pidzejfat Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Tak, na 1 i 2 suwadło odciąga się do końca. Quote Link to post Share on other sites
Promant Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Najnowsze dziecko. :D Zbudowany na korpusie DBoya. Lufa produkcji G&H, trochę zmodyfikowana. Nie mam jeszcze tłumika płomienia od RPK74. No i ciągle walczę z bakelitowymi bananami PJ, bo ni cholery nie pasują do gniazda body DBoya. ;) Pewnie 1100 szczegółów się nie zgadza, ale i tak jestem zadowolony; mnie taki wystarczy. :) Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 (edited) No no, ładnie chłopaku :-) Choć,skoro robiłeś na boyi to dziwię się, że nie poszedłeś w ostre drewno - były 2 zestawy ostatnimi czasy na allegro - we wcale nie najgorzej cenie:) Jeszcze raz brawo! p.s. RPK74 nie ma tłoczenia jak w AK74* Edited April 23, 2009 by SoP-PeL Quote Link to post Share on other sites
Promant Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Tak wiem, że nie ma tłoczenia. Nie przeszkadza mi to, nie jestem aż takim purystą ;) Tak wiem, że były ładne zestawy drewna, ale jak nie ma z jarzmem łoża w komplecie, to kiszka, bo samego jarzma nie dostaniesz. Quote Link to post Share on other sites
yakarov Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Promant bardzo ładnie, bardzo ładnie. No i korzystając z okazji jak też tak w temacie RPK-74 ;-) Komora zamkowa od DBoy. Pokrywa komory zamkowej LCT. Chwyt pistoletowy Dboy. Lufa robiona. Obsada kolby robiona. Cała reszta z ostrego RPK-74. Tak wiem! Zawias nie jest taki jak w ostrym. Na razie tego nie zmieniam. Nie mam czasu i funduszy. Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Jarek - wiedziałem że się zlansujesz swoją wypasioną nową pokrywą komory zamkowej od LCT :P Quote Link to post Share on other sites
Poli Tukasi Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Montował ktos może drewna ICSa do body King Armsa?? Będzie pasować?? I czy kolba pomieści baterię czy jest pełna?? Drewno ICS jakieś dziwne trochę jak na AK74, ale najlepsze jakie spodkałem http://www.fire-support.co.uk/store/comers...?idProduct=8185 Jak gdzieś jest dostępne jakieś inne logiczne drewno do AK74 to byłbym wdzięczny za intel. Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Nie jest dziwne, jest $*#(&*(@$ brzydkie. Drewno od 74 powinno wyglądać tak: Bardzo ładne drewna robi LCT, ale akurat te od AK74 nie widziałem w sprzedaży oddzielnie. Piękne drewna od ostrego możesz kupić tutaj: http://www.rusmilitary.com/html/c-deact_furniture.htm Ale oczywiście wymagałyby pracy (bo masz body w starym standardzie TM). No i są drogie (zakładam, że kupowałbyś także kolbę). PS. Yakarov - tak zalansiłeś, że wszystkich zatkało ;) Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Oto i moja dziecina I bez balastu Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Moje suwadło z VFC ze sprężyną od prawdziwego AK: W rzeczywistości jest głośniejsze... Nie pasowało by takie zestawienie od G&G? Tak właśnie wygląda to podobnie w stocku. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Nie pasowało by takie zestawienie od G&G? Tak właśnie wygląda to podobnie w stocku. Nie mam pojęcia, ale wątpię... Inne jest mocowanie suwadła. Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Moje cacuszko :D . Z ostrego mam drewna, szczerbinkę i wycior. W planach dekiel i kompensator. Quote Link to post Share on other sites
Filiop Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Dekiel od ostrego raczej nie będzie pasować... Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Pasti 'czyje' to drewna? Bo to nie są polaki... Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Kupiłem je na allegro i pomalowałem na ciemny orzech Drewnochronem ;) . Wygląda ładnie, jest matowe, nie to co wcześniejszy plastik :| . Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Mają inny kształ niż zwykle. Brakuje im wygładzenia po bokach tego brzuszka przy body. Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 (edited) Nie wiem, może to starłem papierem ściernym ;) . Zrobiłem tak by było w miarę obłe i ergonomiczne :D . Edited May 15, 2009 by Pasti Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Witajcie. Ja poszedłem inną drogą i z niby SWD JG zrobiłem sobie RPK-74 Wiem nie jest nawet w części podobne ale jest hand made by me więc jestem z niego dumny :) Tłumik płomienia moja robota łoże i nakładka to standard cymy frezowany. Jeszcze kolba i będzie komplet, niestety nie mogę nigdzie dostać a ten Pan na allegro miał pecha i okradli mu piwnicę. Pozdrawiam. Pierwsze zdjęcie Drugie zdjęcie Trochę za duże zdjęcia, więc zmieniłem na linki do nich. Medium Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Nie wiecie może, czy istnieje airsoftowa wersja takiej nakładki na rurę, czy pozostaje tylko kupno od ostrej? http://www.mattsksupplies.com/saiga-tube-w...uard-p-660.html Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 LCT taką robi, ale "drogawa" jest http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...-PK-48_srch_lct Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Droższa od oryginału XD Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Ale od razu pasuje do Repliki :P Quote Link to post Share on other sites
Konrad_BW Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 (edited) Moje cm.031 wyposażony w kolbe prętową od ostrego kałacha oraz bakielitowe łoże. Karabin jest full metal to moja pierwsza konwersja więc nie jest doskonała ale i tak jestem z niej zadowolony z kolbą złożoną http://img29.imageshack.us/img29/3459/obraz001d.jpg z kolbą rozłożoną http://img29.imageshack.us/img29/4625/obraz002i.jpg Edited May 17, 2009 by Konrad_BW Quote Link to post Share on other sites
Terenowy Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 (edited) No ładny ten niekończony Tantalek. Skąd dorwałeś body metalowe ? Edited May 17, 2009 by Terenowy Quote Link to post Share on other sites
Konrad_BW Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 (edited) Body z Allegro Edited May 17, 2009 by Konrad_BW Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts