Rainbow Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 Tak jak mówiłem wstawiam foty jak wyglądam w sprzęcie :P W kapeluszu W hełmie A M'ka nie moja :P Link to post Share on other sites
Mycha_SPAT Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Nie żebym się czepiał ale na trzecim zdjęciu to koleżanka pośrodku ma chyba nieco za długie rękawy :wink: coz czepiasz sie, ale wybaczam Ci bo rekawy nie sa za dlugie tylko jej bylo zimno w pakuszki :P LOL Dokladnie - poza tym jakas godzine wczesniej te paluszki zostaly pozdzierane w akcji :wink: EDIT Jesli juz mialbys sie do czegos czepiac to to, ze mam za duze gogle :P Link to post Share on other sites
dzikki Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Blade Runner w czasie polowania na Replikantów : I zbliżenie : Kombinezon w kamuflażu "metro" Kamizelka Miwo KT-8 (czarna) Strzelba gładkolufowa Mossberg (pożyczona od kolegi ale moja jest ładniesza hahaha) Kask spadochroniarski Maska p-gazowa MCU-2A/P Rękawice Hellstorm Fury Link to post Share on other sites
Kapral Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 Martin, procent łaaaadne zabawki. A ja mam kilka fotek z dzisiejszego rana. kurwa, ale paskudna pogoda. Jak to mówią niektórzy taktyczna :lol: aha, swinka nie jest moja;) ino kumpla. potem zapodam foty reszty ekipy, ale tamci juz na viet nam hehe Link to post Share on other sites
Foka Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 A co se bede zalowal. Na razie lepszych fotek nie mam. Woodland Propper ITLBV + buttpack bawelna M12 Bianchi + hip extender Magnum Elite WP Mulea Scorpion HRT S&W Boot Knife + jakies pierdoly ;) MP5SD6 TM + G18C KSC Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Witam to ja też G3 SG/1 450fps na kulce 0,36g :D waga 5,5 kg :) MP5k kamizela przeciwodłamkowa hełm - kopia gogle - bolle x500 Link to post Share on other sites
brok Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 na fotkach -mundur us army gora bdu rip-stop dol m-65 -body armor (niestety wlasnej roboty) -troche przerobiony pattern 83 -buty gi usmc -holster z beretta -pouch udowy (pozostalosc po modyfikacji patterna) -kask deskorolkowy -golge jakiestam -balaclava -nakolanniki z obi czy czegos podobnego -m15a4 carbine - i ja :) Link to post Share on other sites
kthulhu Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 No to ja tez dosyc skromnie A na zdjęciu: -Mundur wz.93 "Pantera" -Kamizelki balistyczna Typ I -Hełm kevlarowy polski wz. cholera wie który (policyjny czarny) -Gogle SW&D -Uvex X-one -buty Opinacze -nakolanniki Go-sport -rękawiczki jakieśtam -wielbłąd Plathphus (czy jakoś tak) w worku made by myself -plecak PP25 w panterze (nie ma na zdjęciu, ci co byli na "zlocie" Camo, widzieli) -no i najpiękniejsza rzecz... MP5A2 TLF by Classic Army PS. chcialem zamazać moją śliczną buźkę, żeby być taki taktyczny jak te wszystkie schwarzwassery czy inne Pinklatex'y ale przeciez jako biedny polski żołdak nie moge się z nimi liczyć :] Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Woodland Kamizelka Beta Amortac M-16 ( pompka ) P-8 ( pompka by UHC) kabura udowa ( uniwersalna ) Inne :) Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 - SIG 552 z socomem i kopią M68 Aimpoint'a King Armsa - polski mundur - gogle Bolle... Commander? :) - reszta malo wazna ;) Link to post Share on other sites
dzikki Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 kurde! Hoplita! Mój luzacki SF DUDE HaRDcoRe StYle podebrałeś :D ! Sorki Bulva ale mi się roz-tego-tamtego. Link to post Share on other sites
Procent Posted May 25, 2005 Report Share Posted May 25, 2005 Ten w hełmie i MARPAT'cie to ja :P . Link to post Share on other sites
Seba Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 Mich na głowie, interceptor na grzbiecie, spr w łapie.. i są powody do radości. :D Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 dziś rano zajawka na osiedle najnowsza zabawka :P Thanks to ImageShack for Free Image Hosting Link to post Share on other sites
Brodaty Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 A to ja w wersji "Urban Chaos Terror Warrior" :twisted: :roll: :wink: Link to post Share on other sites
tarnus Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Jestem w trakcie kompletowania sprzętu, na razie skromnie. Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 fotki z ostaniego desnatu taktyka zielona 8) Link to post Share on other sites
Robson Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 ladnie, ladnie.... a teraz ja... Link to post Share on other sites
Recommended Posts