Milski Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 Potwierdzam, napisałem do nich kiedy i czy będzie dostępna to napisali mi, że na przełomie lipca i sierpnia trafi do nich na półki także czekamy na jeszcze jakieś opinie i szykujcie portfele :D Quote Link to post Share on other sites
Kaczan Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 (edited) A już się bałem, że może wycofali z oferty na amen bo może ktoś się doczepił o licencję. Swoją drogą, ciekawe czy tym razem będzie wersja OLIVE :) Edited July 15, 2017 by Kaczan Quote Link to post Share on other sites
Evillos Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Mógł by ktoś zrobić mały spis faktów na temat ewentualnego tuningu ? Na przykład: Pasują: lufy do aegów itd. Quote Link to post Share on other sites
Milski Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Na ich stronce każda odmiana kolorystyczna ma dopisek "wkrótce" Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Pytanie do posiadaczy-czy ktoś wymieniał komorę HU? Jeśli tak to na jaką? PDI? Spotkałem się na internetach ze stwierdzeniem że nie podchodzą inne lufy niż stockowa-ktoś może potwierdzić/zdementować? Jak zrozumiełem z lektury tego tematu zestaw cylindra od Airsoft Pro wystarczy jeśli chodzi o bazowy tuning? Quote Link to post Share on other sites
LucasCustom Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 Nath wymienileś już komore? Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Czyli z czego ten tłok w końcy by pasował i jaka prowadnica sprężyny żeby to grało Quote Link to post Share on other sites
dzik79 Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Drodzy koledzy to w końcu co tu będzie pasować? zestawy do cm701? lub 702? VSR? dopiero zaczynam przygodę z tuningiem dlatego te pytania. Quote Link to post Share on other sites
dzik79 Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 czy któras z tych komor będzie pasować: http://www.deltashop.pl/p/514/3612/komora-cnc-airsoftpro-vsr-10-jg-bar-10-well-mb02-03-vsr-czesci-replik-snajperskich-air-soft-gun.html http://www.deltashop.pl/p/514/782/-pdi-komora-hopup-do-vsr-10-tm-v-2-vsr-czesci-replik-snajperskich-air-soft-gun.html Quote Link to post Share on other sites
dzik79 Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 (edited) Ok dzisiaj przyszła i jestem pod wrażeniem, jakość łoża mnie pozytywnie zaskoczyła. Oczywiście hopka nie namierzyłem jeszcze, i po co ta klapka przy osłonie spustu Edited September 6, 2017 by dzik79 Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted September 7, 2017 Author Report Share Posted September 7, 2017 Hopek był pokazany na stronie drugiej :) Quote Link to post Share on other sites
dzik79 Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Chyba go namierzyłem...... Jeśli dobrze kminie to żeby go obsłużyć trzeba naciągnąć tłok do tyłu? Bez ustawień hopka waliłem dzisiaj 0,30 i 0,36 na 50 m i wchodziło w pole celu. Jutro powalczę z hopkiem Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted September 8, 2017 Author Report Share Posted September 8, 2017 Tak musisz odciągnąć. Po prostu Cyma skopiowała system działania jak w komorze PDI. Quote Link to post Share on other sites
dzik79 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Tak musisz odciągnąć. Po prostu Cyma skopiowała system działania jak w komorze PDI. dzięki już hula Quote Link to post Share on other sites
Milski Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Ta klapka to zbędny bajer i tyle (chyba że to ma jakieś zastosowanie to proszę mnie poprawić). Quote Link to post Share on other sites
dzik79 Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Takie marnotrastwo plastiku? Może producent szykuję jakąś niespodziankę na przyszłóść? Ponawiam pytanie jaka komorę hopup wstawić ? i zastanawiam sie nad MC bo maja gotowe konwersje do tej cymki Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted September 12, 2017 Author Report Share Posted September 12, 2017 Ale czemu chcesz zmieniać komorę? Akceptuje lufy aegowa. Szkoda wydawać złoto na komorę, która ma te same rozwiązania co stock. Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Rozwiązania rozwiązaniami, ale strzelam, że komora PDI jest >trochę< lepiej wykonana i szczelniejsza od cymkowej :-) Quote Link to post Share on other sites
dzik79 Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Na chrono 517 i 514 fps. Po rozłożeniu duży plus dla jakości wykonania komory HopUp. Na początek zamierzam wstawić lufę promyka 455 i nową gumkę hopup. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted September 15, 2017 Author Report Share Posted September 15, 2017 Nie wychodźmy z założenia, że komora jest nieszczelna. Quote Link to post Share on other sites
Kaczan Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Taki test z grubsza od TaiwanGuna. Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Raczej prezentacja niż test. Quote Link to post Share on other sites
Niedźwiedź Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 I jak miał to już ktoś dłużej w łapach jak wrażenia - kolejny chińczyk czy rodzynek do tuningu? Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 Baza dobra. Ale nie spodziewaj się VFC w tej cenie. Mniej więcej te same dylematy co bar-10 JG i VSR od TM. Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 Z tego co mi się obiło o uszy to Bart robi do tego części, więc chyba nie jest źle. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts