gaSTon Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Przeglądałem YT i znalazłem coś takiego .Wiem ,że coś podobnego mamy ale tu jest tego troche więcej .Co o tym sądzicie i jaki wam sie podoba .Mi osobiście podoba sie ten Rosyjski Surpat w 2:43 . Zapraszam do tematu. Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Więcej ale nie ma nowosci: http://kamouflage.net/ Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Jeśli chodzi o mnie to najbardziej cenię sobie Cadpata i DPMa za ich użyteczność w terenie. Cadpata nie miałem nigdy na sobie, ale mam nadzieję że w końcu dorwę jakiś kontrakt. Dpm jest bardzo wygodny i funkcjonalny a do tego bardzo dobrze maskuje. Z pustynnych Desert DPM i amerykański pikselowy (Marpat?) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Jedna prośba na dzień dobry - BEZ POSTÓW W STYLU "najlepszy jest fleqtarn i DMP bo kosztóje piontke od sztóki!". Temat może służyć pokazywaniu ciekawych wzorów, dyskusji na ten temat, nie może jednak przejść w w/w absurd... Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Le (;) ) A-TACS (w filmiku nie widziałem takiego) Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 @OFF Masz coś więcej info na temat tego kamuflażu? Nie widziałem go nigdy a wydaje się być ciekawy... Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Dzisiaj specshop dodał to na FB :icon_wink: Już dzisiaj na targach Shot Show będzie miała premierę najnowsza wersja kamuflażu A-TACS firmy Digital Concealment Systems: A-TACS LE (Law Enforcement). Jak Wam się podoba? Kamuflaż ten jest przeznaczony dla jednostek Policji, oddziałów AT, itp. Doskonale sprawdzi się w połączeniu ekwipunkiem w kolorze czarnym. Dla tych co mają FB - https://www.facebook...63763584&type=1 Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Dzięki. Swoją drogą niezły ten kamuflaż. Myślę że dobrze sprawdzi się na terenach miejskich. Ja jednak pozostaję przy kamuflażach leśnych - te miejskie nigdy mnie nie kręciły. Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Ja mam wrażenie że poza jesdnostkami LE także zainteresują się jednostki które operują nocą. Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Czyli wszystkie jednostki specjalne i antyterrorystyczne? :D Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Chociaż nocą każdy ciemno-szary kolor jest trudny do zauważenia. Jak dla mnie różnicy nie robi czy będzie to w/w kamuflaż czy czarny kombinezon. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Kryptek Highlander Kryptek Mandrake Kryptek Nomad Kryptek Yeti Kryptek Urban Kryptek Typhon http://www.kryptek.com Quote Link to post Share on other sites
luk94 Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 2:30 na filmie kamo RASTA wygląda mistrzowsko, a ten LE A-TACS to dobry do filmu science fiction :) Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 A jak się tak rozwodzimy to jak wyglądają testy, czy przymiarki WP to nowego camo? Ten Rangerwarg czy co tam mieli testować... Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Jeśli WP zastrzegło Roggenwolfa a w międzyczasie trwają prace w pramach projektu Tytan, którego wg planów ma zostać zakupione 12k - wnioski nasuwają się same. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Boże, jaki zabawny jest ten Kryptek. Ale jak fajnie kamufluje. Chris Kyle na swoim faceboowym profilu ma parę zdjęć w nim: Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Niecodzienny ten Kryptek, ale już go lubię :) Ładnie maskuje z tego co widać na zdjęciach, chociaż myślę że odmiana "yeti" trochę gorzej sprawdzi się w zimie - nie wszędzie jest TYLKO biały śnieg, jest wiele odsłoniętych fragmentów gruntu czy krzaków i drzew. @HellMaker666 Masz trochę więcej info o tym wzorze? Bo z tego co wiem to mają być wprowadzane do naszego wojska mundury w tym samym kamuflażu tylko innym kroju i materiale... Ten wzór 2010 czy jakoś tak. Quote Link to post Share on other sites
luk94 Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Widzieliście? http://www.strikehold.net/2012/10/16/new-polish-army-experimental-camouflage-pattern-mapa/ Jak dla mnie kozak. Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Było na forum już z kilka miesięcy temu. I wbrew temu co napisali na tej stronie to nie jest kamuflaż testowany przez armię, a zdjęcie z żołnierzami to fotoszopka, chociaż bardzo udana. http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/536151_295686950523822_83386712_n.jpg Quote Link to post Share on other sites
luk94 Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Szkoda , bo kamo jak dla mnie ekstra. Tam jest napisane , że to fotoszop więc nikt tego nie ukrywa. Pytanie brzmi tylko czy rzeczywiście wyszedł taki kamuflaż czy to tylko wymysł. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Szkoda , bo kamo jak dla mnie ekstra. Tam jest napisane , że to fotoszop więc nikt tego nie ukrywa. Pytanie brzmi tylko czy rzeczywiście wyszedł taki kamuflaż czy to tylko wymysł. Zamiast zadawać pytania tutaj przeczytaj po prostu temat poświęcony firmie SPECOPS. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Jest w trakcie testów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts