Foxtrot29 Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Chętnie bym się zabrał z kimś z Warszawy, jakby się znalazło miejsce ;) Oczywiście z wrzutką na paliwo. Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Chętnie bym się zabrał z kimś z Warszawy, jakby się znalazło miejsce :icon_wink: Oczywiście z wrzutką na paliwo. Prawdopodobnie będę jechał z Milanówka ( daleka od Wawy nie masz) więc jakby co będę o Tobie pamiętał :) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Mendi, raczej Ty o mnie :D. Przecie Ty z Jarosławia. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Mendi, raczej Ty o mnie :icon_biggrin:. Przecie Ty z Jarosławia. eee yyy ja tam się będę przypominał, do Krakofa się dotargam (kumpli z ekipy na miasteczku akademickim odwiedzę) tylko miejsce dla mnie uwzględnijcie. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Aaa. To trzeba Wojdatuza męczyć. Quote Link to post Share on other sites
Yessabel Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Wracając do tematu ceny i listy atrakcji, to po przeczytaniu sobotniego posta Lamberta- dla mnie ok. Chyba możemy przyjąć, że stanęło na "full opcji". Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Można by podpiąć posty Lamberta do pierwszego posta. Dex, Mendi jak ogarnę niebieskiego dżipa to spoko ;) A jak nie to zostaje pociąg... Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 18, 2013 Author Report Share Posted February 18, 2013 Wkrótce zredaguję nowy wątek z pełnym opisem imprezy. Tam będziemy zgłaszać swój akces ( + rejestracja na e-mail ). Zawiesimy na snajperskim oraz na lokalnych. Ten wątek niech pozostanie jako.. "roboczy" ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Kass Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Patrząc na te wszystkie atrakcje zapowiada się impreza po której będziemy chcieli kolejnych edycji :) BTW jest przewidziany jakiś limit uczestników? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 18, 2013 Author Report Share Posted February 18, 2013 (edited) Jest, 120 osób. Co prawda teren daje większe możliwości ( dla ok. 300.. ) ale to nie ma być apokaliptyczna sieczka. Scenariusz opiera się na specyfice gry snajperskiej we wszystkich jej odsłonach, w tym bliskiego wsparcia ale jednak z nastawieniem na spryt i zasięg. Będzie można wykazać się umiejętnością skrytego zwiadu, możliwością dalekich "headów" jak również dynamicznym killerstwem. Większość będą stanowili "normalni" gracze, jak sądzę ale z zacięciem do kombinowania - innych raczej niezainteresuje nasze spotkanie. To dobrze, tak ma być. Bez obaw jednak, to nie będzie konflikt asymetryczny z przydzieloną rolą zwycięzcy. Chcę to tak ustawić, żeby pokazać współdziałanie snajperów i szturmowców oraz słabości obu formacji, że tak się wyrażę.. ;) Pozdrawiam, Lambert Edited February 18, 2013 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Kurde, aż się trochę boję będąc 'niesnajperem' stania się mięsem armatnim i celem dla snajperów, coś w stylu: -O, widzisz tamtego gościa? -No widzę. -No to dawaj, po 1 strzale, głowa 20, korpus 10 kończyny po 15 :D Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 18, 2013 Author Report Share Posted February 18, 2013 Bez obaw, tego właśnie nie będzie - opowieści z krypty zostawcie w domu.. ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 120 to taki dość konkretny pikniczek :D. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 20, 2013 Author Report Share Posted February 20, 2013 Próba plakaku ( hosting.. ) ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Lambert, jest jakieś dalsze info? Oficjalny plan imprezy czy cóś? Koszta itd? 120 to taki dość konkretny pikniczek :icon_biggrin:. Źle ci? 20 snajperów i 100 ludków jako króliczki na strzelnicy :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Czy ja mówię, że mi źle? :D Więcej łbów do odstrzelenia. Lamb, mam nadzieję, że regulamin będzie jasny i klarowny bo jak mam pojechać i słyszeć pitolenie, że mamy repliki za mocne :D to wiesz hehehe. Tzn mam nadzieję, że uczestnicy będą świadomi, że będzie do nich strzelane z 600, 700, 750fps, plastikiem, szkłem, uranem, kryptonitem itp? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 28, 2013 Author Report Share Posted February 28, 2013 Nie miałem czasu do tego jeszcze usiąść. Wpisowe to stówa. Zaraz się wezmę i ładnie opiszę.. :) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Miesiąc do pikniku, a tu cisza - kiepsko jednak to widzę, a szkoda, bo zapowiadało się miodnie... :/ Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 6, 2013 Author Report Share Posted March 6, 2013 Ło boszee.. Teren i organizator czaka na nas. Pozostało mnie to rozpisać a Wam przyjechać. Miesiąc to chyba nie mało gdy już się o tym wie od poprzedniego miesiąca, nie? Płatność na miejscu - tym bardziej.. nie marudź! ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 CZekamy na scenario, szczegółowy plan wszystkich trzech dni i temu podobne. Powiedz mi jeszcze tylko jaka pogoda będzie ;]. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Stówa wpisowego? No dobra, nie wypada psioczyć, nikt nie zmusza jechać. Tylko ja bym chciał tak co najwyżej towarzysko wpaść, piwa sie napić z tym i owym, pogadać o starych replikach i starych Polakach a strzelanie i scenariuszowanie zostawić innym. Da się tak? Można nie brać udziału w żadnych atrakcjach a po prostu przyleźć, usiąść i pogadać? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 Tak, można. :) Jeszcze trochę cierpliwości proszę. Szczegóły wkrótce. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
HeXs Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Pomysł super, szkoda, że mam jeszcze braki w sprzęcie bo może bym się skusił i do was przyjechał ;) Mam nadzieję, że na video relację (nawet małą) liczyć można? Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Lambert, tak btw., impreza +18 only? Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Ja myślę, że raczej tak. Ale decyduje Lambert. Stalker jest od 21+ co sprawia, że w praktyce jest to jedna z lepszych imprez. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts