Wolf Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Pojawiły się nowe informacje na forum zlotu. Przypominam o logowaniu się , celem uzyskania szczegółowych informacji i wytycznych dla poszczególnych stron konfliktu. Link to post Share on other sites
eliasz Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 A ja chciałbym natomiast przedstawić inicjatywę własną wcześniej z Wolfem konsultowaną: Specnaz Arm Wrestling 2008 Witam, Chciałbym zaprosić wszystkich uczestników zlotu Tomaszowo 2008 na imprezę integracyjną "Specnaz Arm Wrestling". Mam nadzieję, że poprzez sportową, miłą atmosferę uda nam się lepiej poznać i przy okazji nieźle zabawić! W ramach imprezy przewidziane nagrody: za pierwsze miejsce Tielniaszka! Dopełnieniem specyficznego klimatu będzie rosyjska muzyka współczesna. Założenia: +Konkurs odbędzie się w piątek 02.05.2008 po pokazie wojskowym, lecz przed oficjalną odprawą. +Chętni powinni zgłosić się w odpowiednim temacie na oficjalnej stronie zlotu[link powyżej] lub/i mailowo: eliasz@kozacki.pl Zgłaszamy się do 28 kwietnia! + 28 kwietnia w drodze losowania wyłonię pary początkowe, reszta turnieju przebiegać będzie na zasadzie drabinki. + Zawodnicy w ramach pojedynku stoczą tylko jedną "walkę". Liczy się pierwsze zwycięstwo. Można ćwiczyć się i rozgrzewać we własnym zakresie. + Pierwsze trzy miejsca będą nagradzane pamiątkowymi dyplomami. Pierwsze miejsce dodatkowo nagrodzone będzie tielniaszką. +Wpisowe wyniosą 1-3zl w zależności od ilości uczestników. Dodatkowe informacje: Są to wstępne założenia, które mogą ulec dalszym zmianom. Wszelkie pytania proszę kierować na eliasz@kozacki.pl. Przez to, że nie wszyscy uczestnicy czytają to forum powiedzcie swoim znajomym o inicjatywie! Pozdrawiam Serdecznie i zapraszam! Link to post Share on other sites
Wolf Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Do tego dokładamy "9 Rotę" na ścianie Hangarbaru i nagrody pocieszenia dla uczestników. Link to post Share on other sites
Soman Posted April 2, 2008 Author Report Share Posted April 2, 2008 UWAGA! Osoby zgłoszone jako Igor i Edek proszone są o pilny kontakt na priv. Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 A ja mam pytanie - ognisko jest jedno i swojego nie wolno, a grill? Można mieć swojego? W 2007 na tej betonce w hangarach, gdziesmy wozy parkowali bardzo fajnie się grilla paliło. Przynamniej nie tłoczyliśmy się wszyscy w jednym miejscu. Link to post Share on other sites
Wolf Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Grill na betonówce to co innego i można bez problemu palić. Ograniczenia dotyczą tylko ognisk, tj otwartego ognia. Przypominam jednocześnie o tym że jedzonko z gilla po przystępnych cenach oraz zimne napoje będą Hangarbarze. Kolejna niespodzianka, to własnie dotarły do nas skrzynie z upominkami dla każdego uczestnika zlotu. Link to post Share on other sites
eliasz Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 A ja mam kolejne ogłoszenie dot. konkursu Specnaz Arm Wrestling Tomaszowo 2008: Dzięki ścisłej współpracy z Customs.pl przewidziano następujące nagrody: +za pierwsze miejsce tuningowana replika BetaSpecnaz +za drugie miejsce Tielniaszka oraz 3000 kulek 0,25g +za trzecie miejsce 3000 kulek oraz kupon zniżkowy na zakupy w sklepie Customs.pl Nastąpiły też drobne korekty regulaminu. Proszę zainteresowanych o zapoznanie się z odpowiednim wątkiem na oficjalnym forum zlotu: www.teamdelta.pl Link to post Share on other sites
Wolf Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Sugeruje rozważyć możliwość przeprowadzenia zawodów w trakcie czwartkowego spotkania integracyjnego, by w piątek wieczorem nie męczyć dodatkowo żołnierzy przed nadchodzącym sobotnim konfliktem zbrojnym. Link to post Share on other sites
eliasz Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Niestety nie ma możliwości przeprowadzenia konkursu w czwartek, gdyż nie uda mi się załatwić zwolnienia z seminarium licencjackiego. A ponadto co to za żołnierze, którzy się męczą czymś takim:) Pozdrawiam serdecznie, Eliasz. Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Bo to jest turniej dla twardzieli ;-) Link to post Share on other sites
Wolf Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Wprowadzamy oficjalnie do planu zlotu na piątek wieczór po odprawie. Link to post Share on other sites
thor_ Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 A czy bierzecie pod uwagę późnejsze porwania mistrzów w celach medialno-okupowych? :D Link to post Share on other sites
Wolf Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Porwania w celach medialno-okupowych są zawsze mile widziane, pytanie tylko jakich mistrzów masz na myśli, czyżby ceremonii ;-) Link to post Share on other sites
thor_ Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Mistrzów areny wrestlingu oczywiście ;) Link to post Share on other sites
Khaoz Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Chyba stolika wrestlingu ;-) Link to post Share on other sites
Wolf Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Jestem na TAK, pokaże wam nawet wcześniej ciche i ustronne miejsce, za dala od zgiełku obozu. :mrgreen: Link to post Share on other sites
oficer80 Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 A czy porwani będą torturowani lub gwałceni? :F Link to post Share on other sites
Foka Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Ja bym obstawiał porwanie przegranych. Łatwiej będzie :) Link to post Share on other sites
thor_ Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Bo Ty to zawsze na łatwiznę idziesz :D Link to post Share on other sites
Wolf Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 W imieniu organizatorów oświadczam, że w/w działania nie naruszają regulaminu naszego zlotu i nie widzę żadnych przeciwwskazań do ich realizacji. Link to post Share on other sites
Deimos Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Proponuję porwanie mistrzów Jedi. Link to post Share on other sites
hichel Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Deimos a dasz się porwać/przekupić za batoniki z musli (te z bananem i czekoladą co rok temu) ??? :D Powiedz tylko ile :D Tylko ciii nic nikomu nie mów aby się nie dowiedzieli, że Cię przekupić chcę ;) Link to post Share on other sites
Deimos Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Porwać? Nie. Przekupić? Zależy w jakim celu chcesz mnie przekupić... i ile batonów jesteś gotowa zapłacić ;) Link to post Share on other sites
Wolf Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 No tak, o organizatorach nikt już nie pomyśli. Link to post Share on other sites
Kuba Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) Budujące jest to, że spotkania AS rozwijają sie pod każdym względem, by lepiej i weselej integrować naszą społeczność. W związku z powyższym chciałbym również i ja zaproponować formę współzawodnictwa, nie będącego wymianą kulek. Skoro bowiem mierzyć będziemy swe siły fizyczne, zmierzmy i intelektualne. Np. za pomocą stosownego testu. Dla zwycięzców i przegranych mogę przygotować stosowne dyplomy. :) Edited April 9, 2008 by Kuba Link to post Share on other sites
Recommended Posts