RAI wilku Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Trzeba się zorganizować (strona zachodnia) w jakiś oddział, proszę sprawdzić forum. http://www.berget-events.com/forum/viewforum.php?f=47 Link to post Share on other sites
Padre Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Mam do sprzedania miejsce na Berget. Mialem byc w plutonie MP, wiec mile widziane byly by kandydatury to tegoz plutonu. Niestety nie moge jechac, sprawy wyzszej wagi Link to post Share on other sites
piet67 Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Trzeba się zorganizować (strona zachodnia) w jakiś oddział, proszę sprawdzić forum. http://www.berget-events.com/forum/viewforum.php?f=47 Tak jak rozmwialiśmy - biorę. Pzdr. P Link to post Share on other sites
YaCa_FM Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 mam bilet na zbyciu, kolega sie wycofal. Bilet wartosci okolo 200zl (500koron) w cenie jest koszulka to tylko bilet, dojazd trzeba kolowac we wlasnym zakresie... na odp czekam 5 dni i wystawiam bilet na forum BERGETu lub ebay Link to post Share on other sites
BMP_Tom Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Mam do sprzedania bilet na Berget 5 i na prom. Dałem za to odpowiednio 240zł i 300zł, ale mogę opuścić cenę do 500zł za całość. Jestem po stronie amerykanów. Link to post Share on other sites
LukaszC Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 mam do sprzedania: 2x zestaw prom i autobus na berget 1x zestaw bilet na impreze(nato) prom i autobus kontakt 608404656 Link to post Share on other sites
Kamil Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Niestety, ale nie dam rady pojechać w tym roku. Mam więc do sprzedania bilet "radziecki" i miejsce na promie. O kontakt proszę na numer 502358022 lub na mejla rocker33@wp.pl Link to post Share on other sites
victor Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 W mordę ale pomór :cry: Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 To jest pikuś. Wszyscy Rosjanie chyba nie dostali wiz - szykuje się Alianci: 600 - Ruscy: 500 osób Link to post Share on other sites
victor Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 To jest pikuś. Wszyscy Rosjanie chyba nie dostali wiz - szykuje się Alianci: 600 - Ruscy: 500 osób To organizatorzy grubo zapieprzyli sprawę... A tyle było czasu :wink: :wink: :wink: Link to post Share on other sites
Giersu Posted May 31, 2007 Author Report Share Posted May 31, 2007 Fęs, zlekka przesadzasz. O ile zrozumiałem Vadera (a przyznaję, nie jest to łatwe...), wizy dostali wszyscy (albo nikt, faktycznie zależy, jak tą jego wypowiedź "po angielsku" rozumieć...). Nawet jednak, jeśli Ruskich nie będzie, to będzie 408 Aliantów i 516 Sowietów. Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 No nie mam dostępu do forum Alianckiego - co sie stało z 200-ma aliantami? Bo to że ruskich będzie około 500 to wiem na pewno - zlikwidowano jedną 90-cio osobową jednostkę. To się robi dziwna impreza... Link to post Share on other sites
Giersu Posted May 31, 2007 Author Report Share Posted May 31, 2007 Na stronie głównej, w dziale "booked" podają, że aliantów jest 408. Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 No niby tak - ale po waszej stronie jest jeszcze 148 Szwedów i 108 Finów Tak, że wychodzi 670: ~520 - nie jest to najlepszy stosunek sił dla atakujacych. Ale, i tak was rozniesiemy w pył :twisted: Link to post Share on other sites
RAI_czarny Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 :wink: My was już w autobusie rozniesiemy w pył. :uśmiech: Link to post Share on other sites
Regdorn Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Fence, a kto atakując Europę liczy na przeważającą siłę ataku (przynajmniej liczebnie)? :D Założę się, że Alianci to jedno, a pozostali drugie - będą mieli zapewne swoje sprawy. Poza tym o "roznoszeniu" decyduje nie liczebność, a rozmieszczenie tych sił i taktyka ataku. A z tym już różnie bywa. Tak czy owak, fajnie będzie :twisted: Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Poza tym o "roznoszeniu" decyduje nie liczebność, a rozmieszczenie tych sił i taktyka ataku. A z tym już różnie bywa. Tak czy owak, fajnie będzie :twisted: ...i dlatego właśnie - pomimo, że będzie nas dużo mniej (ruskich) - wygramy :uśmiech: Link to post Share on other sites
Regdorn Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 ...i dlatego właśnie - pomimo, że będzie nas dużo mniej (ruskich) - wygramy :uśmiech: Niedoczekanie! :D Dni czerwonej zarazy są policzone! ;) Link to post Share on other sites
Miedza Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Fence, wypadniesz chyba niechcący z promu do wody ;-) Link to post Share on other sites
Giersu Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 A ja coś tak czuję, że dostanie się do niewoli. A kto zajmuje się niewolni... jeńcami? :o) Link to post Share on other sites
Miedza Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Chyba my, a co z nimi robimy? " Z akumulatorem na jajach jeszcze nikt nie kłamał. Nie wypłynie? Nigdy nie wypływali" :twisted: Link to post Share on other sites
von_Zakapior Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Proponuj e wam zrobić to samo, co ma obiecane Fęs w następnej edycji Tomaszowa, jeśli bedzie na tyle nierozsądny i odrzuci ofertę pracy u nas... Nie narzekaj, Fence - następną razą rozbieramy Cię do goła, wiążemy w baleronik i na pal. Plus knebel, żebyś siedział cicho. I dla pewności jeszcze Ci oczy zawiązać i wsadzić zadkiem w specjalnie uspyane mrowisko. Link to post Share on other sites
Regdorn Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Proponuj e wam zrobić to samo, co ma obiecane Fęs w następnej edycji Tomaszowa, jeśli bedzie na tyle nierozsądny i odrzuci ofertę pracy u nas... A wedle moich informacji nabić na pal sztuka, tak by pechowiec przyjemności czerpał możliwie długo 8) Może doczytam... :twisted: Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Fence, wypadniesz chyba niechcący z promu do wody ;-) Dlatego płynę innym - ze Swinoujścia :-P I w aucie będę się integrował z jednym z waszych przełożonych - :twisted: Jestem przygotowany na "najgorsze" :wink: Co do tortur - chyba Łysiak opisywal szczegółowo technikę prefekcyjnego palowania. Link to post Share on other sites
togo Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Dlatego płynę innym - ze Swinoujścia :-P ... Ty to jesteś król kombinacji transportowej :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts