Wolf Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Pojawiły się nowe informacje na forum zlotu. Przypominam o logowaniu się , celem uzyskania szczegółowych informacji i wytycznych dla poszczególnych stron konfliktu.
eliasz Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 A ja chciałbym natomiast przedstawić inicjatywę własną wcześniej z Wolfem konsultowaną: Specnaz Arm Wrestling 2008 Witam, Chciałbym zaprosić wszystkich uczestników zlotu Tomaszowo 2008 na imprezę integracyjną "Specnaz Arm Wrestling". Mam nadzieję, że poprzez sportową, miłą atmosferę uda nam się lepiej poznać i przy okazji nieźle zabawić! W ramach imprezy przewidziane nagrody: za pierwsze miejsce Tielniaszka! Dopełnieniem specyficznego klimatu będzie rosyjska muzyka współczesna. Założenia: +Konkurs odbędzie się w piątek 02.05.2008 po pokazie wojskowym, lecz przed oficjalną odprawą. +Chętni powinni zgłosić się w odpowiednim temacie na oficjalnej stronie zlotu[link powyżej] lub/i mailowo: eliasz@kozacki.pl Zgłaszamy się do 28 kwietnia! + 28 kwietnia w drodze losowania wyłonię pary początkowe, reszta turnieju przebiegać będzie na zasadzie drabinki. + Zawodnicy w ramach pojedynku stoczą tylko jedną "walkę". Liczy się pierwsze zwycięstwo. Można ćwiczyć się i rozgrzewać we własnym zakresie. + Pierwsze trzy miejsca będą nagradzane pamiątkowymi dyplomami. Pierwsze miejsce dodatkowo nagrodzone będzie tielniaszką. +Wpisowe wyniosą 1-3zl w zależności od ilości uczestników. Dodatkowe informacje: Są to wstępne założenia, które mogą ulec dalszym zmianom. Wszelkie pytania proszę kierować na eliasz@kozacki.pl. Przez to, że nie wszyscy uczestnicy czytają to forum powiedzcie swoim znajomym o inicjatywie! Pozdrawiam Serdecznie i zapraszam!
Wolf Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Do tego dokładamy "9 Rotę" na ścianie Hangarbaru i nagrody pocieszenia dla uczestników.
Soman Posted April 2, 2008 Author Report Posted April 2, 2008 UWAGA! Osoby zgłoszone jako Igor i Edek proszone są o pilny kontakt na priv.
szalony jack pirat Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 A ja mam pytanie - ognisko jest jedno i swojego nie wolno, a grill? Można mieć swojego? W 2007 na tej betonce w hangarach, gdziesmy wozy parkowali bardzo fajnie się grilla paliło. Przynamniej nie tłoczyliśmy się wszyscy w jednym miejscu.
Wolf Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Grill na betonówce to co innego i można bez problemu palić. Ograniczenia dotyczą tylko ognisk, tj otwartego ognia. Przypominam jednocześnie o tym że jedzonko z gilla po przystępnych cenach oraz zimne napoje będą Hangarbarze. Kolejna niespodzianka, to własnie dotarły do nas skrzynie z upominkami dla każdego uczestnika zlotu.
eliasz Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 A ja mam kolejne ogłoszenie dot. konkursu Specnaz Arm Wrestling Tomaszowo 2008: Dzięki ścisłej współpracy z Customs.pl przewidziano następujące nagrody: +za pierwsze miejsce tuningowana replika BetaSpecnaz +za drugie miejsce Tielniaszka oraz 3000 kulek 0,25g +za trzecie miejsce 3000 kulek oraz kupon zniżkowy na zakupy w sklepie Customs.pl Nastąpiły też drobne korekty regulaminu. Proszę zainteresowanych o zapoznanie się z odpowiednim wątkiem na oficjalnym forum zlotu: www.teamdelta.pl
Wolf Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Sugeruje rozważyć możliwość przeprowadzenia zawodów w trakcie czwartkowego spotkania integracyjnego, by w piątek wieczorem nie męczyć dodatkowo żołnierzy przed nadchodzącym sobotnim konfliktem zbrojnym.
eliasz Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Niestety nie ma możliwości przeprowadzenia konkursu w czwartek, gdyż nie uda mi się załatwić zwolnienia z seminarium licencjackiego. A ponadto co to za żołnierze, którzy się męczą czymś takim:) Pozdrawiam serdecznie, Eliasz.
Wolf Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Wprowadzamy oficjalnie do planu zlotu na piątek wieczór po odprawie.
thor_ Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 A czy bierzecie pod uwagę późnejsze porwania mistrzów w celach medialno-okupowych? :D
Wolf Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Porwania w celach medialno-okupowych są zawsze mile widziane, pytanie tylko jakich mistrzów masz na myśli, czyżby ceremonii ;-)
Wolf Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Jestem na TAK, pokaże wam nawet wcześniej ciche i ustronne miejsce, za dala od zgiełku obozu. :mrgreen:
oficer80 Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 A czy porwani będą torturowani lub gwałceni? :F
Foka Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Ja bym obstawiał porwanie przegranych. Łatwiej będzie :)
Wolf Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 W imieniu organizatorów oświadczam, że w/w działania nie naruszają regulaminu naszego zlotu i nie widzę żadnych przeciwwskazań do ich realizacji.
hichel Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Deimos a dasz się porwać/przekupić za batoniki z musli (te z bananem i czekoladą co rok temu) ??? :D Powiedz tylko ile :D Tylko ciii nic nikomu nie mów aby się nie dowiedzieli, że Cię przekupić chcę ;)
Deimos Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Porwać? Nie. Przekupić? Zależy w jakim celu chcesz mnie przekupić... i ile batonów jesteś gotowa zapłacić ;)
Kuba Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 (edited) Budujące jest to, że spotkania AS rozwijają sie pod każdym względem, by lepiej i weselej integrować naszą społeczność. W związku z powyższym chciałbym również i ja zaproponować formę współzawodnictwa, nie będącego wymianą kulek. Skoro bowiem mierzyć będziemy swe siły fizyczne, zmierzmy i intelektualne. Np. za pomocą stosownego testu. Dla zwycięzców i przegranych mogę przygotować stosowne dyplomy. :) Edited April 9, 2008 by Kuba
Recommended Posts