huxley Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Oczywista sprawa , jednak mając zdjęcie http://farm4.static.flickr.com/3085/312786...925100c79_o.jpg gdzie 2 po lewej ma propera z kolei z prawej ma truspeca to różnią się odcieniem , a mundur Specopsa wg zdjęć producenta ma "bardzo żywe kolory" chciałbym zobaczyć jak wygląda na normalnym zdjęciu . Przymierzam się do kupna właśnie tego munduru ale zaczekam na wyjście wersji combat , może bardziej przypadnie mi do gustu . Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Bo to zależy od materiału na jakim jest MC. Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 (edited) Wg. zdjec producenta to może i mieć rozowe kolory. Photoshop czyni cuda. Edited December 26, 2009 by Jaeger Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Oj tak. Jak ktoś nie wierzy to niech sobie upatrzy jednego producenta np. Propper i poszuka w Google->Grafike pod hasłami typu: Propper Multicam. Tej samej bluzy znajdzie ze 20 odcieni pomimo, że to wszystko to samo. Dlatego niech się ludzie w końcu nauczą nie sugerować fotkami Quote Link to post Share on other sites
huxley Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Racja , dzisiaj przeglądając grafikę w google z frazą multicam Truspec każdy wyglądał nieco inaczej . Jak będzie wyglądał ten MC , chyba dopiero się przekonam jak dostane go w łapki ;-) pozdrawiam hux Quote Link to post Share on other sites
Maciek V2 Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Witam. Jako że mam dostęp, to zrobiłem fotki. Fotograf ze mnie kiepski, ale może komuś to pomoże. Wszystkie foty są robione w tym samym miejscu z identycznymi ustawieniami aparatu w przeciągu minuty, więc jakiś mega przekłamań nie ma :) CAMOGROM Helikona z najnowszej dostawy MultiCam PROPPER z najnowszej dostawy MultiCam PROPPER z przed roku Pozdro :) Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Ten nowy Propper gorszy :| Quote Link to post Share on other sites
Maciek V2 Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 No niestety. Zamawiając myślałem, że Propper = Propper :) Jednak - i to jest moje osobiste odczucie z czym reszta może się nie zgdzić - CAMOGROM prezentuje się najsłabiej. Jeszcze taka mała różnica. W bluzie tego nowego Proppera nie ma rzepów na stopień, armie i name tape :( Pozdro :) Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 A nie były dołączone do ewentualnego doszycia? Truspec tak robi. Quote Link to post Share on other sites
noah Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Swojego czasu gdybałem, jaki kolor oporządzenia będą używać żołnierze którzy dostaną do testów Multicama w Afganistanie. No i mam odpowiedź... UCP. Przyznać musicie że wygląda to troszkę komicznie... Quote Link to post Share on other sites
Maciek V2 Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 A nie były dołączone do ewentualnego doszycia? Truspec tak robi. Przyznam, że po tym poście przeszukałem bluzę i spodnie, ale nic nie było :) Moze rzeczywiście dodają, a ja miałem pecha... Pozdro :) Quote Link to post Share on other sites
Bielkins Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Niestety nie dodają :( Miałem podobnie jak kolega Quote Link to post Share on other sites
przemo76suw Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Przeczytałem temat ale nie znalazłem http://www.miwo-military.net/-produkty/pid...uza-UP-MULTIKAM . Ma ktos coś takego ? Albo widzał i ma coś do powiedzenia na ten temat ? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Bo to SUEZ vel MULTIKAMA Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) z tkaniny typu rip-stop czołowego polskiego producenta drukowana polską wersją kamuflażu MULTICAM = Suez Edit Arafat szybszy. Edited January 5, 2010 by Wukasz Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Redgorn ma wraz z chłopakami z ekipy. Pytaj się jego Quote Link to post Share on other sites
przemo76suw Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Ze suez to wiedziałem wczesniej. Dzięki Ari za podpowiedz Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 To po cholerę szukasz i pytasz w topicu o MULTICAMie?! :F Quote Link to post Share on other sites
Maciek V2 Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Kolejne małe porównanie. Ładownice PS Tactical Gear , Flyye Industries i Helikon. Może komuś się przyda. Foty robione w tym samym czasie. troche ciemne wyszły. Na początek FLYYE ( oryginalny Multicam ) PS TACTICAL GEAR ( oryginalny Multicam ) HELIKON ( Camogrom ) PSTG i FLYYE to licencjonowany Multicam. Jak widać CAMOGROM "trochę" odstaje :) Jeszcze luźne połączenie kolorów Coyote brown i Multicam Pozdro :) Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 No bo camogrom to inny kamuflaż swoją drogą ;) Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 No nie tak do konca. To wycinek MC ze zmienionym rozmiarem i usunietym jednym kolorem. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Jaeger już o tym rozmawialiśmy kiedyś :D Kolor nie jest ucięty, lecz po prostu o innym odcieniu :P Wszystkie 7 kolorków na camogromie jest tak jak i na MC z CP Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Dlugo sie wpatruje i tak do końca nie jestem pewien czy ten kolor napewno tam jest. Ale w sumie to detal. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Być to jest. Niestety kontrast pomiędzy dwoma kolorami jest zbyt mały Quote Link to post Share on other sites
Grey Fox Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Czy jest ktoś w Warszawie kto ma oryginalny mundurek od Crye'a w kroju Combat? Nie pilne ale potrzebuję zwymiarować sobie kieszonki i wycięcia na nakolanniki od Crye'a do własnego projektu munduru. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts