Placek Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Może pokaż na zdjęciu o co konkretnie ci chodzi, bo nie cholery nie wiem o czym ty mówisz. Link to post Share on other sites
Gogin Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 (edited) Normalna precka 247 mm podejdzie bez problemów do G36C JG ? Bo ktoś coś pisał, że ta stockowa ma 200 mm, a prawie 5 cm różnicy się nie zmieści. Edited September 18, 2008 by Gogin Link to post Share on other sites
Placek Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Ktoś pisał głupoty bo lufa ma standardową długość. Link to post Share on other sites
AB Moro Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 Szukam i znależć nie moge. Jak podają i ogólnie sie spisują midy od MAGa? Link to post Share on other sites
AnR Posted September 19, 2008 Author Report Share Posted September 19, 2008 Źle szukasz, pisałem na ten temat. Spisują się bardzo dobrze. Link to post Share on other sites
gloomer Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 Nie pamiętam czy było pisane bo cały temat czytałem już dawno. Midy KA też sprawują b.dobrze i polecam je do giety. Link to post Share on other sites
gierek Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 low capy CA też Link to post Share on other sites
Placek Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Lowy P&J pasują i podają. Link to post Share on other sites
macioza1 Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Od kiedy P&J ma lowy do g36? Daj lnka, bo nie spotkałem się z takowymi. Chyba że chodzi Ci o BOYI to rzeczywiście dobrze podają i cieszą oczy ;) Link to post Share on other sites
lopez Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Z tego co mi wiadomo to P&J to to samo co Boyi... i fakt sa to dobre magazynki Link to post Share on other sites
K0T Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Ma ktoś tu tłumik zakładany na gwint? :-F (np. nie HALO) W gietce jest jakiś skopany gwint 13.5mm, wiem że trzeba owinąć taśmą silikonową gwint, ale taki koleś z allegro powiedział, że tłumik i tak lekko opada na dół, więc dokupił sobie dłuższą precke żeby o nią oprzeć tłumik :-F Link to post Share on other sites
W.Zajcev Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 To trzeba było okleić taśmą teflonową ;-) Link to post Share on other sites
Gogin Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 A mi pasuje tłumik z Silesia Factory, z gwintem taki jaki jest w AEG'ach CA. Sztywno siedzi, ale głównie i tak go używam do Świni, więc nie gieta mu pisana. Link to post Share on other sites
bushmaster Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 (edited) Link do magów P&J Lowcap G36c http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=450 Zgadzam się z kolegą SkonfU.To bardzo dobre magazynki. Edited September 24, 2008 by bushmaster Link to post Share on other sites
Klecor Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Mocno te P&J grzechotają kulkami? A może możecie polecić jakieś real-capy? Z tego co wyczytałem tutaj o real-capach STARa nie jest to najlepszy wybór, bo nie działają :). Długo szukałem czegoś innego, ale nie znalazłem - czy jedynym rozwiązaniem jest adapter do magów z emki? Powoli zaczynam się przekonywać do tych transparentnych low-capów (głównie ze względu na opinie), ale mimo wszystko wolał bym reale, najlepiej jeszcze metalowe :D Stockowy hi-cap to nie jest to co tygryski lubią najbardziej. Link to post Share on other sites
K0T Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Ja bym wolał te transparente od Boyi chociaż wychodzi tak samo i 2x mniej kulek, ważny jest klimat a nie praktyczność :-F i chyba sobie niedługo kupie 2 albo 3, ale nie wiem czy 100 kulek (-4kulki na maga bo chyba nie podaje wszystkich). Warto nosić je na stockowych klipsach czy lepiej oddzielnie w ładownicy? (bo podobno baaaardzo łatwo je złamać) Gogin - Tłumiki z Silesia Factory pasują do giety JG?? :strach: Jakie masz rozmiary tłumika? Czy to prawda, że łatwo z nich schodzi farba? Możesz dać jakieś foty?? Z góru dzięx Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Do magów nie wchodzi 50 kulek- mi po paru napełnieniach z trudem 46. Za to z tego co pamiętam to podaje do ostatniej kulki ;-) Midy są prawi idealne pod względem opłacalności ale nie mają wyglądu( chociaż wiele osób woli czarne te nawyki emkowe i te sprawy namieszały im w głowach i nie wiedzą co dobre i realistyczne ;-) ) Link to post Share on other sites
gloomer Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Mocno te P&J grzechotają kulkami? A może możecie polecić jakieś real-capy? Z tego co wyczytałem tutaj o real-capach STARa nie jest to najlepszy wybór, bo nie działają :). Długo szukałem czegoś innego, ale nie znalazłem - czy jedynym rozwiązaniem jest adapter do magów z emki? Powoli zaczynam się przekonywać do tych transparentnych low-capów (głównie ze względu na opinie), ale mimo wszystko wolał bym reale, najlepiej jeszcze metalowe :D Stockowy hi-cap to nie jest to co tygryski lubią najbardziej. Jak Low-capy mają grzechotać kulkami? Po drugie jak Gieta może mieć metalowe magi. Z tego co się orientuje to do ostrej są tylko z kompozytu :D Polecam z czystym sercem magi King armsa. W CA nie podają ale G36C JG jest kopią TM i wszystko pięknie śmiga. Link to post Share on other sites
K0T Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Magi do emki są o wiele brzydsze niż do giety... Powinien być adapter magów g36 do emek a nie na odwrót :-F Gogin - Tłumiki z Silesia Factory pasują do giety JG?? Jakie masz rozmiary tłumika? Czy to prawda, że łatwo z nich schodzi farba? Możesz dać jakieś foty?? Z góry dzięx Link to post Share on other sites
Placek Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Ja pamiętam, ze w mojej poprzedniej giecie pasował normalny tłumik, bez żadnych taśm. Różnie z tym chyba bywa. Widać wszystko zależy jaki Chińczyk miał zmianę. Link to post Share on other sites
habib Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Ja mam ten http://www.asg.com.pl/product_info.php?products_id=2092 wszedł na gwint idealnie i siedzi "mocno", nieźle wyciszył cały mechanizm szkoda tylko że trzeba go zdejmować przy wyjmowaniu baterii, to na pewno skróci żywot gwintu. Link to post Share on other sites
K0T Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 nieźle wyciszył cały mechanizm Chodzi Ci o to, że wyciszył silnik i zębatki? :wink: Ma ktoś z was tłumik o średnicy 4cm? Bo nie wiem co lepiej kupić z Silesia Factory... tłumik: 35mm x 200mm czy 40mm x 200mm. Wiem, że ten 40mm nie będzie pasować i trzeba przyszlifować gripa ale za to fajniej wygląda :-F Doradzcie :poddanie: Link to post Share on other sites
gloomer Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Akurat jestem użytkownikiem emki i Giety. 2 złączone magi od giety=3 magi od emki. Przez co ładownice muszą być o wiele większe. No i trudniej wyciągać je z ładownic itp itp. Ja miałem taki myk w giecie, że mam tłumik CA i nie pasował do giety. A inne tłumiki pasowały. Chociaż, że ten sam tłumik pasuję do mojej emki od CA. Tłumik płomienia od emki pasuję do giety. Nic z tego nie rozumiem :D Link to post Share on other sites
K0T Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Hmm :strach: Kupie jednak 35mm x 200mm Link to post Share on other sites
gloomer Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Kurcze zapomniałem dodać, że chodzi tutaj o gwint :P Link to post Share on other sites
Recommended Posts