wish Posted October 3, 2016 Report Share Posted October 3, 2016 U no to git. To może jakaś sugestia odnośnie dojazdu? Lepiej od południa, wschodu czy północy? Nie chciałbym się zakopać po nocy (jak przyjedziemy będzie już ciemno). Spać będziemy w samochodzie i w taki razie pewno weźmiemy grila. No chyba, że można tam ogień próbować rozpalać. Z góry dzięki za info. Quote Link to post Share on other sites
HunterKiller Posted October 3, 2016 Report Share Posted October 3, 2016 Proponuje grilla mimo wszystko, niby na uboczu ale ktoś może się znaleźć z powołaniem. Co do drogi, ja jechałem "starą trasą" czyli przez las od strony czynnej żwirowni, to będzie chyba od południa. Nie wiem jak inne dojazdy. Quote Link to post Share on other sites
Sepp Posted October 3, 2016 Report Share Posted October 3, 2016 Kijowo - ukraińcom wizy się skończyły, a kabany zapomniały sobie przedłużyć, więc pojechali do siebie. Roboty mnogo i zostałem sam z kumplem do ogarnięciu kilku zleceń, więc nie dam rady w sobotę podjechać. Do następnego... Quote Link to post Share on other sites
Vlad Posted October 3, 2016 Report Share Posted October 3, 2016 Alianci: 1. Cortes 2. Pit (dam znać czy Młody też jedzie) 3. Bullet 4. Hunter 5. Kolba 6. Świeżak 82AB 7. Wish piechota bez naszywek 8. Vlad Oś: 1. Sepp 2. Ashigara 3. Gregorius 4. Sonntag 5. Adam Neumann 6. Karl Franz 7. ... Quote Link to post Share on other sites
Bladek Posted October 3, 2016 Report Share Posted October 3, 2016 Alianci: 1. Cortes 2. Pit (dam znać czy Młody też jedzie) 3. Bullet 4. Hunter 5. Kolba 6. Świeżak 82AB 7. Wish piechota bez naszywek 8. Vlad Oś: 1. Sepp 2. Ashigara 3. Gregorius 4. Sonntag 5. Adam Neumann 6. Karl Franz 7. Bladek 8. Christian Hartmann 9. Dolas 10. Tomek Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted October 4, 2016 Author Report Share Posted October 4, 2016 (edited) Koryguję, w związku z deklaracją Seppa o niemożności przybycia i deklaracją Janika o przybyciu. Alianci: 1. Cortes 2. Pit (dam znać czy Młody też jedzie) 3. Bullet 4. Hunter 5. Kolba 6. Świeżak 82AB 7. Wish piechota bez naszywek 8. Vlad 9. Janik Oś: 1. Ashigara 2. Gregorius 3. Sonntag 4. Adam Neumann 5. Karl Franz 6. Bladek 7. Christian Hartmann 8. Dolas 9. Tomek A Ty się Boguś do nas nie wybierasz? Nie podobało Ci się na "Narwiku"? Dobrze by było by zebrało się co najmniej 20 osób bo inaczej to szkoda ciągnąć chłopaków aż z Koszalina. ;) No i by Oś miała przewagę, bo to ona atakuje tym razem. Edited October 4, 2016 by Domin007 Quote Link to post Share on other sites
wish Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Jakos jak us mani atakuja to nikt nie pisze ze powinni miec przewage...ehh niemcom to zawsze latwiej. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted October 5, 2016 Author Report Share Posted October 5, 2016 Jakos jak us mani atakuja to nikt nie pisze ze powinni miec przewage...ehh niemcom to zawsze latwiej. A nie nie Panie Ambasadorze, jak robiłem El-Alamein czy Narwik to też prosiłem o wzmocnienie strony alianckiej, bo to ona miała inicjatywę. Także, bez propagandy proszę. ;) Quote Link to post Share on other sites
Michael Knochman Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Alianci: 1. Cortes 2. Pit (dam znać czy Młody też jedzie) 3. Bullet 4. Hunter 5. Kolba 6. Świeżak 82AB 7. Wish piechota bez naszywek Oś: 1. Sepp 2. Ashigara 3. Gregorius 4. Sonntag 5. Adam Neumann 6. Karl Franz 7. Michael Quote Link to post Share on other sites
Kolba_DK Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 śledząc zmiany na liście obecności wnioskuję, że Michael powinien posiadać nr 10, czyż nie? No, chyba, że tyle osób się nagle wykruszyło... Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Chyba Michael skopiował wcześniejszą listę. Pewnie Dominik jutro porawi. Quote Link to post Share on other sites
Michael Knochman Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Alianci: 1. Cortes 2. Pit (dam znać czy Młody też jedzie) 3. Bullet 4. Hunter 5. Kolba 6. Świeżak 82AB 7. Wish piechota bez naszywek 8. Vlad 9. Janik Oś: 1. Ashigara 2. Gregorius 3. Sonntag 4. Adam Neumann 5. Karl Franz 6. Bladek 7. Christian Hartmann 8. Dolas 9. Tomek 10. Michael Ps: Sorki Panowie, z telefonu mam kiepski podgląd ;) Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Nie szkodzi. Fajnie, że będziesz! Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Chętnie bym się zjawił na polu boju, lecz niestety, praca, praca i jeszcze raz praca. Kryzys i nierentowność, o której się wspomina nieustannie mając na myśli stan rodzimego górnictwa najwidoczniej mija się z rzeczywistością skoro non stop płynie czarne złoto no, ale to już inna historia:)··Udanych łowów! Quote Link to post Share on other sites
wish Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Dakota z Poznania powoli wylatuje. Do zobaczenia na miejscu. Quote Link to post Share on other sites
Sepp Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Powodzenia w jutrzejszej grze Quote Link to post Share on other sites
XrayPl Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Czy miałby ktoś łaskawy pożyczyć magazynek do Stg? Quote Link to post Share on other sites
Michael Knochman Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Ehh.. I ja bede potrzebujący, batke lipo 8,4 jakby ktos mial pozyczyc to będe bardzo happy Ehh.. I ja bede potrzebujący, batke lipo 8,4 jakby ktos mial pozyczyc to będe bardzo happy Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 mam Life 9,9V, złącze T. Quote Link to post Share on other sites
Michael Knochman Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Musialbym przejściówkę sobie skołowac.. no mam nadzieje, ze ta moja przetrzymie :3 Quote Link to post Share on other sites
wish Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Dakota wyladowala. Gril sie robi piwko splywa jest ok. Tylko jakby towarzystwa malo. Quote Link to post Share on other sites
HunterKiller Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 A jak na miejscu, mocno zalane? Potrzebny kajak, czy wystarczą gumofilce :D Quote Link to post Share on other sites
wish Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Kilka kaluz bylo. Stoimy na jakis plytach betonowych. Jechalismy od zachodu- w palczewie w lewo. Ale jest mocno mokro. Quote Link to post Share on other sites
Bladek Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 Jedziemy jakby co, będziemy niestety na 9 jakoś Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 Impreza super! Wielkie dzięki dla Dominika! Spotkanie w doborowym towarzystwie- i to jest najważniejsze! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts