Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

JG G36C

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ma ktoś tu tłumik zakładany na gwint? :-F (np. nie HALO) W gietce jest jakiś skopany gwint 13.5mm, wiem że trzeba owinąć taśmą silikonową gwint, ale taki koleś z allegro powiedział, że tłumik i tak lekko opada na dół, więc dokupił sobie dłuższą precke żeby o nią oprzeć tłumik :-F

Mocno te P&J grzechotają kulkami? A może możecie polecić jakieś real-capy? Z tego co wyczytałem tutaj o real-capach STARa nie jest to najlepszy wybór, bo nie działają :). Długo szukałem czegoś innego, ale nie znalazłem - czy jedynym rozwiązaniem jest adapter do magów z emki?

Powoli zaczynam się przekonywać do tych transparentnych low-capów (głównie ze względu na opinie), ale mimo wszystko wolał bym reale, najlepiej jeszcze metalowe :D Stockowy hi-cap to nie jest to co tygryski lubią najbardziej.

Ja bym wolał te transparente od Boyi chociaż wychodzi tak samo i 2x mniej kulek, ważny jest klimat a nie praktyczność :-F i chyba sobie niedługo kupie 2 albo 3, ale nie wiem czy 100 kulek (-4kulki na maga bo chyba nie podaje wszystkich).

Warto nosić je na stockowych klipsach czy lepiej oddzielnie w ładownicy? (bo podobno baaaardzo łatwo je złamać)

Gogin - Tłumiki z Silesia Factory pasują do giety JG?? :strach: Jakie masz rozmiary tłumika? Czy to prawda, że łatwo z nich schodzi farba? Możesz dać jakieś foty?? Z góru dzięx

Do magów nie wchodzi 50 kulek- mi po paru napełnieniach z trudem 46.

Za to z tego co pamiętam to podaje do ostatniej kulki ;-)

Midy są prawi idealne pod względem opłacalności ale nie mają wyglądu( chociaż wiele osób woli czarne te nawyki emkowe i te sprawy namieszały im w głowach i nie wiedzą co dobre i realistyczne ;-) )

Mocno te P&J grzechotają kulkami? A może możecie polecić jakieś real-capy? Z tego co wyczytałem tutaj o real-capach STARa nie jest to najlepszy wybór, bo nie działają :). Długo szukałem czegoś innego, ale nie znalazłem - czy jedynym rozwiązaniem jest adapter do magów z emki?

Powoli zaczynam się przekonywać do tych transparentnych low-capów (głównie ze względu na opinie), ale mimo wszystko wolał bym reale, najlepiej jeszcze metalowe :D Stockowy hi-cap to nie jest to co tygryski lubią najbardziej.

Jak Low-capy mają grzechotać kulkami? Po drugie jak Gieta może mieć metalowe magi. Z tego co się orientuje to do ostrej są tylko z kompozytu :D

Polecam z czystym sercem magi King armsa. W CA nie podają ale G36C JG jest kopią TM i wszystko pięknie śmiga.

Magi do emki są o wiele brzydsze niż do giety... Powinien być adapter magów g36 do emek a nie na odwrót :-F

Gogin - Tłumiki z Silesia Factory pasują do giety JG?? Jakie masz rozmiary tłumika? Czy to prawda, że łatwo z nich schodzi farba? Możesz dać jakieś foty?? Z góry dzięx

nieźle wyciszył cały mechanizm

Chodzi Ci o to, że wyciszył silnik i zębatki? :wink:

Ma ktoś z was tłumik o średnicy 4cm? Bo nie wiem co lepiej kupić z Silesia Factory... tłumik: 35mm x 200mm czy 40mm x 200mm. Wiem, że ten 40mm nie będzie pasować i trzeba przyszlifować gripa ale za to fajniej wygląda :-F

Doradzcie :poddanie:

Akurat jestem użytkownikiem emki i Giety. 2 złączone magi od giety=3 magi od emki. Przez co ładownice muszą być o wiele większe. No i trudniej wyciągać je z ładownic itp itp.

Ja miałem taki myk w giecie, że mam tłumik CA i nie pasował do giety. A inne tłumiki pasowały. Chociaż, że ten sam tłumik pasuję do mojej emki od CA. Tłumik płomienia od emki pasuję do giety. Nic z tego nie rozumiem :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...