puchmen Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Zakupy i tuning replik wykonywałem wielokrotnie i zawsze byłem zadowolony.Kontakt ze sklepem najczęściej telefoniczny, niezależnie od pory dnia- hihi ,gorąco polecam sklep i serwis. Quote Link to post Share on other sites
B-E-D-A Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 (edited) Zrobiłem ostatnio zakupy w tym sklepie i wszystko było w jak najlepszym porządku. Obsługa cierpliwie odpowiada na wszystkie maile dot. sprzedawanych towarów. ;) Towar dobrze zabezpieczony. Szczerze polecam. Do tego trafiają się u nich prawdziwe promocje, a nie jak w niektórych sklepach, że w trakcie promocji cena jest wyższa niż przed... A ja na przykład cenię sobie uczciwe podejście do klienta. Edited June 1, 2015 by B-E-D-A Quote Link to post Share on other sites
michigan Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 Dobry sklep, ciekawy asortyment, sprawny kontakt a i serwis też całkiem ok . Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 Również serdecznie polecam sklep - fachowy kontakt, asortyment wyszukany, ceny OK. Quote Link to post Share on other sites
B-E-D-A Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 Kolejne udane zakupy w tym sklepie. Paczka spakowana w niecałe 2 godziny po złożeniu zamówienia. Szybka dostawa, towar dobrze zabezpieczony. Ciekawy asortyment, który często jest niedostępny w innych krajowych sklepach. Szczerze polecam. Quote Link to post Share on other sites
crogool Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 Jako, że dawno nie było komentarzy na temat sklepu AIRSOFT ARMORY i składając zamówienie czułem lekki niepokój "a co to będzie", śpieszę poinformować: funkcjonują, kaszany nie odwalają. Znośny czas realizacji (zamówienie złożone w poniedziałek, późnym wieczorem - doręczenie piątek), dość duży wybór kulek w bardzo atrakcyjnych cenach. Quote Link to post Share on other sites
zielen Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 (edited) Ja dorzuce 3 grosze i powiem tak - kontakt genialny, w tygodniu w godzinach popołudniowych dostawałem odpowiedz na maila nawet po kilku minutach. Wysyłka w mig po wpłacie, towar na drugi dzień u mnie. Asortyment bardzo szeroki, dużo rzeczy niedostępnych nigdzie w kraju. 6/6. Edited March 26, 2016 by zielen Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Polecam, dwa zamówienia w ciągu trzech dni, wszystkie wysłane błyskawicznie i świetnie zabezpieczone. Quote Link to post Share on other sites
Lejtienant Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Polecam, szybko sprawnie i wygodnie, przesyłka dobrze zabezpieczona. Nic dodać nic ująć. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Bym zapomniał, pisałem parę razy wiadomości po 00:00 i po kilku minutach otrzymywałem odpowiedzi :D Quote Link to post Share on other sites
TNTx2 Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 (edited) Od siebie mogę powiedzieć tak - kontakt świetny, lecz niestety swojego konta na pewnym znanym serwisie aukcyjnym nie przypilnowali, przez co dostałem informację o braku dostępności pewnej rzeczy na której mi bardzo zależało. Edited January 9, 2017 by TNTx2 Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 Kupiłem szkielet retro arms do V2. Jestem w 101% zadowolony. Właściciel mega komunikatywny, odpisuje niemal natychmiast, a wysyłka też natychmiastowa. Polecam, N. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted April 12, 2017 Report Share Posted April 12, 2017 Kolejne zamówienie, kolejny duży plus. Fajny towar, błyskawiczna przesyłka, niskie ceny. Czego więcej chcieć? :maniak_luzik: :maniak_luzik: :maniak_luzik: Quote Link to post Share on other sites
Punishment Posted January 27, 2018 Report Share Posted January 27, 2018 Moje pierwsze zakupy w Airsoftarmory.pl. Zamówienie zostało błyskawicznie zrealizowane. Bardzo dobry kontakt telefoniczny, zero problemów. Sklep godny polecenia! Quote Link to post Share on other sites
kukunamuniu Posted May 11, 2018 Report Share Posted May 11, 2018 (edited) Pierwsze zamówienie. Przyszło szybciutko, a potrzebną część dostałem u nich nie dość że taniej niż w innych sklepach, to jeszcze jako jedyni ją mieli. Także duży plus. ALE w mailu z przypomnieniem hasła dostałem swoje hasło plaintextem :icon_eek: także polecam używać jakiegoś unikatowego :icon_wink: Edited May 11, 2018 by kukunamuniu Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted May 11, 2018 Report Share Posted May 11, 2018 Chyba jeden z bardziej prokonsumenckich sklepów asg w PL. Duży plus także za ofertę, która w większości nie jest redystrybucją GF/TG/Speca jak u całej reszty. Quote Link to post Share on other sites
slawek96 Posted May 11, 2018 Report Share Posted May 11, 2018 To już moje trzecie zamówienie w ostatnim czasie w tym sklepie. Ekspresowa wysyłka i bardzo dobre ceny. W porównaniu do innych sklepów super podejście do klienta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts