wielbicki33 Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 W latach 90-tych i w pierwszej dekadzie tego stulecia grano w grę pt. Half-life. Wspominacie tą grę? Który epizod z gry najbardziej Wam się podobał? Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 W latach 90-tych i w pierwszej dekadzie tego stulecia grano w grę pt. Half-life. Wspominacie tą grę? Który epizod z gry najbardziej Wam się podobał? O panie, Half-Life to moje dzieciństwo, przeszedłem każdą możliwą wersję (nawet tą na PS2) i namiętnie zagrywałem, i zagrywam się we wszystkie mody. Moja ulubiona część to Blue Shift, potem Episode Two. Strasznie mnie wnerwia, że Valve po prostu olało HL3/EP3, ale może czekają aż VR stanie się modniejsze? Kiedyś chciałem robić "reko" HECU, albo Metropolice z HL2. MP7 wella kupiłem tylko dlatego :P Surface Tension <333 Ten skybox <333 Quote Link to post Share on other sites
marcin_d Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Panie, noce nieprzespane przez Gordona... Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Pamiętacie, pożyczałem ram od znajomka z sąsiedniej klatki schodowej żeby pograć jak człowiek a nie w 15fps. Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Jak ktos nie gral to polecam They hunger(singleplayer zombie mod) Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Początek lat 2000., gimbaza, kafejka internetowa po szkole, kumple z klasy i ostatnie drobniaki wyciągane ze skarbonki tylko po to, żeby pociąć jeszcze godzinę w HL przez LAN. To były czasy.;] Quote Link to post Share on other sites
AKfromSpace Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Do dziś AI przeciwników bije na głowę. Valve wyznaczyło Half-Lifem standardy na następne lata ! Quote Link to post Share on other sites
czortkot Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 I pierwsza naprawdę fajnie działająca latarka w grze :) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 My z kolegami namiętnie grywaliśmy po LANie 1vs1 na Crossfire. Teraz to chyba nie do pomyślenia grać jeden na jednego, ale wtedy jak kumple mieli na stałe zmontowaną sieć dwóch komputerów to był szał. Mieli nawet stare telefony na korbkę i kabel pociągnięty między mieszkaniami. Taki protoplasta VoIP :D Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 I pierwsza naprawdę fajnie działająca latarka w grze :icon_smile: Unreal miał naprawdę fajne latarki plus duży reflektor, który bardzo wolno się rozładowywał. Quote Link to post Share on other sites
egonfirst Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 Fajna gierka na niej się wychowałem Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 Nigdy nie zapomnę trybu jedno osobowego w HL1 ... Quote Link to post Share on other sites
Hesh Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Do dzisiaj grywam jak mnie nostalgia najdzie. Quote Link to post Share on other sites
wikitiki Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Ale żeś klasyka przypomniał! Episode Two wymiata! Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Blue Shift. Cały czas obecny na dysku. Podobał mi się moment gdy wkraczało wojsko. Jak będę miał lepszego kompa to bym jeszcze w h-l 2 pograł.... bo jak się tnie to jednak lekki lipton. Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 Polecam Black Mesa, taki HL1 na silniku HL2 :) Quote Link to post Share on other sites
grzegorzkaszkur Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 (edited) Witajcie. Są tytuły przy których ożywają wspomnienia. Pamiętam, że uciekałem ze szkoły aby grać, grać. Później tylko problemy były po wywiadówkach. Ale z drugiej strony, lepiej mi to granie wyszło niż ukończenie szkoły średniej :icon_wink: Edited January 12, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
sulferno Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 (edited) Nie wiem czy to kogoś zaciekawi ale w pierwszym Stalkerze (którego jestem oddanym fanem) w Dziczy tuż za Barem jest trup Gordona Freemana. Na jego PDA czytamy że życie w Zonie jest okropnie ciężkie, że oddał swój łom za puszkę konserw i że utknął w tunelu z anomaliami-to ostatni wpis. A przy ciele znajdujemy bandaże i najlepszy pistolet w grze, czyli Desert Eagle'a .45, dla którego wywaliłem świeżo kupioną 1911-stkę (w grze nazywaną Kora 919, ale ze względu na zastrzeżone marki było więcej takich ciekawostek, np. zamiast Walther P99- Walker P9m). Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Edited January 13, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 (edited) Grało się na kafejkach ;-) Oj ostatnim razem jakieś półroku temu na kafejce u znajomego udało mi się 1v1 pograć teraz już kawiarenka zamknięta ;( Crossfire pełną parą =D Idzie się stęsknić. Edited January 13, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 (edited) Nie wiem czy to kogoś zaciekawi ale w pierwszym Stalkerze (którego jestem oddanym fanem) w Dziczy tuż za Barem jest trup Gordona Freemana. Na jego PDA czytamy że życie w Zonie jest okropnie ciężkie, że oddał swój łom za puszkę konserw i że utknął w tunelu z anomaliami-to ostatni wpis. Tak było :icon_biggrin:! Pamiętam Edited January 13, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
krzychukasa Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Czy mi się tylko wydaje, czy half-life był w miarę łatwy jak się go ogarnęło? Tzn. gdzie co i jak wyskoczy? Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Tak, jednak kilkanaście lat temu robiło to wrażenie Quote Link to post Share on other sites
MiczuTG Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Genialna gra. Osobiście znalazłem ją w... folderze CS 1,6. Patrzę jakieś hl.exe no i się zaczęło. Teraz mam wszystkie części, wszystkie dodatki, wszystkie mody przeszedłem. Cudo! Gaben gdzie jest HL3????? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts