szmerglu Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 od siebie napisze tylko że trzeba uszczelnic komore hop siup i zmienic ta tandetna gumke wraz z dystanserem by uzyskac przyrost +15% zasięgu i 5% fps :roll: Quote Link to post Share on other sites
melon Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Gumkę to ja mam już, czeka sobie guarderowska na karabin :) BTW, jaka jest średnica wewnętrzna lufy ? 6,12 ? Zamierzam wpakować stockową lufę CA, powinien być jakiś efekt. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 melon lufa jest OK - wymiana nic nie da chyba ze na preckę :P komora też git tylko tzrzeba lekko uszczelnic w miejcu gdzie styka sie z GB bo jest za słabo dociskana. Quote Link to post Share on other sites
melon Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Ale jeśli stockowa lufa od tej emki ma 6,12 to chyba wymiana na półprecyzyjną CA 6,08 powinna coś dać. Quote Link to post Share on other sites
jubilerr Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Grrr widze,że nie tylko ja mam problem z brakiem towaru na gunfire.pl :F Mogłem zamówić tydzień temu to już bym miał,ale wolałem się wstrzymać no i teraz żałuję ;F Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 Dobrze, że sie wstrzymałeś, zawsze jesteś mądrzejszy o te pare informacji. Ja tą replike brałem w ciemno i też mogło sie okazać że totalna kupa, a okazało sie, że nawet lepiej bangla niż zakładałem oraz niż bym chciał :) Quote Link to post Share on other sites
smoke Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 A jak sprawa okablowania sie ma? czy przy upgreadzie do wymiany? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Z tego co słyszałem to raczej tak - jest takie jak w Cymowskich AK Quote Link to post Share on other sites
necrosx Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Cześć Nie chce zakładać nowego tematu więc podłącze się do tego. Napisałem do gunfire.pl i dowiedziałem się, że w przyszłym tygodniu (jeżeli dostawa dojdzie na czas) będzie dostępne: http://www.gunnerairsoft.com/catalog/produ...60054cb014f3066 Tutaj troche zdjęć http://www.power-dy.com/show.aspx?id=1752 Co do ceny to jeszcze nie jest znana. Bardzo długo czekałem na jakiś chiński SPR, rozpatrywałem M16A4 i konwersje, a tu miła niespodzianka. Zapowiada sie całkiem przyzwoicie. Może ktoś już miał doczynienia z ta repliką? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Skoro repliki nie ma na rynku, to jak ktoś mógł mieć z nią do czynienia? :F Podejrzewam, że wnętrze jest to samo co w innych DBOYs Quote Link to post Share on other sites
necrosx Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Skoro repliki nie ma na rynku, to jak ktoś mógł mieć z nią do czynienia? :F ??? Replika jest dostępna na rynku. "Rynek" nie kończy się w granicach RP. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 A od jak dawna jest dostępna? Quote Link to post Share on other sites
necrosx Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 A od jak dawna jest dostępna? Od 1,5 miesiąca. Arafat ta dyskusja jest jałowa 8) i zaśmiecmy temat. Quote Link to post Share on other sites
Taki tam Zielony Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Trochę filmików z Gunfire o seri M4 BOYI...: http://pl.youtube.com/profile?user=GunFirepl Quote Link to post Share on other sites
greloGPZ Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Gearbox ma mieć taki sam jak w R.I.S. i CQB emkach. Wiedziałem że będzie :] na nią czekałem :D ciekawe tylko jaka cena będzie :/. Quote Link to post Share on other sites
smoke Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 ja równierz jestem zainteresowany spr-ą , wiem tyle że cena to około 7xx zł. Dostawa przyjdzie w środę popołudniu, ja jade po replikę w piatek odebrać ją osobiście. Co do osiągów i budowy gearboxa wagi nieprzywiązuje,upgreade i tak konieczny będzie. PS; jaką spr ma długość lufy? Quote Link to post Share on other sites
tomekpl Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Ma ktoś może zdjęcia replik z rodziny m4 od BOYI ? Interesowałby by mnie zdjęcia M4A1 CASV oraz Colt M4A1. Scizophrenikz zamieścił wersje full metal - mi chodzi o ABS (może jakiś link do recenzji ?) Googlowalem, ale nie znalazłem nic konkretnego. Quote Link to post Share on other sites
Taki tam Zielony Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 (edited) M4a1 Full Metal - Bateria 8,4V 1100 mAh.... Czy batka nie jest trochę za mała?? Na ile kulek/hi-capów starcza?? A i jak sie trzyma farba na metalu? Edited August 19, 2007 by Taki tam Zielony Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Ktoś może ma jeszcze jakieś informacje jak się replika sprawuje? Quote Link to post Share on other sites
greloGPZ Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 No to chłopaki nie wiem czy was cena SPR zachęci :/ właśnie się dowiedziałem, że już jest a cena ma być 800 - 900 zł. Powiedzieli, że w 900 zł spokojnie się zmieści :/ Quote Link to post Share on other sites
necrosx Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 No to chłopaki nie wiem czy was cena SPR zachęci :/ właśnie się dowiedziałem, że już jest a cena ma być 800 - 900 zł. Powiedzieli, że w 900 zł spokojnie się zmieści :/ Może warto też przemyśleć zamówienie w gunnerairsoft.com. Kurs dolara to 2.8, cena repliki 130 $ czyli ok. 370 zł + koszty przesyłki. Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 + cło + vat, ale to nie o tym temat chyba. No chyba jednak trochę Dboysów się w PL sprzedało, może użytkownicy by się podzielili wrażeniami? Quote Link to post Share on other sites
greloGPZ Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Sprowadzenie z gunnerairsoft to byłby koszt około 600 zł więc raczej bardziej się opłaca. Quote Link to post Share on other sites
smoke Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 to prawda cena spr jest bardzo astronomiczna jednak to najtańsza spr na pl rynku.W poniedziałek bede w gunfire i wszystko sie okaze. Quote Link to post Share on other sites
greloGPZ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) Pojawił się już na gunfire :) cena jednak jest niższa i to dużo :D http://www.gunfire.pl/product-yid-11521897...AL-BI5281M.html Edited August 24, 2007 by GRELO OASG Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts