wiciok Posted August 7, 2016 Author Report Share Posted August 7, 2016 Dobrze jest mieć pod ręką SPRAWNE światło chemiczne... Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 no coś ty Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 7, 2016 Author Report Share Posted August 7, 2016 Widzę, że nie załapałeś aluzji :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 I nie chińskie światło chemiczne, które nic nie daje. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 7, 2016 Author Report Share Posted August 7, 2016 Po leżeniu x czasu bez opakowania to jest to raczej mocno prawdopodobne :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 U mnie lightstick noszony na oporządzeniu działał sprawnie noszony bez opakowania jakieś 2 - 3 lata. Akurat dwa się tak ostały i w końcu ich użyłem bo innych już nie miałem. Świecił jakieś 6h lub więcej. Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted December 24, 2016 Report Share Posted December 24, 2016 Czy moderacja ma w planach ogarnięcie tematów w tej sekcji? Większość zdjęć już po prostu nie ma - wchodząc w niektóre tematy w sekcji zdjęcia to na 8 postów jest może jeden z działającymi zdjęciami. Reszta to "404", "Dołączona grafika" etc Quote Link to post Share on other sites
roos Posted December 25, 2016 Report Share Posted December 25, 2016 Dużo fotek było na serwisach które upadły/stały się płatne. "Nasz" airsoftphotos.net jest dość trudny w obsłudze. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 Pytanko: Na jakiego hosta wrzucać zdjęcia co by się ładnie wyświetlały na forum i długo zostawały do podglądu? Zdjęć z photo.google forum nie przyjmuję. np: https://lh3.googleusercontent.com/yj4VfDtkDPWvEtWbp1sDfMCRWqN3ohzi8e5E7JrGIT2BpDvxU2Hrp0rHfaficpo_g9vaIL3oSNI02IglYmGhbwvv3C6RhhX-dxF1aG2U_XOpzNaI-ojfYM5dlzJJeBGXVY0lOmqud_Sg3VDCls3b4xHI-9x2PhknUSgJmvVnNcvwM3bqfl88JOnT91MUbLKhPNsgcmDxJuzP6Sm1xxenmf3lrkB3j85uGBoD6RmaRfusfcEzvagehUHZS1OLA3K1R32nq__p63IPbSuorYj8mH5wmCBdPePCvaeg_cgvCRvnthXfzagVSrXiUp_rjH1J-AnGG6UNy-OFP89NiNYgd3WTZjaGsmHILbr8VII9l2RzzCqFdGw5fQfKK_cVvXgAW5cZ3YJ79AbPMe3G9Kz7f-NTl4KRvUu-WE7AhofYSM7KcokigcjWngrSSrGIq9NXl3iAExt4_sFuY9NpD8aTr9zkp0o5rh_CH6Dq4qtz6h9kSkh2S_2P3dsZlK5Ktpts_jB6k_uQm6daE_5J8HCsrC0QkR0u0HY5VgviVCF8jxQJjPWN08isDNNJeqmrQUMwvWVl-ufukNRjYYyHMrSCf5fitbMnYJz2lVKYQqQ=w1000-h638-no A z zapodaj.net czy innych podobnych zginą za kilka miesięcy Bo przecież nie będziemy zaśmiecać airsoftphotos.net, bzdurnymi zdjęciami, jak to na górze :) Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 Imgur. Nie wiem jak jest z wrzutami anonimowymi, ale te wrzucone po zalogowaniu nie giną. Jak chcesz żukowa założyć do underfoldera? :V Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 (edited) Co do kolby to pewnie dopasuje jakiś kątownik zęby pasował, a potem się przyspawa / przykręci do korpusu :icon_wink: Edited January 29, 2018 by Huba_lbn Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 Było kupić wydmuszkę Rumuna na promce GFa, wziąć korpus z normalną obsadą kolby stałej i pchnąć dalej wydmuszkę AKMSa :P Quote Link to post Share on other sites
UnTiTleD Posted February 25, 2018 Report Share Posted February 25, 2018 Nawiązując do pytań Budweisera do moich zdjęć CZ 805 Brena: Gietowe magi... też nie przepadam :icon_razz2: Planuję kupić adapter na stanagi. Ten ACOG niestety wymaga trzymania oka dosyć blisko, żeby dało się wygodnie celować. Wczoraj zyskał dedykowanego, długiego flaskillera :icon_biggrin: Co do chwytu przedniego, to też mi do końca nie pasuje. Żeby go zdjąć lub założyć, trzeba rozebrać pół repliki, bo te boczne przedłużenia nie przechodzą przez front :icon_lol: Poeksperymentuję jeszcze w poszukiwaniu optymalnego. Też trzymam rękę na gnieździe, ale jednak przy długiej replice nie zawsze to jest wygodne. No i po prostu wizualnie podobają mi się tego typu chwyty :icon_biggrin: Mam go od października, jak na razie zero problemów. Po wstawieniu flathopa dorównuje replikom po tuningu, jeśli chodzi o zasięg, skupienie też całkiem niezłe. Jedynie reakcję na spust i ROF można by poprawić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts