spet Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Co "nie te lata" ? :P Quote Link to post Share on other sites
Riaba Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Witam! Krótkie pytanko: Czy w okresie 2005-2006 fr używał kolb typu sf? I czy możecie powiedzieć mi na jakie lata przypada data wykonania tego zdjęcia-http://picasaweb.google.com/forecon.co/USMCForceReconCompanies02#5107767477052875058 Z góry dzięki i pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Dla zainteresowanych, nowym dużym plecakiem wydawanym podczas Basic Reconnaissance Training jest aktualnie TAG Mountain Ruck http://www.tacticalassaultgearstore.com/Pr...ges/mt_ruck.jpg Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Nadal na ramie ALICE? Sweet :D Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Albo na mollowskim GEN4. Quote Link to post Share on other sites
MaCiEjOoS Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Nie te lata w sensie że nie ten okres czasowy...prościej się nie da... Quote Link to post Share on other sites
lopez Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Takie nietypowe pytanie. Jakie wymiary ma MBITR bez anteny? Same radio. Quote Link to post Share on other sites
badseed Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 SkonFU, 23 sekundy z google, a nei jestem w tym biegły! http://www.thalescomminc.com/media/ANPRC-1...rochure_sec.pdf ostatnia strona! :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
dude1 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Jakiej marki nakolanników używa obecnie MARSOC, te jasne, z czarnymi zaczepami podobnymi do ALTA LOCK ? Bo Alty to nie są chyba... tu widać: http://picasaweb.google.com/badseedc/MARSO...541545616710002 Quote Link to post Share on other sites
janek337 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Znowu mam kilka pytań dot. okresu 03'-04' Iraq: I. Co to za zawieszenie: Widać je na większości zdjęć z podanego okresu. II. Jakie okulary będą pasowały do reko? Chętnie kupiłbym Revision Sawfly tylko nie wiem czy mogą być. Jeśli nie to Oakley M frame i ESS Ice 2.4 ? III. Czy ktoś używał farb Sniper Paint(dostępne np na fort military), jeśli tak to jak jest z ich trwałością? Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Odnośnie III. Dobre, matowe, ładnie kryją, nie świecą w nokto. Quote Link to post Share on other sites
dude1 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 To nikt nie wie, co to za nakolanniki ? : ( Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 To są normalne Alty, mnie się wydaję Janek Okulary ESS Ice będą OK, zawieszenie to pewnie jakiś GI Issue. Quote Link to post Share on other sites
dude1 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 (edited) A są takie jasne Alty z czarnymi zaczepami ? Bo mnie się wydaje, że nie. A malować zaczepów to chyba nie malują .... [edit] przed chwilą znalazłem jedną fotę ALT w 3c z czarnymi zaczepami, ale nadal nie ma pewności, mógłby ktoś potwierdzić ? Edited March 1, 2010 by dude1 Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Może po prostu połamały się oryginalne zaczepy i dopasował jakieś z czarnych? Quote Link to post Share on other sites
janek337 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 (edited) To są normalne Alty, mnie się wydaję Janek Okulary ESS Ice będą OK, zawieszenie to pewnie jakiś GI Issue. Właśnie Ess Ice mi osobiście się najmniej podobają :) Na pewno Revision czy Oakley nie pasują? A jeśli chodzi o zawieszenie to myślicie, że da się je gdzieś dostać? Jeśli nie to czy 1pkt Spec Opsa będzie ok? Edited March 1, 2010 by janek337 Quote Link to post Share on other sites
Vintersky Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 III. Czy ktoś używał farb Sniper Paint(dostępne np na fort military), jeśli tak to jak jest z ich trwałością? Kolega Kalashnikov pisał że dobre. Ja napiszę że niezłe, ale Krylon dużo lepszy. Sniper / Army paint trochę świeci w NV Gen3. Krylon wogóle. Ponadto kolory Sniper Paint i Army są dużo bardziej widoczne, tj. jaskrawe. Wytrzymałość mają naprawdę niezłą. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 ESSy mam potwierdzone na zdjęciach :D M Frameów nie. Zawieszenie na ebayu, lub u Modoka z allegro. Co do zawieszeń, panowie w tamtych czasach lecieli z tym co dostawali z magazynu, i dalej tak jest, więc raczej lepiej poszukac dobrego paska Quote Link to post Share on other sites
janek337 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 A te okularki Revision Sawfly to raczej armijne? Quote Link to post Share on other sites
MaCiEjOoS Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 To są albo alty albo Hatch'e innej opcji ni mo, mogli sobie tylko je sami pomalować Quote Link to post Share on other sites
dude1 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Hatch'e to Dziubasku nie są bo mają całkiem inne zaczepy. Już ci to mówiłem : D Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Po pierwsze Primo w Centurionach plastyk do materiału jest łapany na 4ry napy, a nie na 3 Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 To są stare Alty z Alta Lockiem, tak jak kiedyś była czarna skorupa w zielonych nakolannikach tak były czarne klamry w pustynnych. Quote Link to post Share on other sites
pawelkotas0412 Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Czy ta kamizelka: http://www.headshot.com.pl/flyye-personal-...rmor-p-246.html nadaje się do rekonstrukcji? Poza tym nie jestem pewien koloru tej kamizelki (czekam na odp sprzedawcy). Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Do rekonstrukcji nie. Stylizacji - tak. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts