OFF Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 http://warthunder.com/ Całkiem fajna gra, polecił mi ją kolega. Na razie wersja beta. Grafika przyjemna. Na początku trochę ciężko z ogarnięciem tego sterowania i samoloty trochę słabe, ale później robi się ciekawie już ;) Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Właśnie weszła w fazę otwartej bety. Jako symulator latadła/lotnicza strzelanka naprawdę zapowiada się ciekawie dzięki niezłej fizyce lotu i możliwości dostosowania jej poziomu do swoich preferencji. Aktualnie nie gram, ale parę messerów udało mi się tak już sprowadzić do parteru i z pewnością wrócę jeszcze do tego :) Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Gra fajna,czekam na czołgi. Mam nadzieje że będą lepsze od WoTa :). Quote Link to post Share on other sites
Luminofor Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Jakiś czas temu grałem, teraz tak nie gram ze względu na brak czasu, według mnie znacznie lepsze od WoWp. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Oo tak,więcej samolotów i lepsze sterowanie. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Lepsze na pewno od World of Warplanes, troche kiepskie tylko zrównoważenie samolotów póki co, bo wrzuca tierami obojętnie jak i nie raz cie piorą jak kwaśne jabłko. I nie wiem czy priorytetowym produktem Gaijin jest nie jest teraz Star Conflict. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 30, 2013 Author Report Share Posted March 30, 2013 No i stało się. Za mało kasy zarabiali na tym i musieli spaprać grę. Ceny nowych samolotów z kosmosu, koszt szkolenia załogi również. Szkoda. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Dokładnie,pogorszyli też zarobki i exp za bitwę. Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Ale zmniejszyli ceny naprawy, pragnę zauważyć. Ekonomicznie i tak jest lepiej od World of tanks. Ale ku*wa: Grafika z tej ery, a nie ps2 + filtry graficzne Normalna FIZYKA samolotu DObrze odwzorowana ziemia Wraki samolotów zostają na ziemi Fajny system amunicjii Jakikolwiek model zniszczen World of warplanes nie ma jakichkolwiek zalet na war thunderem. W obydwie gry gram od alphy. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 31, 2013 Author Report Share Posted March 31, 2013 Ja gram od kilku dni ponownie i nie mogę przekroczyć progu 210k lwów :teethh: Trzeba kupić jakieś ulepszenia, wyszkolić załogę itd. i kasy nie ma :icon_razz: Co mi po tych zaletach jak nowych samolotów nie będę mógł kupić bo sobie wymyślili, że za następny mam wybulić tyle kasy, że na naprawy nic mi nie zostanie i koniec grania :D Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Mi a to bez problemu idzie z przekroczeniem progu 210k :D Wnerwia mnie tylko jedna rzecz - kupno Kittyhawka. Gównem nie potrafię latać, no ni py-ty idzie zestrzelić coś tym. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 31, 2013 Author Report Share Posted March 31, 2013 Mi a to bez problemu idzie z przekroczeniem progu 210k :icon_biggrin: Wnerwia mnie tylko jedna rzecz - kupno Kittyhawka. Gównem nie potrafię latać, no ni py-ty idzie zestrzelić coś tym. Na jakim poziomie jesteś i ile masz samolotów? :D Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 (edited) Kityhawk jest dobry ... Aircobra i yak 9T powinny zostać zdelegalizowane ;( Plus taki że za 150k kasy bede juz mial yaka 9t :icon_smile: O tyle o ile yak 9t zdejmuje wszystko na 2 strzały z tego działka, to da sie go wymanerowac łatwo, niestety do kingcobry to nie działa... edit: Ja mam o tyle dobrze ze praktycznie polowe bitew latam z klanem w 4 osoby i stwarzamy duza przewagę :) Klan z przedrostkiem KCP_ Edited March 31, 2013 by Hypre Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Dopiero co zacząłem, 5ty mam xD Kittyhawk mnie denerwuje, już durnym Wildcatem lepiej mi szło. Samolociki? 5 "sztuków hamerykanckich". Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 31, 2013 Author Report Share Posted March 31, 2013 Dopiero co zacząłem, 5ty mam xD Kittyhawk mnie denerwuje, już durnym Wildcatem lepiej mi szło. Samolociki? 5 "sztuków hamerykanckich". No to się nie dziwię, że nie masz problemu ze zbieraniem kasy :icon_biggrin: Ja to mam 6 samolotów i 10 poziom. Naprawy i ulepszania już tutaj trochę kosztują. Za nowy samolot (odblokuję przy 11 poziomie) będę musiał zapłacić milion :icon_biggrin: Przegięli z tymi cenami po prostu. Chociaż też kwestia tego czy grasz w zwykłe bitwy, czy np. w historyczne. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Zwykłe zręcznościówki. Staram się utrzymywać 2 myśliwce i 2 bombowce, ale różnie z tym bywa - na Kittyhawku ma same straty. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 31, 2013 Author Report Share Posted March 31, 2013 Ruskimi grałeś? :P Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Ruskie OP. Odradzam gre niemcami - nie ma sensu sa zbyt słabo zrobieni. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Ruskich na razie nie tykałem. Warto? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 31, 2013 Author Report Share Posted March 31, 2013 No mają niezłe samoloty. Jedynie bombowce do kitu (za mało bomb mogą przenieść). Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Nabijacie teraz darmowe orły? :D Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 31, 2013 Author Report Share Posted March 31, 2013 Nabijacie teraz darmowe orły? :icon_biggrin: Jak?! :o Ok, już wiem :D Lecę nabijać :D Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Jak?! :o W louncherze pierwszy news 16-19 za pierwsze i piąte zwycięstwo 100 orłów, jutro o innej porze (nie pamietam) Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 E tam nie chce mi się... Dobra to, gdzie jest ten pieprzony skrót... Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Czy mi się wydaje, czy serwery im padają? Net działa mi płynnie a gra wyrzuca "BAD INTERNET CONNECTION" Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts