blakmorgan Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 (edited) Witam wszystkich Forumowiczów, Zachęcony opiniami nt. jakości obsługi klienta i wysyłek, w sklepie Blacksword, postanowiłem ulokować tam zamówienie na replikę Umarex HK416 GBB + akcesoria. - kontakt mailowy nie istnieje, przynajmniej w moim przypadku, - kontakt telefoniczny; tu nie mogę powiedzieć złego słowa, oddzwaniają, jest informacja, - paczka zgodnie z zapewnieniami w ciągu 24h - brak naklejki "nie rzucać", niemniej w całości i dobrze zabezpieczone, - green gaz przeterminowany 2 lata, ale póki co kulki w niebo lecą, - chwyt przedni; zmieniony za namową obsługi na inny, wygląda tandetnie, ale spełnia swoją rolę, (prywatne spostrzeżenie, być może wynikające z braku doświadczenia w asg), - obietnica montażu tylnego mocowania do zawieszenia taktycznego - nie spełniona, a szkoda, - wysyłka gratis (miły gest, biorąc pod uwagę sumę końcową), Reasumując; podzielam opinię moich przedmówców, iż jest to jeden z wiodących w kraju sklepów z ofertą asg. Pozdrawiam blakmorgan Edited July 15, 2014 by blakmorgan Quote Link to post Share on other sites
Dragan Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 Zamówiłem replikę G&G w tym sklepie, miała do mnie dotrzeć w dwa/trzy dni a nie dotarła wogóle obsługa nie odpowiada na maile, zero kontaktu. Nie polecam. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 wczoraj zarejestrowany, dziś taki negatyw. jakieś bliższe info? Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 wczoraj zarejestrowany, dziś taki negatyw. jakieś bliższe info? Co miał więcej napisać ? Dane teleadresowe ? :P Nie szukajcie wszędzie spisków. Co do sytuacji to faktycznie przydałoby się napisać, kiedy zamówiłeś. Jak w piątek to nie liczyłbym na te dwa dni ;-) Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 (edited) Dzwoniłem tam wczoraj, dopytywałem się o replikę Fki od G&G, kontakt wzorowy, tylko jeśli chodzi o repliki G&G, to Blacksword, jak i inne sklepy mają pod tym względem, niestety, powiązane ręce przez Gunfire : ( Jednakże, dostałem odpowiedź, że jak tylko gun fuhrer ściągnię tę replikę, to natychmiast sprowadzą ją do siebie. Edited July 27, 2014 by Attero Quote Link to post Share on other sites
Chaszczu Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Wybaczcie nam proszę czasami zbyt długi czas oczekiwania na odpowiedz mailową. Po prostu trudno nam się czasami wyrobić :( Zachęcam wszystkich do kontaktu telefonicznego - szybsza wymiana informacji miedzy nami, a Wami. Nie denerwujcie się także, kiedy chwilkę nie odbieramy. Jesteśmy małym sklepem i kiedy obsługuje klienta w sklepie stacjonarnym muszę poświęcić mu cała moją uwagę. Dziękuję za wszystkie pozytywne jaki te mniej przychylne opinie. Błędy się nam przydarzają - staramy się je czynić jak najrzadziej. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za okazane zaufanie. Quote Link to post Share on other sites
Warlord Shadow Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Szczerze polecam ten sklep. Indywidualne podejście do klienta, fachowa i miła obsługa to jego główne zalety. Poza tym pracuje tam Szumi, który jest chyba najlepszym serwisantem na Dolnym Śląsku :P Quote Link to post Share on other sites
matrigs Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 (edited) Wystawiam negatyw. Zamawiałem 10ego grudnia pasek i szybkoładowarkę, obie według strony na stanie sklepu. 12ego grudnia dostałem maila o tym że nie ma ani jednego ani drugiego (!!) produktu na stanie. Zadzwoniłem do nich i dogadaliśmy, żeby odesłać pieniądze na moje konto. Zgodnie z rozmową napisałem również maila z tą samą prośbą, jako że miało to przyspieszyć zwrot pieniędzy. 18ego grudnia napisałem maila pytając co się dzieje, bez odpowiedzi. Do dzisiaj pieniędzy nie otrzymałem. Były co prawda w międzyczasie święta, ale minęło i tak ponad 10 dni roboczych, a w regulaminie sklep się chwali że w przypadku zwrotu do nich towaru zwracają pieniądze w czasie do 7 dni. Są to zdecydowanie moje ostatnie zakupy w tym sklepie, jako że nie mam zamiaru dzwonić każdorazowo dowiedzieć się o dostępność każdego produktu osobno ani nie mam zamiaru czekać nie wiadomo ile na zwrot pieniędzy. Edited December 31, 2014 by matrigs Quote Link to post Share on other sites
Tomek P-ń Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Ktoś wie czy ten sklep jeszcze żyje? Quote Link to post Share on other sites
Kertoip007 Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Dzwoniłem pare razy, pisałem maile w sprawie dostępności produktu i cisza. Może mają jeszcze przerwę świąteczno-noworoczną... A szkoda, bo chciałbym zamówić parę rzeczy, dobre ceny mają. Quote Link to post Share on other sites
argawen Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Na Facebooku jest info, że otwarte. Ale także próbowałem się dodzwonić. Mogę tylko wysłać SMS-a. Dziwne praktyki. Quote Link to post Share on other sites
Tomek P-ń Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Udało mi się dodzwonić. Zamówienia bedą realizowane po św trzech króli. Quote Link to post Share on other sites
argawen Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Mnie także odpowiedzieli na e-mail. Quote Link to post Share on other sites
Kertoip007 Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 A ja nadal nie mogę się dodzwonić ani na maile nie odpisują. :icon_confused3: Quote Link to post Share on other sites
argawen Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Pewnie unormuje się po święcie. Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 u mnie tez cisza ani mail ani tele. Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Panowie i co ruszylo cos u was bo u mnie nadal cicho.. Quote Link to post Share on other sites
argawen Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Dzisiaj po 18 wysłałem zapytanie. Dam jutro znać, czy dostałem odpowiedź. Bo jeśli jest problem z komunikacją, to dam sobie spokój ze sklepem. Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 No a ja mam towar oplacony i czekam. Nie wiem uokikiem straszyc czy co? Quote Link to post Share on other sites
argawen Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 No a ja mam towar oplacony i czekam. Nie wiem uokikiem straszyc czy co? Toś mnie troszkę wystraszył, bo miałem tam parę rzeczy zamawiać. Jakby co, to daj znać jak się sprawa potoczy. Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 jutro będę dzwonił więcej Quote Link to post Share on other sites
seger Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Ludzie, izzy, bardzo dużo sklepów miało wolne i dopiero dziś wróciło do pracy. Zapewne jak zostali zasypani mailami od was to trochę zejdzie na odpisanie na wiadomości i takie tam. Poza tym jest teraz sezon inwentaryzacji... Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 (edited) Wiem Seguś wiem:D. Spokojnie dziś się dodzwoniłem, paczka ma dzisiaj wyjść. Edited January 8, 2015 by NAWE_Mario Quote Link to post Share on other sites
argawen Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 (edited) Ludzie, izzy, bardzo dużo sklepów miało wolne i dopiero dziś wróciło do pracy. Zapewne jak zostali zasypani mailami od was to trochę zejdzie na odpisanie na wiadomości i takie tam. Poza tym jest teraz sezon inwentaryzacji... Pewnie masz rację. Tylko na pytanie wysłane dzisiaj do dwóch innych sklepów, odpowiedź dostałem po godzinie. Oni chyba także mogą mieć inwentaryzację, masę e-maili itd. Na odpowiedź od Blacksworda czekam przeważnie 1-2 dni. Pozdrawiam Paweł ------------ wysłane z SM-T311 za pomocą Tapatalka Edited January 8, 2015 by argawen Quote Link to post Share on other sites
Tomek P-ń Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 A ja od piątego czekam na zwrot przelewu... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts