Jake Green Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Witam Mam pytanie: Czy moglibyście podać kilka linków do sklepów z rosyskimi mundurami, oporządzeniem itd.? Z góry dziękuję :D Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Największa i najbardziej znana chyba: http://www.russiancombatgear.com/ Quote Link to post Share on other sites
Karol_K Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 co do mundurow radzieckich te sa w zasadzie nie do zdobyca w polsce zwlaszcza zimowe teoretycznie firma hero cos tam robi ale chyba jeden wzor tylko .. Quote Link to post Share on other sites
Jake Green Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 Właśnie to zauważyłem, widzę, że będę musiał zaopatrzyć się gdzieś za granicą lub wybrać się do Moskwy :wink: Quote Link to post Share on other sites
Karol_K Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 mam jakas kurtalke tzn taka w sumie bluze mundurowa radziecka ale strasznie maly rozmiar jakbys byl gdzies we wro to moglbym zarzucic za jakies grosze Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Właśnie to zauważyłem, widzę, że będę musiał zaopatrzyć się gdzieś za granicą lub wybrać się do Moskwy :wink:A co chcesz dokładnie kupić? KZSy i KLMK można i u nas dostać. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Jake Green Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 A co chcesz dokładnie kupić? KZSy i KLMK można i u nas dostać. :wink: Najchętniej chciałbym kupić partizana: http://www.sposn.ru/summer/partizan.html/ Gdzie można je dostać? Mógłbyś podać link do sklepu? Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 No masz www.russiancombatgear.com - 150 dolców i od dwóch lat "chwilowo niedostepne". Jedyny sklep jaki widzialem z Partizanem - dostępnym - to jakiś fiński 190 Euro+wysyłka. Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 www.alert.com.pl Można kupić mundury rosyjskie firmy Spław. Najciekawsze to 'Bekas' i M21 - oba występują w różnych kamuflażach, na russiancombatgear.com jest napisane w jakich. Co prawda 'partizana' nie mają, ale za to jest inny mundur(w sumie to jest coś w rodzaju KZS) dla snajperów - 'setka' (sieć) :wink: Z rosyjskimi sklepami cieżko się dogadać :) Quote Link to post Share on other sites
Willard Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Alert nie bedzie mial dostaw przez kolejne pol roku, a rozmiary ma przebrane. Wysylka z RCG to o przyrodzenie - 2 miechy walki, popychania i w koncu przyslali. Kolesie w Kanadzie, a towar szedl z Peterburka. Odradzam zakupy u nich, nawkurwia sie czlowiek jak z byle polaczkiem. Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Ja mam na zbyciu nowy mundur rosyjskich wojsk powietrzno-desantowych, uzywany w latech 86-91 nazwy nie znam. Wzrost jakis 180 klata 110 spodnie 90 ??? (na oko) Niestey nigdzie nie moge znalesc jego zdjecia w necie. Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Masz może zdjęcia? Quote Link to post Share on other sites
Willard Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Ja mam na zbyciu nowy mundur rosyjskich wojsk powietrzno-desantowych, uzywany w latech 86-91 nazwy nie znam. Wzrost jakis 180 klata 110 spodnie 90 ??? (na oko) Niestey nigdzie nie moge znalesc jego zdjecia w necie. jak mniemam masz VSR (poprzednika flory). jak nizej: http://www.kamouflage.net/camouflage/en_00019.php Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 Teraz na allegro jest wysyp mundurów. Kilka flor, spodnie od afganki w dużym rozmiarze, jakiś mundur specnazu (bekas? Jeśli tak to jest dwa razy droższy niż na alercie), maskałat zimowy. W każdym razie nadspodziewanie dużo. Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 Jest zapotrzebowanie - to ludzie sciągają. Niedługo mają być pokrowce na hełmy z KZS-ów. Ciekawe tylko ile koleś sobie zaspiewa - Soviet Mrowka nie jest tani. Quote Link to post Share on other sites
Willard Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 z KZS czy z KLM? no marek troche zrodel ma 8) Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 Soviet Mrowka nie jest tani. Heh, mało powiedziane. Ostatnio chciał odemnie 250zł za maskałat zimowy w rozmiarze trzy :lol: To już lepiej samemu do Rosji jechać, albo jeśli ma się znajomych Rosjan to przez nich ściągać, co też chyba uczynię... Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 z KZS czy z KLM? no marek troche zrodel ma Z KZS - wiem, że oryginalnie nie było takiego czegoś. :) Ale jak są KZS-y których nikt nie kupi bo są podniszczone, to coś trzeba z nimi zrobić 8) Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Ja mam na zbyciu nowy mundur rosyjskich wojsk powietrzno-desantowych, uzywany w latech 86-91 nazwy nie znam. Wzrost jakis 180 klata 110 spodnie 90 ??? (na oko) Niestey nigdzie nie moge znalesc jego zdjecia w necie. jak mniemam masz VSR (poprzednika flory). jak nizej: http://www.kamouflage.net/camouflage/en_00019.php jest to cos podobnego ale nie to . Nie jestem pewien a na allegro tez tego nie widzielem. Quote Link to post Share on other sites
Willard Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 jest to cos podobnego ale nie to . Nie jestem pewien a na allegro tez tego nie widzielem. Chlopie - cyfrzaka w dlon i wklejaj na forum... Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Najchętniej chciałbym kupić partizana: http://www.sposn.ru/summer/partizan.html/ Gdzie można je dostać? Mógłbyś podać link do sklepu? Jak jesteś spoza Warszawy to mogie Ci załatwić Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Wiesz to dobry pomysl tylko trzeba miec na to czas, ale w najblizszych dniach to zrobie. Quote Link to post Share on other sites
Samozlo Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 nu ja też partizanem zainteresowany jestem jakby co.... a i na allegro są szmaty do ruskich hełmów i bynajmniej nie jest to kzs tylko coś jak flora....wygladaja na pokrowce do 6B7-1L abo Sfery Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts