Nanteris Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Gra jest w fazie bety więc jeszcze trochę upierdliwych błędów jest, takich jak DM T-50 :) . Niemniej gra ma duży potencjał i znacznie większy realizm niż WoT. Quote Link to post Share on other sites
maop Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Ja gram tylko na symulacyjnych, bo na historykach i arkade świecimy się jak choinka a PZ IV F2 to jeden wielki weakspot. Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 W sensie że jak ? Wyobraź sobie tak, czołg lekki, zasuwający 60 na godzinę po płaskim, z niezłym działem praktycznie niewrażliwy na ogień dział czołgów średnich i niszczycieli na swoim poziomie przez znaczne pochylenie płyt pancerza. Chyba, że pokaże ci łaskawie tył wieży. Na co w pojedynku 1 na 1 nie masz co liczyć. Quote Link to post Share on other sites
danesz Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 T-50 i T-70 to były bardzo dobre maszyny. Ale chyba nie aż tak ... Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 T-70 lubię bardzo, ale do T-50 to się niestety nawet nie umywa. T-50 niestety to obecnie "easy-modo". A szkoda, bo zasuwa się tym tym przednio. Quote Link to post Share on other sites
BASYLON332 Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Wiadomo kiedy pojawią się czołgi amerykańskie i angielskie ?? Quote Link to post Share on other sites
Aliant Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Wiadomo kiedy pojawią się czołgi amerykańskie i angielskie ?? Nie wiadomo. Raczej długo na nie poczekamy. Quote Link to post Share on other sites
danesz Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Już chyba wiem o czym piszecie jojcząc na T-50 :) Btw. Liczyłem na to , że Wt nie będzie WOT-em ( World of Prototypes ), w którym 75 % sprzętu spotykanego na mapach, to cuda wianki które czasem nie zostały nawet wybudowane umierając na etapie konceptu. Niestety ... A szkoda. Bo fajnie się zapowiadało. Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Im dalej w las, tym więcej sposobów na rozwalenie T-50. Szczególnie, kiedy kierowca myśli, że jest niezniszczalny. Walić ACPR po wieży, słabszymi działami w tył i przód, obok działa. Lepszymi działami bok. HEAT między gąsienice, w przedział załogi lub silnik. A w ogóle to najlepiej wjechać na górkę i zapomnieć o problemie pochylonego pancerza. Ale dobieranie zawodników do rozgrywki, jest wciąż na beznadziejnym poziomie. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Fakt, matchmaking to DRAMAT. Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Niestety ale ogólnie czołgi są dla retardów. Każdy potrafi nacelować myszką i strzelić, ja jednak pozostanę w przestworzach :) . Quote Link to post Share on other sites
danesz Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Mam nadzieje że dopracują te czołgi, bo sensowny "czołgowy FPS" marzył mi się od baardzo dawna ( WOT wzbudził zniesmaczenie ). Póki co WT naziemny jest komiczny. Jazda slidem czy drift między drzewami jest zabawny tylko przez kilkanaście pierwszych sekund. Quote Link to post Share on other sites
Sharikq Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 (edited) Od niedawna są już amerykańskie czołgi. Edited January 13, 2015 by Sharikq Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 4, 2015 Author Report Share Posted April 4, 2015 Fakt, matchmaking to DRAMAT. Niestety dalej tego nie poprawili. Gram ze swoją ekipą to często rzuca nas na Tygrysy - a u nas najlepszy ma 4.7 :D Fajnie, że można wzywać artylerię i używać samolotów. Wciągnęły mnie teraz te czołgi :F Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted April 5, 2015 Report Share Posted April 5, 2015 Fajna apkę na androida znalazłem. Daje złote orły za granie/ instalację gierek androidowych/fejsbukowych. Przy pierwszym odpaleniu apka poprosi o kod - h7128 . 350 złotych orłów już nafarmiłem :^). Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 (edited) O widzę, że nie tylko Ja uważam MM za fatalny :icon_biggrin: Mając PZ F2, StuG'a i Tygrysa H1 mam bitwy z czołgami 4 ery dla których moje maszyny są jak papier. Nie spodziewałem się też, że Pantera będzie tak dobrym czołgiem, jak bym to wiedział to olałbym linię Tygrysa i expił właśnie linię pantery :/ Zauważyłem, że graficznie poprawili stabilność gry. Na PC (przy bitwach lądowych tylko) często miałem skoki FPS'ów teraz zauważyłem znaczną poprawę. Dodali też chyba takie pierdoły jak wgniecenia w ziemi od gąsienic czy też przy jeździe po błotnistym terenie mamy uwalony błotem czołg :icon_biggrin: Gra ma kilka minusów ale też kilka plusów wszystko zależy chyba od dnia :icon_biggrin: Edited April 6, 2015 by Vender Quote Link to post Share on other sites
Armatage Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 O widzę, że nie tylko Ja uważam MM za fatalny :icon_biggrin: Mając PZ F2, StuG'a i Tygrysa H1 mam bitwy z czołgami 4 ery dla których moje maszyny są jak papier. Nie spodziewałem się też, że Pantera będzie tak dobrym czołgiem, jak bym to wiedział to olałbym linię Tygrysa i expił właśnie linię pantery :/ Zauważyłem, że graficznie poprawili stabilność gry. Na PC (przy bitwach lądowych tylko) często miałem skoki FPS'ów teraz zauważyłem znaczną poprawę. Dodali też chyba takie pierdoły jak wgniecenia w ziemi od gąsienic czy też przy jeździe po błotnistym terenie mamy uwalony błotem czołg :icon_biggrin: Gra ma kilka minusów ale też kilka plusów wszystko zależy chyba od dnia :icon_biggrin: Nie grałem od paru miesięcy, ale prawdopodobnie słabo cię rzuca bo masz tygrysa. Nieważne jak słabe masz inne czołgi, liczy się najwyższy battle tier. Powiedziawszy to, grałem z dokładnie takim samym zestawem, F2, Stug z l43 + tygrys i naprawdę nie narzekałem, nieczęsto miałem bitwy wypchane 4 tierami. Kurcze, czas pościągać updejty i postrzelać ;) Quote Link to post Share on other sites
Tomciaz Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 Rozgrywki III poziomu to jakaś masakra. Notorycznie zdarza mi się wyjechać moim M4A1 76(W) wprost pod lufy trzech Tygrysów albo stado Pz. V ausf. D. Nieźle jak na "tryb realistyczny". Gdzie jest balans drużyn ja się pytam? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 5, 2015 Author Report Share Posted May 5, 2015 Aktualizacja niestety nie poprawiła balansu. Dalej rzuca mnie na o wiele lepsze czołgi, ale za to przynajmniej ulepszyli odrobinę pociski :F Quote Link to post Share on other sites
BASYLON332 Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Narzekacie na 3 erę pograjcie sobie shermanem M4a3 76W ktorego rzuca na tygrysy 2 i jagpantery :v Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts