarhead903 Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 Okej dzięki za radę. Quote Link to post Share on other sites
qbin Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Co do gumki to szczerze polecam zieloną od G&G, w moim RK świetnie się spisywała :) Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Ale ostatnio g&g się popsuli. Z gumek to niebieski madbull i czarna systema. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Czarny Shark i Biały Shark. Quote Link to post Share on other sites
suharex Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Kto mi odpowie na dręczące mnie pytanie? (jestem leniem i nie chce mi się rozbierać repliki) czy gwint pod przejśćiówke na tłumik jest na lufie czy jest połączony z podstawą muszki ? Zjechał mi się i musiałem usztywnić dlatego nie chce rozbierać i bawić się w to znowu, a wtedy nie sprwdziłem ;/ Quote Link to post Share on other sites
suharex Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 (edited) A masz może RK pod ręką żeby to sprawdzić, bo u mnie ni ch...a, za przeproszeniem oczywiście, nie chce wejść. Byłbym wdzięczny Wciśnij go na siłe nie trzymając górnej części frontgripu. Zaskoczy ten "wihajster" , górna część frontu lekko się podniesie i już wtedy możesz ją docisnąć do dołu i git :icon_smile: Sorki za podwójny post ;/ Edited August 15, 2014 by suharex Quote Link to post Share on other sites
MichailDG Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Kto mi odpowie na dręczące mnie pytanie? (jestem leniem i nie chce mi się rozbierać repliki) czy gwint pod przejśćiówke na tłumik jest na lufie czy jest połączony z podstawą muszki ? Zjechał mi się i musiałem usztywnić dlatego nie chce rozbierać i bawić się w to znowu, a wtedy nie sprwdziłem ;/ Gwint jest na lufie. Quote Link to post Share on other sites
UberSoldier Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Gdzie tam, jak w każdej cymie i boycu gwint jest na podstawie muszki. Quote Link to post Share on other sites
MichailDG Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Gdzie tam, jak w każdej cymie i boycu gwint jest na podstawie muszki. A to i może,w zasadzie nie zwracałem nawet na to uwagi przy ściąganiu hamulca,i wydawało mi się że na lufie siedzi,no cóż.Mea culpa. Pytanie z innej beczki.Po wsypaniu do haj kapa 5-6 kulek,i nakręceniu ich latają one w drugiej komorze.Pytanie czy to normalne czy nie?Sam narazie z większą ilością kulek nie sprawdze,bo czekam dopiero aż przyjdą(kochany ganfajer). Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 (...)Pytanie z innej beczki.Po wsypaniu do haj kapa 5-6 kulek,i nakręceniu ich latają one w drugiej komorze.Pytanie czy to normalne czy nie?Sam narazie z większą ilością kulek nie sprawdze,bo czekam dopiero aż przyjdą(kochany ganfajer). Zupełnie normalne. Quote Link to post Share on other sites
MichailDG Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Na kochanego Powałe zawsze można liczyć ;) Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Marrtinez Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 To nie temat o magazynkach! Quote Link to post Share on other sites
MichailDG Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Panowie,jak odkręcić to coś na selektorze ognia?Kręce kleszczykami w lewo,prawo,to małe i duże kółeczko a to ani drgnie i ani rusz. Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 (edited) Kręcisz w lewo i powinno samo sie podnosić. Możesz spróbować podważyć, albo odkręcając ciągnąć śrubę lekko do góry. Edited August 31, 2014 by a5d4f1 Quote Link to post Share on other sites
Jarhead903 Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 (edited) Witam, Słuchajcie ja znowu z tym front gripem, dalej nie mogę zabezpieczyć tego wichajstra od górnej części. W związku z tym że replikę mam miesiąc napisałem do Gunfire, gdyż tam ją kupiłem. Sklep odpisał mi, po wysłaniu maila że zdjęciami, że nie wiedzą czemu mam taki problem. Proponują odesłanie repliki i skorzystanie z gwarancji, jeżeli reklamacja była by rozpatrzona pozytywnie to zwrot pieniędzy albo wymiana sprzętu. I tu pytanie naprawić to samemu czy odesłać karabin? Edited September 5, 2014 by Jarhead903 Quote Link to post Share on other sites
UberSoldier Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 Ustaw go pionowo i ściśnij nakładke i łoże z dużą siłą, powinno zaskoczyć i dać się zabezpieczyć. Quote Link to post Share on other sites
Provvokator Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 orientuje się ktoś jak wyjąć szczerbinkę ? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 Stawiam kilo kamieni, że to pomoże. Quote Link to post Share on other sites
Jarhead903 Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Słuchajcie, wie ktoś gdzie znajdę montaż na jaskółczy ogon? Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Wszędzie, np. tu http://www.taiwangun.com/szyna-montazowa-do-ak-acm-2 Choć możesz bez problemu kupić używaną, powinny wisieć jeszcze jakieś na komisie. Quote Link to post Share on other sites
Jarhead903 Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Dzięki kozaq, z tym komisem to masz rację zaraz sprawdzę ;) Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Wiesz, tam nie ma czego uszkodzić, więc raczej bardziej się opłaca komis ;) Quote Link to post Share on other sites
Jarhead903 Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 A ma ktoś w Rk gumkę guardera? Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Tak, ja mam w RK.01. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts