grzechotnik Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 CoD4 nie tworzy klimatu... no ja pierd*iele... Grajcie na weteranie to będzie klimat! Jak mawiają amerykańscy snajperzy "one shot, one kill" :lol: Zawsze grałem na wetaranie. Czasami nawet kilka godzin jedną misję bo helikopter tylko we mnie napier****ł... ale to nic. Świetny klimat, czołgasz się koło ludzi 20cm od nich i Cię nie zauważą, nie no luz. Co tam jeszcze było? ;-) Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 No dobra, misja snajperska taka sobie w tym jednym konkretnym przypadku... ;-) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Początek misji snajperskiej zaczynał się tak, że stoisz i nagle wyciągasz karabin. Jak 1 raz grałem w coda to nie zobaczyłem cpt. MacMilana w trawie dopóki się nie poruszył. Więc jak koło ciebie idą żołnierze i się nie ruszasz to jest to wiarygodne. :D Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 A szukałeś go w tej trawie? Nie? A widzisz - żołnierze szukają... Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Idą przed siebie i patrzą się na boki, a w nie w dół. Z resztą to tylko gra. :D Nie ma sensu się kłócić. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Przecież to boty czy ludzie na skryptach, oni nie patrzą! :F Tak czy siak ta gra jest bardzo liniowa. Musisz tylko robić to co Ci każą i masz tylko jedną drogę. Może 4 v2 będzie lepsza. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Musisz tylko robić to co Ci każą ... jak to w wojsku ;-) A na następną część (Modern Warfare 2) czekam niecierpliwie... Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Mam pytanie. Dzisiaj grałem sobie tak z nudów w single player, w COD4 i po przejściu misji: "Gorączka" była odprawa przed misją "Grzechy ojca" i tam Cpt. Price opowiadał, że to nie Al-Asad jest odpowiedzialny za zdetonowanie bomby atomowej. Było pokazane zdjęcie. Na tym zdjęciu był skreślony markerem Al-Asad i jeszcze jakiś typ. Wie ktoś kto to był? Na tym zdjęciu były łącznie 4 osoby, 2 skreślone ( nieznajomy o którego pytam i Al- Asad ) i 2 jeszcze żywe, Zachaev i jego syn. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Zaraz. Mam nadzieje, że mnie nie wyleją z pracy, bo se gram w CODa 4 :D :F Pewnie o tego Ci chodzi? W postaciach tutaj go nie ma raczej: http://pl.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty_4 Zaraz zobaczę resztę tylko żeby szef nie zauważył. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Tak! Dokładnie o tego najbardziej po lewej mi chodzi. Quote Link to post Share on other sites
Piotrus Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Pamiętam jak w multi grałem snajperem.Miałem Ghillie.Położyłem się na trawie i nie ruszałem się.Po chwili przeciwnik dosłownie po mnie przebiegł.Chwilę potem i tak go zabiłem,ale niesamowite wrażenie pozostało. Co do realizmu,nawet sami twórcy przyznali,że COD4 nie miał być realistyczny,a Modern Warfare 2 nie będzie tym bardziej. Quote Link to post Share on other sites
Spicmir Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Ja widzę że kolegom pomyliło się pojecie klimat a realizm ... dla fanów pierwszego pojęcia zalecam sage fallouta dla tych do kochają realizm ArmA bądź ALFA Antiterror. Imho jak dla mnie Cod4 posiada jedynie dobrego multika i tyle. Quote Link to post Share on other sites
sabstytut Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) Ja uważam że klimat miała tylko pierwsza część CoD, reszta to po prtostu przyjemne FPSy. Nie zmiania to faktu, że jeśli chodzi o multi nie grałem w nic lepszego niż CoD4. Według mnie żadna gra nie tworzy klimatu. To jest tylko gra. to polecam Dead Space na dobrych słuchawkach w nocy - zmienisz zdanie :) Edited July 16, 2009 by sabstytut Quote Link to post Share on other sites
Fragile Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 :lol: gry tworza klimat , to zalezy od gracza , jezeli masz slaba wyobraznie to nie zaznasz tego klimatu co czlowiek ktory wpatrzony w monitor jest prawie w nim , beirze udzial w tym co sie dzieje na nim. Tak samo w asg, to ze ktos ma sprzet za 4000k nie znaczy ze ma ten klimat. poprostu beiga i strzela. a niektorzy biora ten klimat odrazu , i dla nich ASG jest czyms wiecej niz kulki i mundury. nie dajac sie zwariowac rzecz jasna , wszystko co dobre ma swoje granice nie mozna robic z czegos co nie jest REALNE, w sensie ASG , to nie prawdziwa wojna , nie strzelamy w glowe z 10 m by ZABIC" a sa tacy co za duzo grali w gownianego CSa i strzelaja w glowe z 15-20 m , To czy cos dla CB ma klimat to zalezy tylko i wylacznie od cb. Quote Link to post Share on other sites
Ziemek92 Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Ja uważam że klimat miała tylko pierwsza część CoD, reszta to po prtostu przyjemne FPSy. Oj, naprawdę nie doceniasz cod4, klimat w czwartej części jest świetny szczególnie misje SAS-u w Czarnobylu, ;-) Cod 4 ma swój klimat również dlatego, że jest innowacyjny w stosunku do poprzednich części, fabuła toczy się w zupełnie innych realiach. Panowie ile można tłuc tych biednych Niemców? ;-) Quote Link to post Share on other sites
Dawidson Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Oj można można to się raczej nigdy nie znudzi to tłuczenie niemców :) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 O właśnie! Rozwiązał ktoś zagadkę tego "skreślonego typka", którego zdjęcie było w wstępie do kolejnej misji po zabiciu Al Asada. Stał koło Zakaeva, jego syna i własnie Al Asada. Quote Link to post Share on other sites
reactor4600 Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 jeśli ktoś gra w multiplayer to serdecznie zapraszam na serwer rewirek.no-ip.pl Gramy często o godzinie 21 Łączymy się za pomocą komendy connect rewirek.no-ip.pl Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Mam pytanko , ile koszci 4órka w Empiku , bo chciałem pograć na multi mam pirata i na każdy cd key którego znalazłem jest wiecznie zajęty :) Quote Link to post Share on other sites
DennY85 Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Ostatnio widziałem po 69,90 ale bardziej opłaca się kupić w saturnie za 69 :lol: oszczędzasz aż 90 groszy. Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Kurde , trudo . Trochę głupio znowu kupować gierkę którą mam na kompie dla samego multi . Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Dlaczego? Miałem kopie kumpla, ale w końcu dorobiłem się swojej. 69pln to nie majątek. Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 i warto :) Ja już pykam od premiery i nie mam dośc :twisted: :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Idę dziś do Empiku (czy Empika ? :o ) ! dzięki ;) Quote Link to post Share on other sites
Dawidson Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Napewno nie pożałujesz ja tam orginały tylko dla multi kupuje :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts