MagnetoPL Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Siema, wie ktoś może kiedy będzie szerszy dostęp do replik KWA? Naprawdę bieda z tymi replikami, przelukałem kilka sklepów i znalazłem tylko jeden model na asgshop i tyle. Wiecie gdzie można dostać te repliki? Ewentualnie kiedy będą dostępne? Quote Link to post Share on other sites
Marrtinez Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Na pytanie kiedy ewentualnie będą, odpowiedzą Ci sklepy. Zacznij od maili do miejsc, gdzie repliki KWA były dostępne. Quote Link to post Share on other sites
MagnetoPL Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 (edited) Na zbrojowni wyniuchałem LMT Defender 4 RIS (KWA) i w tym miejscu chciał bym was prosić o opinie na temat tej repliki. Dobre to jest? Zamiennie planuje kupić jakieś m4 od pj albo hk416 od boyia. Które wybrać? Prosił bym o każdą opinie, pozdrówka. Edited May 7, 2013 by MagnetoPL Quote Link to post Share on other sites
Peterus Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Jak LMT Defender to już nie od KWA Quote Link to post Share on other sites
MagnetoPL Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Czyli LMT Defenter to już nie jest to koksiarskie m4 za 1k? Quote Link to post Share on other sites
Sylver Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 ASG już się nie lubi z KWA i wespół nic więcej nie wyprodukują. Quote Link to post Share on other sites
Peterus Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Dokładnie tak jak twierdzi poprzednik. Jeśli LMT Defender to już nie KWA, a Lomex, czyli w prakctyce Ultimate. Prawa do oznaczeń LMT Defender ma ASDK, a że się pożali z KWA (nie wnikając z czyjej winy), także na chwile obecną żadne nowe repliki LMT Defender nie będą produkcji KWA, no może z wyjątkiem LMT Defender Compact CQB, bo tego jeszcze trochę wisi na magazynach. Quote Link to post Share on other sites
meadow24 Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 A ja mam pytanie takie czy gdzoes mozna dostac to dwuczesciowa komore hop siup bo mi sie lekko polamala I czy jest jakas opcja wstawienia zwyklej komory od emek Quote Link to post Share on other sites
Pikus97 Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 Siema, znowu ja. Kupiłem sobie (ostatnią w tym sklepie) http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4783 Tylko jeszcze pozostaje kwestia baterii :/ Oczywiście Li-Po (ogólnie rodzina Li-...), tylko jaka ? Nie wiem ile w chwycie przednim jest miejsca. Bateria w przedziale 100-150 zł (jednak bardziej trzymam się tej dolnej granicy) I jakaś dobra ładowarka(powiedzmy w przedziale 100-200 zł) Powiedzmy, że na początku jednak wolę mieć lepszą ładowarkę niż baterię. Quote Link to post Share on other sites
Tomek0117 Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 Witam chcę kupić M4 KWA a dokładnie http://gunfire.pl/product-pol-1152200992-Replika-karabinka-KWA-CQR-MOD-2-11.html aby uzyskać więcej fps trzeba wymienić cylinder? jeśli tak to czy ten się nada http://gunfire.pl/product-pol-1152196477-Cylinder-SHS-Typ-1.html Quote Link to post Share on other sites
Axus Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 Witam! Rozglądam się za porządną repliką i właśnie zastanawiam się nad jakimś KWA, zależałoby mi jednak, żeby broń była w pełni z metalu i wysokiej jakości wykonania. W jakim sklepie najtaniej mógłbym dostać właśnie takie KWA którego szukam? Quote Link to post Share on other sites
Across321 Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Całej metalowej (lower + upper) M'ki od KWA już nie dostaniesz. No chyba, że znajdziesz używaną ;) Pozdrawiam Kocur :D Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 Czy ktoś próbował do M16 KWA zamontować grill z M203? U mnie wszystko lata na boki,muszę wywiercić drugą dziurę w delta ringu aby usztywnić wszystko rurą gazową,ktoś miał takie problemy? Quote Link to post Share on other sites
Szacho Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Witam! Rozglądam się za porządną repliką i właśnie zastanawiam się nad jakimś KWA, zależałoby mi jednak, żeby broń była w pełni z metalu i wysokiej jakości wykonania. Może się nie znam ,ale chyba da się wymienić body na metalowe. Sam jestem ciekawy. Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 M4 CQR MOD1 nówka za 8 stówek to dobra oferta, czy nie ma sensu brać czegoś z plastikowym lower receiverem? Nie mam zwyczaju rzucać repliką, a porządny plastik często jest lepszy od ZnAlu, który lubi pękać na mrozie. Quote Link to post Share on other sites
Rotepi Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Witam. Również jestem ciekaw co sądzicie o M4 CQR MOD1 lub M4 CQR MOD0 Warto? Jak jest z tym plastikiem ? :) Quote Link to post Share on other sites
MICHAL Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Witam. Również jestem ciekaw co sądzicie o M4 CQR MOD1 lub M4 CQR MOD0 Warto? Jak jest z tym plastikiem ? :icon_smile: Lipa z tym tworzywem. Po pierwszej strzelance i około 1000 wystrzelonych kulek, znalazłem pęknięcie przy tylnym pinie po prawej stronie. Pęknięcie biegnie po najkrótszym odcinku od krawędzi otworu na pin do krawędzi korpusu. Jest ledwo widoczne, ale jest i totalnie mnie wkurza :icon_evil: Replika działa i mam nadzieję, że nic więcej się nie pojawi. Ciekawostka: po znalezieniu pęknięcia zacząłem szukać w necie metalowego dolnego korpusu i znalazłem takie coś http://www.airsoftatlanta.com/KWA-KM4-Metal-Body-Receiver-p/89995.htm Czyli KWA produkuje specjalnie do CQR metalowy dolny korpus i sprzedaje osobno. Albo klasyczne zarabianie na częściach, albo mieli dużo skarg na ten pękający plastik. Kto wie może pojawi się nowa seria CQR z całym metalowym body. Quote Link to post Share on other sites
magaw Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Jeżeli ktoś by zamawiał taki korpus nawet za jakis dluższy okres czasu to proszę by mnie poinformował :). Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Nie jest to żadna reklama, bo to nie link do ogłoszenia w komisie, ale mam takie jedno metalowe dolne body, i to na sprzedaż.... :mrgreen: Proponuję uderzać na PW ;) Quote Link to post Share on other sites
Marcin_Modzel Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Poza asgshop ktoś widział dostępne M4? Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 http://gunfire.pl/search.php?text=cqr+kwa&cat= Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Witam! Mam Patrol RIS Defender i zaczęły mi sie lekko gibać przednie risy.Jak zdejmę risy jest ten srebrny pręt, którzy przechodzi przez delta ring(?) lekko mi nim rusza co rzutuje na cały front. Pytanie brzmi jak się tych luzów pozbyć Quote Link to post Share on other sites
Across321 Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Tego problemu pozbyłem się starą, dobrą taśmą izolacyjną. :D Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Niestety nie mam klucza do delta ringów wiec nawet nie mam jak go poprawić chyba ze w jakieś inne magiczne miejsce;>? Bo ściagniece prętu do lufy izolka niestety nie dało efektu Quote Link to post Share on other sites
kombat69 Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 bullshit i pieprzenie ludzi ktorzy sie nie znaja. ta wersja jest specjalnie tak zrobiona, wstawiasz tam cylinder typ 2 i m120 i masz 440 fps. problem? Polecam , najpierw spróbować, a potem pisać.... Wiesz chociaz jaka tam jest głowica, a raczej co ja udaje? Rozbierz połowę tego co ja od podstaw złożyłem, wtedy pisz... ok? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts