Oshii9 Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Śledzę ten temat ponieważ przymierzam się do zakupu repliki SA, ciekawi mnie jedna rzecz- czy ktoś próbował wmontować upper reciever od innego producenta? Chodzi mi o kompatybilność body. Quote Link to post Share on other sites
rocker21 Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Z tą lipo 11.1 nie masz problemów w postaci dodatkowych strzałów lub przedłużonego obrotu silnika po dłuższej serii? Nie mam żadnych problemów, dzisiaj moja emka zaliczyła kolejne serie i wszystko jak najbardziej spoko. Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Śledzę ten temat ponieważ przymierzam się do zakupu repliki SA, ciekawi mnie jedna rzecz- czy ktoś próbował wmontować upper reciever od innego producenta? Chodzi mi o kompatybilność body. To jakoś źle śledzisz. Pisałem że upper od G&P Vltor ma dziurę na przedni pin o jakieś pół milimetra inaczej niż w dolnym body SA. @ Rocker - dałbyś radę wrzucić filmik na semi i tym lipo? Mam Zippy i już mi sprawiała problemy na ASCU i zastanawiam się czy teraz też mi nie daje jakiejś nadwyżki prądowej.... Quote Link to post Share on other sites
rocker21 Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Oczywiście, że dam rade wrzucić filmik,jutro powinien być. Quote Link to post Share on other sites
rocker21 Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Oto filmik: niestety na sucho, ponieważ tymczasowy brak kulasów :D Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Lipo 7,4 , kable stock, bezpiecznik, GB stock oprócz silnika G&P 120. Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Czyli jestem za bardzo przyzwyczajony do ASCU w głównej i te lekkie opóźnienia po puszczeniu spustu na auto to dla mnie zauważalny lag przy mocnej batce...ogólnie norma u Was :) Dzięki wielkie. Quote Link to post Share on other sites
rocker21 Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 No w sumie fakt. Panowie, ktoś wie kiedy SA będą dostępne w gunfire? Ciekawi mnie M16A4 ;) Quote Link to post Share on other sites
dybek Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 3 dni temu napisali mi, że dostawa SA będzie za około 15 dni. Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Ma ktoś jakieś świeższe informacje dotyczące dostępności Emeczek od Specna Arms? Quote Link to post Share on other sites
rocker21 Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Kwestia kilku dni. Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 To jakaś potwierdzona informacja? Bo nie wiem czy sprzedawać Gietkę. ;P Quote Link to post Share on other sites
rocker21 Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 To jakaś potwierdzona informacja? Bo nie wiem czy sprzedawać Gietkę. ;P Tak, 15 października Gunfire dodało post: "[ PL ] W odpowiedzi na Wasze pytania dotyczące dostępności replik Specna Arms chcielibyśmy poinformować, że pojawią się one w ciągu 3 tygodni." Quote Link to post Share on other sites
dybek Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 (edited) U mnie ze zwykłą gumą nie było problemów ale tylko przez chwile, później albo kręciła albo nie. Na ostatniej strzelance całkiem mocno zaryłem lufą w ziemie i cały front skrzywił się delikatnie w prawo i złapał mocne luzy. Na szczęście po rozłożeniu i złożeniu wszystkiego wygląda, że jest ok. A jaką preclufę polecacie do SA-B03? Edited November 13, 2013 by dybek Quote Link to post Share on other sites
Jan589 Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Ma ktoś SA-A01 ? i jak ? Quote Link to post Share on other sites
Noform Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 (edited) Witam a mnie ciekawi karabinek SA-B01 miał ktoś z nim do czynienia,czy przydały by mu sie jakieś modyfikacje na początku po za HU? Edited December 4, 2013 by Noform Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Idę o zakład że wszystkie modele ze stajni SA mają te same bebechy i osiągi na starcie więc modyfikacje typu wymiana gumy na dzień dobry czy silnika na większy ROF będzie równoważna dla reszty. Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Pmagi z TG trzeba z przodu podpiłować, polecam te z Beta Project, ale nie wiem jak będą siedzieć w SA. http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4553 http://asg.warszawa.pl/p,beta-project-zestaw-5-magazynkow-mid-cap-pmag-70-dark-earth,7344.html Quote Link to post Share on other sites
dybek Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Używam tych midów od Beta Project (krótko) i na razie zadnych problemów nie zauważyłem. Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 A jakbyście mogli określić jakość body w tych eMkach? Czy to znowu ZnAl czy lepsza? I jakie byłoby porównanie korpusu SA do replik JG/GFC? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Znal!! Czego ty się spodziewałeś po tych replikach ? Jakości rzędu G&P ? G&G ? Imho kto jest w stanie wydać 700-750 na SA to niech się palnie w łeb bo za lekko 800zł można mieć EA (KingArms) z pięknym korpusem i jakością.... Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Chyba że ktoś np. przymierza się do kupna SA-G02 (M16/M203) za niecały 1000 PLN. :) Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 komandoczołg to magazynki tak się telepały że izolką nie dało rady tego skorygować tylko trza było rzepem ? Quote Link to post Share on other sites
filip4822 Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Znal!! Czego ty się spodziewałeś po tych replikach ? Jakości rzędu G&P ? G&G ? Imho kto jest w stanie wydać 700-750 na SA to niech się palnie w łeb bo za lekko 800zł można mieć EA (KingArms) z pięknym korpusem i jakością.... Verb, a miałeś ją kiedyś w łapie ? ;) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Miałem i jedną i drugą no i cóż, mam EA :). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts