predarcio Posted May 11, 2018 Report Share Posted May 11, 2018 Jest to awaryjna replika? Wytrzyma ona +8 miesięcy? Przeznaczona będzie jako boczniak do lasu,strzelania na respie i zabawy BB :D Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted May 11, 2018 Report Share Posted May 11, 2018 Nie jest źle :). U mnie były małe problemy z dwoma magazynkami, ale pomogło ich uszczelnienie. Dosyć znaną usterką jest zespół młoteczka, który ma tendencje do psucie (nie chce pozostać w pozycji napiętej, co uniemożliwia oddanie strzału). Poza tym jest w miarę spokojnie, w swojej klasie cenowej jest to pozycja godna polecenia. Kilka rzeczy oczywiście można wymienić (ja mam w planach gumkę i lufę), ale na bliskie dystanse stock ujdzie. Wydajność gazowa jest dobra, o niebo lepsza niż w replikach M1911. Problemem jest teraz dostępność repliki i magazynków, ostatnio znikają one ze sklepów Quote Link to post Share on other sites
NoWay Posted May 14, 2018 Report Share Posted May 14, 2018 Ja mam swojego ponad rok (15-16 miesięcy) i póki co odpukać wszystko jest ok. Wymieniłem ostatnio gumkę, bo stockowa słabo kręciła i teraz jest spoko. Zespół młoteczka jest od nowości i działa (replika nie była mało strzelana - często chodziłem na strzelanki CQB i biegałem głównie z klamką). Magazynki - mam aktualnie 3 (wszystkie od KJW) - jeden z nich musiałem teflonem potraktować przy zaworze wylotowym (górnym), w drugim poprostu dokręcić zawór, a ostatni działa jak działał. Jak za tą cenę to spokojnie mogę polecić. :) Quote Link to post Share on other sites
NoWay Posted July 23, 2018 Report Share Posted July 23, 2018 Pojawiły się magazynki na gunfire w dość spoko cenie - 81zł. Jak ktoś potrzebuje, to brać póki są. ;) Quote Link to post Share on other sites
NoWay Posted October 4, 2019 Report Share Posted October 4, 2019 Ktoś kojarzy, jakie szczęki i zawór dolny będą pasować do maga tego? Znalazłem jakieś szczęki od WE i Guardera, ale nie wiem czy spasują, a muszę wymienić w jednym magu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts