MasterGos Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 http://www.tvn24.pl/jechal-autem-i-strzelal-z-pistoletu-zabawki-pieszy-dostal-w-twarz,456731,s.html Link to post Share on other sites
ColtS Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Świat baranieje z dnia na dzień... Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 (edited) Policja powinna pożyczyć od kogoś porządnie podrasowanego AEGa (tak circa 500fps) i w majestacie prawa wystrzelać mid-cap z metra w zad dla gówniarza tak żeby zobaczył jak to jest dostać z kulki. Edited August 6, 2014 by MarekMac Link to post Share on other sites
Zeus_ Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Skąd wiesz, że on nie wie jak to jest dostać z kulki? Może po prostu jest niepełnosprawny umysłowo i pomimo wiedzy z powodu tylko sobie znanych procesów pseudo-myślowych strzelał do przypadkowych ludzi? Link to post Share on other sites
Emcet Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Mama kazała wyłączyć GTA i wyjść na dwór. Link to post Share on other sites
Said Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 HAHAHAHAHA MrMCET MADE MY DAY :D Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Mama kazała wyłączyć GTA i wyjść na dwór. Kiedyś jak się akurat ze stancji wyprowadzałem z Olsztyna pod blokiem kilku chłopaków ustawiło telewizor z Playstation i grało na podwórku. Jak dowiedział się mój brat mama kazała im przestać grać w domu i wyjść na dwór. Link to post Share on other sites
Wojcieszy Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 A potem młodzież kiedy chcą zacząć ,,zabawę" z ASG muszą ,,walić głową w mur" przez takich ludzi bo rodzice naczytają się o czymś takim w necie i nie pozwalają (chociaż zależy to od rodziców)... Link to post Share on other sites
mikadorus Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 A potem młodzież kiedy chcą zacząć ,,zabawę" z ASG muszą ,,walić głową w mur" przez takich ludzi bo rodzice naczytają się o czymś takim w necie i nie pozwalają (chociaż zależy to od rodziców)... Argument 18+:). Link to post Share on other sites
maciekb1985 Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 Wideo świetne, a co się tyczy głównego wątku to nasuwa mi kilka skojarzeń. Śrem kojarzy się ze śrutem, typowym jest że facet robiąc nie całkiem legalne show, nie wziął prawa jazdy (bo czego) i zapłacił 100 zł za brak dokumentów, no i czemu zrobił to solo, a nie z kumplami :icon_question: Link to post Share on other sites
lech Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Teraz już tylko czekać na wylew tekstów "zapić! ókamieniować! rozszczelać z eaga! przez takich zabroniom aesgje! :icon_lol: shit happens, idioci żyją, żyli i żyć będą dalej. :wink: Link to post Share on other sites
mike88 Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Argument 18+ :icon_smile:. "został ukarany 19-latek" - fakt, argument 18+ jak nic.... Link to post Share on other sites
sapkowy Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Idiotów nie brak. Myślę, że w tym wypadku zaadziałał apsolutny brak wyobraźni połączony ze skrajna głupotą. Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Idiotów nie brak. Myślę, że w tym wypadku zaadziałał apsolutny brak wyobraźni połączony ze skrajna głupotą. :F :F :F Link to post Share on other sites
zbojcerz_hegemon Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 "Apsolutnie" zasłużona :) Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Ale do rekordzistów w tej branży nadal sporo mu brakuje :icon_biggrin: Zamykam, bo zaraz zacznie się sezon na "wykopki". Buniek92 Link to post Share on other sites
Recommended Posts