RealBadAngel Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 (edited) Dzięki za szybką odpowiedź. A co mi powiesz o wymianie gumki hop up ? Lub wymianie lufy ? Nie chodzi mi tylko o siłę jednak też o zasięg :) Jeśli coś innego mi poprawi osiągi to śmiało mówcie :) Pozdro Edited March 11, 2009 by RealBadAngel Quote Link to post Share on other sites
Trigger Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Dzięki za szybką odpowiedź. A co mi powiesz o wymianie gumki hop up ? Lub wymianie lufy ? Nie chodzi mi tylko o siłę jednak też o zasięg :) Jeśli coś innego mi poprawi osiągi to śmiało mówcie :) Pozdro Gumka oczywiście też, zapomniałem o tym napisać. Tylko nie pytaj jaka, uruchom Szukajkę. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Slyszalem ze 3cia gen, jest do kitu w porownaniu do drugiej. POdobno nie podokrecane i wogole sie sypie. ktos to moze potwierdzic zdementowac? Quote Link to post Share on other sites
Slavoo Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Nie wiem kto Ci takich bzdur nagadal :wink: Moje m733 juz ok 30k kulek wystrzelilo i nie widze sladow zuzycia w GB. Quote Link to post Share on other sites
pixxel Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Jak działają wasze repliki? Jak tam body? Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 ja mam od jakiegos czasu II gen z drugiej reki i poki co dziala w miare ok. Jedyne co zrobilem to doszczelnilem hopsiup i jeszcze raz zlozylem go do kupy, bo potrafil czasami nie podawac kulek z poszczegolnych magazynkow Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 kupiłem niedawno tą emkę,ale dziwi mnie lufa wewnętrzna,jest chyba ze stali nierdzewnej,albo to mosiądz pokryty czymś srebrnym,wg sprzedawcy to full stok,gen chyba III bo prowadnica jest metalowa,jeżeli ktoś napisze mi jaka jest lufa w stoku to będę wdzięczny ;-) Quote Link to post Share on other sites
orn007 Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 kupiłem niedawno tą emkę,ale dziwi mnie lufa wewnętrzna,jest chyba ze stali nierdzewnej,albo to mosiądz pokryty czymś srebrnym,wg sprzedawcy to full stok,gen chyba III bo prowadnica jest metalowa,jeżeli ktoś napisze mi jaka jest lufa w stoku to będę wdzięczny ;-) ja miałem 3 gen. i lufa wewnętrzna wyglądała na mosiądz albo coś w ten deseń. Quote Link to post Share on other sites
orn007 Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 żadnego srebra tam nie było. Quote Link to post Share on other sites
piotrek3212 Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 sorry ze takie głupie pytanie zadaje ale chcialbym się upewnić czy ta broń(M733 JG) jest ta sama co ta na allegro http://www.allegro.pl/item867504375_karabi..._400fps_m4.html bo ma inną nazwę ale chyba takie same parametry.Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Gru102 Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 (edited) ta emeczka to cacuszko, kiedyś jak na taiwanie były po 300zł skusiłem się i nie żałowałem ;] 6k kulek w 2 tygodnie, i strzelała jak na początku :) o twardość materiałów, to mogę powiedzieć, że body i cała reszta jest solidna, na pewnym wypadnie zaliczyłem glebę na betonie z udziałem m733 i nic, ani pęknięcia, totalne 0 ;] Polecam! PS. piotrek3212 to nie jest broń, tylko replika :P aha i ta replika z allegro to na 90% to samo JG III gen:) Pozdrawiam Gru102 Edited January 10, 2010 by Gru102 Quote Link to post Share on other sites
piotrek3212 Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 tak tak replika ... przejęzyczenie:D .Dzisiaj prawdopodobnie zamawiam:].Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
piotrek3212 Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 tak tak replika ... przejęzyczenie:D .Dzisiaj prawdopodobnie zamawiam:].Pozdrawiam. Replika już zamówiona:].Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
piotrek3212 Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Mam jeszcze pytanko: Jak tu sie hop up podkręca bo ciagnie za takie cos i co pozniej?? Quote Link to post Share on other sites
Brayli Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Wejdź sobie chociażby na youtuba, tam jest tysiące filmików z review'em jak się reguluje hop-up w Mkach. I nie spamuj post po poście że zamawiasz, to nie sklep, żebyś tu statusy zamówienia listował :evil: Quote Link to post Share on other sites
Dziubeczek Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 A mógłby ktoś powiedzieć jak odróżnić 3 generacje od wcześniejszych, oprócz wewnętrznych zmian, bo nie chcę go rozbierać. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Hmmm, nie musisz rozkręcać GB, żeby sprawdzić, która to generacja. Np. odkręć stopkę od chwytu i wyciągnij silnik. Jak będzie taki jak nr 6. Z innych rzeczy to raczej ciężko. Ta metoda sprawdzi się o ile kupiłeś w sklepie, bądź od osoby, która na pewno nie wymieniała silnika. Drugą metodą to pomiar prędkości początkowej kulki, ale z tym to różnie może bywać. :) *Zdjęcie pochodzi ze strony specshop.pl Quote Link to post Share on other sites
Nerpa Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Czarny GB. Quote Link to post Share on other sites
Dziubeczek Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Dzięki serdecznie, gearbox jest czarny, silnik taki sam jak na zdjęciu. Quote Link to post Share on other sites
Dziubeczek Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Przepraszam za double-posta. Ale nie mogłem znaleźć przycisku "edit". Więc do rzeczy, wie ktoś jak wyregulować przeziernik od m733, bo mi opada jest luźny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts