Equil Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Z tego co widzę to niezbyt dokładna replika Beretty Cx4 Storm (dla przykładu, bo są jeszcze Rx4 oraz Px4), która jest bronią sportową. I tutaj pytanie, czy jest sens z takim czymś latać? Nie zmienia to jednak faktu, że replika dosyć interesująca, mam nadzieję, że to nie następny bubel. Link to post Share on other sites
qwmx Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Pewnie ze sens, co z tego ze to bron sportowa. Ale jak dla mnie opis naciagany, nie dali swojego znaczka zielonego ze "dane sprawdzone bla bla..." wiec nie wiem co o tym myslec Link to post Share on other sites
bastekkk Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 a gdzie w tej replice jest magayznek ? :D Link to post Share on other sites
Kotylion Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Wygląda na to że w rękojeści tak jak w pistoletach. Swoją drogą całkiem pojemny, 48 kulek w magu to coś jednak jest. Ciekaw jestem czy ktoś to w ogóle kupi :-P Ale jeśli tak to chętnie bym sie zapoznał z szerszym opisem. Link to post Share on other sites
maxavelli Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Z tego co widzę to niezbyt dokładna replika Beretty Cx4 Storm Wlasnie zastanawialem sie czy to jest jakas replika. Dzieki za info! TO w oryginale chodzi na .45? Link to post Share on other sites
Lukas.72 Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 LOl z ciekawości zajrzałem do tego tematu i co ukazało się moim oczom.buu brzydkie toto i ten dwójnóg też taki buu zły...Ja bym tego nie kupował. za tę cenę kupił bym używaną mp5 TM spr.. Link to post Share on other sites
Equil Posted January 30, 2007 Author Report Share Posted January 30, 2007 TO w oryginale chodzi na .45? Nie, 9mm ;-) Pojemność magazynka to 10 naboi. Link to post Share on other sites
Taliban Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) Chyba nie wierzycie w cuda?! airsoftguns.pl pisze co chce to najgorszy sklep, nie szanują za grosz klienta!! :evil: Edited February 14, 2007 by Taliban Link to post Share on other sites
Kotylion Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Gniew jak najbardziej słuszny, weź pod uwage tylko że ten cały post to bardziej ciekawostka bo nikt tego i tak do łapy nie weźmie o kupnie nawet nie wspominając :uśmiech: Link to post Share on other sites
Shadow Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Nie, 9mm ;-) Pojemność magazynka to 10 naboi. Poważnie? O kurde, a ja chciałem tam właśnie kupić sobie pierwszą replikę. AEG M16... No nic, poszukam gdzie indziej. Co myslicie o www.taniemilitaria.pl ? :wink: Link to post Share on other sites
Taliban Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Poważnie? O kurde, a ja chciałem tam właśnie kupić sobie pierwszą replikę. AEG M16... No nic, poszukam gdzie indziej. Co myslicie o www.taniemilitaria.pl ? :wink: hehe fajnie czasem pożartować ;-) Link to post Share on other sites
Shadow Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 (edited) Ale ja poważnie... No dobra, skłamałem, chciałem kupić coś do CQB'a, bo kumple narzekali, że im miją M4 (well aeg, metal gearbox ^^) zrobię krzywdę. No nic, poszukam czegoś innego. Może jakiś fajny karabin MP5... :wink: Edit: Literówki i emot. :wink: Edited February 26, 2007 by shadow333 Link to post Share on other sites
fleckin Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Zrobisz im krzywdę z R6? Gratuluję kolegów. U nas w grupie jest kilka r6 i mało to razy obrywałem z 5-10 metrów(nawet po głowie przez przypadek) i żyję. A poważnie to dostosuj poprostu do siebie tych kolegów. Jeśli to są naprawdęmałe pomieszczenia i wąskie korytarzyki to nie zawracaj sobie głowy mp5 z plastikowymi gearboxami tylko skołuj sobie taniego gaziaka albo sprężynkę pistolet. Wracając do tematu to nie wierzę żeby to miało chociaż aluminiową lufę. Jedyną intrygującąrzeczą w tym gunie jest dwójnóg(ciekawe czy po oparciu go o coś składa sięzpowrotem), choć i tak do czego innego by nie pasował (stylistycznie) oczywiście moim zdaniem. Jest to kolejny dwupołówkowy gun z nadlewkami który usiłuje nam wcisnąć wszechmocne airsyfguns. Zgadzam się z Desertasg chociaż mp5 bym nie kupił bo zbieram na kampę Link to post Share on other sites
marys1 Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Shadow.. miej litość, bo i ja się gubię w tej ironii :D Link to post Share on other sites
ravic Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Bron nie jest zła :P . Wsadzic w to to rugera gazowego i cos z tego bedzie....tylko ruger niewiele drozszy :P. Najlepsza bron do CQB to moj hA-pu-tuf byl (tani pistolecik elektryczny z JLS). Wszystkich kosilem (jak ktos zobaczyl to zaraz lezal ...ze smiechu ). Link to post Share on other sites
Equil Posted April 20, 2007 Author Report Share Posted April 20, 2007 Wsadzic w to to rugera gazowego To jest myśl! :idea: :-o Link to post Share on other sites
SebekASGManiak Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Chyba nie wierzycie w cuda?! airsoftguns.pl pisze co chce to najgorszy sklep, nie szanują za grosz klienta!! :evil: A kiedyś nawet była promocja że jak dużo polecasz produkty (nawet jeśli go nigdy nie widziałeś) w komentach to możesz wygrać kupony na zakupy u nich :] i stąd się biorą komenty to ma 2km zasięgu Link to post Share on other sites
Rak Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Nieprawda! Ja mam Shotgun ze stałą kolbą + laser i kolimator! Wow! to był genialny zakup. I mam też Steyra AUG M8! Pozatym shadow ma rację tam jest świetna broń do cqb, kulki latają idealnie. Same hedy walę a kumple się wściekają bo nie mówię gdzie kupiłem taki eXtra sprzęt. Wy się po prostu nie znacie! Albo zazdrościcie, że Wasza broń nie jest tak doskonała jak moja obecna. Pozatym mają super promocje: Do każdego zakupu, paczka kulek z farbą. Gorąco polecam!!! ... Ciekawe kto z Was się nabrał ;-) Link to post Share on other sites
ravic Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 (edited) Tak sobie dumałem ze jesli cena zejdzie do wlasciwych 50zl to ja to nawet kupie i ozenie z jakims rugerem albo cus. A swoja droga opisy na tych super sklepach niedlugo bada takie: Berreta Super killer Zabojca Planet , magazynek haj cap 4000kulek, latarka mocy i pokebaal gratis :P Edited May 4, 2007 by ravic Link to post Share on other sites
Nanteris Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Hmm tam jest napisane "zasięg do 45 metrów" :) , czyli w sumie nie skłamali bo jak bedzie huragan i strzelisz z wiatrem z dachu wieżowca to może na 45 metrów poleci ;) ! Link to post Share on other sites
Promant Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Bron nie jest zła icon_razz.gif .Wsadzic w to to rugera gazowego i cos z tego bedzie....tylko ruger niewiele drozszy icon_razz.gif. Ruger w to nie wejdzie. Myślałem już o takiej przeróbce. Nawet bez okładzin chwyt rugera jest za szeroki; chyba żebyś przerabiał chwyt w tym karabinku. Tylko, że w tak wyprofilowanym tworzywie trudno będzie zrobić to ładnie. Nawet w drewnianej kolbie robionej specjalnie do rugera miałem problemy bo ciasno wchodził - tak jak w tym "swd": http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=12361&st=1060 Link to post Share on other sites
Errhile Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 A tak BTW - ciekaw jestem ,czy ktoś się pokusi o przyzwoitą replikę Storm'a. Bo wygląda niebrzydko, i myślę, że miły, poręczny gnat ogólnego zastosowania by z tego był. Gazowy najlepiej - jak pomyślę, że ktoś mógłby z tego seriami kosić, to mi się niewyraźnie robi... A taki przedni chwyt z dwojnogiem mają też repliki SCAR'a. Średnio mi się to wydaje wygodne... Link to post Share on other sites
Promant Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Jak nie masz możliwości umieszczenia dwójnogu z przodu np z powodu zastosowania granatnika - to nawet się przyda. ;) Ale nie taki z szajsplastiku tylko np kopia "cywilna" oryginalnego GPS-02. Link to post Share on other sites
Borol Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 weź,niedawno w czymś na tanich militariach widziałem maga 18 kulek -i to wg nich hicap.nie licząc tego ze beretta czy inne gówno to wg nich karabin maszynowy(serio) Link to post Share on other sites
3890 Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 ja mam 400fps i z 30 metruw trafie w goscia max :uśmiech: Link to post Share on other sites
Recommended Posts